Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canim ara ogun yapmiyormusun bide yulf ezmene tarcin serpip kuru meyve ekle tatli istegini bastirir.

Diyetisyenin günde ne kadar spor onerdi peki?
Canımmm sen bizim en en ennn bilgili beslenme uzmanımızsın,tecrübelerin ve ilgi alanın olması nedeniyle bizde çok şanslıyız illa diplomamı olacak heee tabi oda yakında olacak

Canım üzüldüm Rabbim yardımcısı olsun İnşaAllah şifa versin sende gönlünü iyi tut ki herşey iyi sonuçlansın. Onlar bizim bitanelerimiz seni çok iyi anlıyorum. Sadece pozitif olun,babacınıza o motivasyonu sağlayın bilirsin mutlu insan hep bir adım öndedir. Tekrar çok geçmiş olsun dilerim.

dıkkat edıyordumda bu kurabıye cok guzeldı dısı ınce ıcı ıncır cevız uzum lu kardesım ılk denemesiydi ve begendık yıldızlı tarıfler arasına gırdı
tarif isterim haftaya misafirlerim var

Yememeliydin sabırlı olmalısın sonuca ulaşana dek.
08:00 limonlu su
08:15 kaşarlı tost(yuvarlak ekmek)
10:30 muz
11:00 form çayı
13:30 etli türlü ve bulgur pilavı
14:40 havuc
15:45 nane limon cayı
20:30 lor peynirli börek yarım
yarım saat yürüyüş 2 lt su
akşam yemeğin çok geç en geç 7 de yemelisin miktarları da belirtmemişsin kaç kaşık kaç kepçe gibi?

Iyiyim kaptancim tesekkur ederim.biraz dinlenip evi toplamaya baslicm.aksama caya arkadaslarim gelck hazirlik yapcm sonra
Sakin yemeeee sende yarın tartı günü
Ara öğün mutlaka yapmalısın canım

Yemeği 17.10 da kestim bugün hanımlar.
O değil de dün 16.35 te kestim. Bildirimi üçüncü takıma yapmışım. Biri diyor Merhaba yenısın galiba. Vah vah... benim şarteller yanmış
Hahaaaa ne isin vardı oralarda bakalım? Yeni ajan

Canim menüde ne varsa onu yiyorum pek seçme şansım yok ...evde yemeği kaynanam yapıyo karisamiyorum pek...ne varsa ondan az az işte...
Ohhh ne güzel eve gel hazır yemek özendim çok şanslısın
Ben genelde 19 da yedim hep kilo verme sürecinde buna özellikle dikkat ettim düşün eşim de işten 9 a doğru gelmesine rağmen aylardır beraber yemiyoruz haftaicleri
Aaaa gördüm zaten 69.5dum geçen hafta

ApriL_2007
Ayy ne bileyim Vallahi benim kafa bir anligina kısa devre yaptı herhalde
Diyetisyenim 90 dk iyi ama mekikler dambillar biraz fazla değil mi dedi. Sıkıntı yasamiyorum tempoya alıştım bile dedim. Birsey demedi.
Ilk hedef olmuş sayılır, şimdi 75-74 dedi
Sakın sakin ver kiloyu dedi
70 in altına düşünce bir aylık 3 levellik bir sıkılasma programı varmış günlük yarım saat. Yürüyüşe onu eklersin dedi. Bakalım, sans hepimizle olsun

Bu arada yakışıklımızda hoşgelmişler Allah bağışlasın çok tatlı adı ne? Ayyy o sıkılaşma programını alınca burda paylaşda bizde yapalım

Son düzenleme:
Bugunki menum
sabah 9
3 kupa cay

2 dilim cavdar ekmegi
3 tane siyah zeytin
3 tane yesil zeytin
1 dilim peynir
bol yesillik
domates salatalik 1 er tane
ara 11
Bogurtlen cayi
1 tane galeta
ogle 13
Bi kase yogurda kuru meyve dograyip tarcin serptim 2 tatli kasigida yulaf ezmezi
ekledim
ara
Havuc
aksam 18
1 porsyon ispanak
turp yesillik
yogurt
su 2 lt
spor daha yapmadim birazdan yapicam

Ay resmen kanım dondu!
Kayserideki olaya Rabbim böyle kötü insanları kimsenin karşısına çıkarmasın!
Of nerden gördüm ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…