- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
ya ne güzel erkenden kesiyorsun ben sekizden önce kesemiyorumYemeği 17.10 da kestim bugün hanımlar.
O değil de dün 16.35 te kestim. Bildirimi üçüncü takıma yapmışım. Biri diyor Merhaba yenısın galiba. Vah vah... benim şarteller yanmış
Pis boğaz seniyapmasaydın iyi olurdu ama olmuş bikere bugün çık koşu bandına da spor yap biraz otiiii hanım
Sagol caniiiim cok pozitifsiiinNaptin tatlim seni yuruyus bandida paklamaz neyse artik telafi edersin bugun
Gunaydin kizlar dun yediklerimi yazamadim cunku beynim durmustu orucluydum zaten ne yedigimi ne yaptigimida hatirlamiyorum cunku dun oglen babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim sonucu hic boyle beklemiyordum sok oldum
Dun gece hicbirsey yemedim su icip niyetlendim zaten bogazimdan birsey gecmeyecek bari oruclu olayim yine dedim
Hehh hiç bişeyide kaçırmaz@neyfucan canım o kalori ölçen programin adı ne? Google play den mi indirdin? ?
Hİİİİ! ney ney. şam tatlısı nedir tam bilmiyorum ama serbetli tatlı değildir umarım. kendine ayda bir yarım porsiyon sütlü tatlı ödülü versen emeklerin bosa cıkmazayrıca bu tatlı krizleri dayandıkca düzelen bir şey. yani cok tatlı yedikce düzelmez. canın tatlı cektiğinde tatlı meyve / tarcınlı süt / hurma / kuru üzüm vs tüketebilirsin.
kolay gelsin. cayın yanına az kalorili seyler yap
karısmak gibi olmasın ama hep karbonhidrattan gitmişsin. 1 kase corba 1 dilim ekmege esittir. yani 5 kasık erişte yerine bir kase yogurt yanına sebze yesen daha cok doyardın. ac ac dolanma o da saglıklı değil
Canim menüde ne varsa onu yiyorum pek seçme şansım yok ...evde yemeği kaynanam yapıyo karisamiyorum pek...ne varsa ondan az az işte...
ya ne güzel erkenden kesiyorsun ben sekizden önce kesemiyorum
Kafayı taktım arkadaş, gidecek bu hantallik yaza kadarHehh hiç bişeyide kaçırmaz
Teşekkürler canımFatsecret kalori programinin adi
Ancak girebildim nete dünkü menüm ek olarak 1 litrede su var
Fatsecret kalori programinin adi
Kızlar annemdeyim kurufasulye pilav yaptı 2 kaşık pilavın üstüne 3 kaşık kurufasulye koydum yarım kase kadar oldu işte ayranla onu yedim sonrada bi meyve yerim suya devam
Muhasebeciyim canimda calismiyorum benim dana okula baslayana kadar evdeyim. Esimin sppra cok faydasi oluyor kalani ben arastirip ogreniyoeum iste kendimceBen seni pek tuttummasallah bu alanda bilgilisin. Esinden kaynakli mi yoksa kendin mi ogrendin ? Ayrica ne is yaptigini yine unuttum ;(
Nerde yasiyosun canimkıs burda 2 ay oda cok sguklarda o yonden ıyıde yazın boncuk boncukk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?