Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Pis boğaz seni yapmasaydın iyi olurdu ama olmuş bikere bugün çık koşu bandına da spor yap biraz otiiii hanım

Yok bugün yine alışverişe çıktım. 2 saat efor sarfettim. Gunu iyi geçirdim. Aksam gorumcemdeyiz. Onunda anlatırsam süper olacak

Naptin tatlim seni yuruyus bandida paklamaz neyse artik telafi edersin bugun
Sagol caniiiim cok pozitifsiiin

Canım cok gecmis olsun. Kanser tedavisi uzun sürse de olumlu sonuc alınan bir hastalik. Allah şifasını verir inşallah

@neyfucan canım o kalori ölçen programin adı ne? Google play den mi indirdin? ?

@melegim66 canım geceler uzun. 8 makul bir saat. Iste kahvaltı 7:30-8 e denk gelince gün erken bitiyor. Akşam yemeğinden sonra bir ara daha yapsam olcak ama 2 ara + 3 ana öğün yetiyor.

Canim menüde ne varsa onu yiyorum pek seçme şansım yok ...evde yemeği kaynanam yapıyo karisamiyorum pek...ne varsa ondan az az işte...

ya ne güzel erkenden kesiyorsun ben sekizden önce kesemiyorum

Ben de daha isten cikamadim dusun. Eve gidecegim yemek yapip yemem 8 i buluyor. Sekizden sonra ara ogun yapmazsan ve erken kalkarsan da zayiflamak mumkun. Dikkat ederek saglikli beslenerek. Bak ApriL_2007 ye o da hep gec saatte yemek durumunda is yuzunden ama masallah ne guzel verdi apriliiiim bu hafta 6 lari gordun mu heyecanla bekliyorum ya.

Kızlar annemdeyim kurufasulye pilav yaptı 2 kaşık pilavın üstüne 3 kaşık kurufasulye koydum yarım kase kadar oldu işte ayranla onu yedim sonrada bi meyve yerim suya devam

Bozma moralini demek bos ama cok uzulme olur mu Allah guzel omurler uzun omurler versin sevdiklerimize. Saglik afiyet versin. Dua edecegim hem sana hem babana. Birakma kendini. Fighting!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…