Allahtan iştahım kapandı da sabredebiliyorum...zaten çok acikirsam salatalık yada meyve yiyorumkusura bakma bilmiyordum. Yanina yogurt vs eklersen ac kalmazsin. Ac ac da insan dayanamiyor o sebepten demistim
Canim ara ogun yapmiyormusun bide yulf ezmene tarcin serpip kuru meyve ekle tatli istegini bastirir.Selam kızlar dün bildirim yapamadım bugün yazıyorum. ..sabah 8.30 kahvaltı 5 kaşık yulaf 1 br süt
Öğle 12.00 2 dilim tam buğday ekmeği Krem peynir
Aksam 17.00 1 dilim tam buğday ekmeği 1 br mercimek çorbası
60 dk yürüyüş
Bugün sabah 8.30 yine yulaf süt
Öğle 12.00 5 kaşık erişte salata
Aksam 17.00 1 br.çorba içerim günü kapatırım...1.5 lt su yine 60 dk yürüyüş
Bugün adet oldum...yarın sabah tartida ne çıkacak bilmiyorumcanım cooooookkkkk tatlı istiyor
Yapıyorum canim...yazmayı unutmuşum...Canim ara ogun yapmiyormusun bide yulf ezmene tarcin serpip kuru meyve ekle tatli istegini bastirir.
He heee genelde bizim kızlar yenmemesi gereken şey olunca unuturlar , yada işlerine öyle gelirYapıyorum canim...yazmayı unutmuşum...
Bakalım iyi gidersen 2 ay sonra içindesinKizlar kendime dar paca pantolonla gomlek aldin 2 beden kucuk gomlek pantolonda totodan yukari zor cikiyorda dugmelenmiyor hic dur bakalim icine ne zaman sigcam
İnsallah canim yarin cuma demi bu araBakalım iyi gidersen 2 ay sonra içindesin
Diyetisyenin günde ne kadar spor onerdi peki?Evet diyetisyenim; günde yaptığın yürüyüş sana haftada -3500 kalori yaktiracak ordan yarım kilo gidecek günde -1100 kalori daha az yiyerek de haftada bir kiloya denk gelecek. Bir buçuk kilo çok iyi haftada ama fazlası olmaz çökersin vücudunu toparlayamazsin dedi. Ikna oldum
Şaka maka sekiz günde 3 kilo gitmiş. Sevinmedim değil ama olmamış
Canımmm sen bizim en en ennn bilgili beslenme uzmanımızsın,tecrübelerin ve ilgi alanın olması nedeniyle bizde çok şanslıyızay şükürler olsunApriL_2007 görüyor musun bir haftadır bas bas diyorum hem o kadar spor hem bu diyet olmaz napıyorsun diye, diyetisyen değilim diye dinlemediler beni
o ilk basta zaten hızlı gidiyor gulicik. hem ödem atılıyor hem de vucut daha alısmadıgı için hemen veriliyor. ondan az düşse bile üzülme bundan sonra, cünkü saglıklı diyetle giden geri gelmiyor
Canım üzüldümGunaydin kizlar dun yediklerimi yazamadim cunku beynim durmustu orucluydum zaten ne yedigimi ne yaptigimida hatirlamiyorum cunku dun oglen babamin akciger kanseri oldugunu ogrendim sonucu hic boyle beklemiyordum sok oldum
Dun gece hicbirsey yemedim su icip niyetlendim zaten bogazimdan birsey gecmeyecek bari oruclu olayim yine dedim
tarif isterim haftaya misafirlerim vardıkkat edıyordumda bu kurabıye cok guzeldı dısı ınce ıcı ıncır cevız uzum lu kardesım ılk denemesiydi ve begendık yıldızlı tarıfler arasına gırdı
Yememeliydinkızlar günaydınnnnnn cok mutluyum 61.7 dim buraya geldiğim ilk gün bugün tartıldım 60,4 olmuşum yuppii birsey farkedemedim görünüşte ama olsun:) kendime ödül olarak kahvaltıda bir dilim şam tatlısı uygun gördüm ama siz kızcaksınız şimdi napim dayanamıyorum hasta olsaydım belki tatlı krizim azalırdı
akşam yemeğin çok geç en geç 7 de yemelisin08:00 limonlu su
08:15 kaşarlı tost(yuvarlak ekmek)
10:30 muz
11:00 form çayı
13:30 etli türlü ve bulgur pilavı
14:40 havuc
15:45 nane limon cayı
20:30 lor peynirli börek yarım
yarım saat yürüyüş 2 lt su
Sakin yemeeee sende yarın tartı günüIyiyim kaptancim tesekkur ederim.biraz dinlenip evi toplamaya baslicm.aksama caya arkadaslarim gelck hazirlik yapcm sonra
Ara öğün mutlaka yapmalısın canımSelam kızlar dün bildirim yapamadım bugün yazıyorum. ..sabah 8.30 kahvaltı 5 kaşık yulaf 1 br süt
Öğle 12.00 2 dilim tam buğday ekmeği Krem peynir
Aksam 17.00 1 dilim tam buğday ekmeği 1 br mercimek çorbası
60 dk yürüyüş
Bugün sabah 8.30 yine yulaf süt
Öğle 12.00 5 kaşık erişte salata
Aksam 17.00 1 br.çorba içerim günü kapatırım...1.5 lt su yine 60 dk yürüyüş
Bugün adet oldum...yarın sabah tartida ne çıkacak bilmiyorumcanım cooooookkkkk tatlı istiyor
Hahaaaa ne isin vardı oralarda bakalım? Yeni ajanYemeği 17.10 da kestim bugün hanımlar.
O değil de dün 16.35 te kestim. Bildirimi üçüncü takıma yapmışım. Biri diyor Merhaba yenısın galiba. Vah vah... benim şarteller yanmış
Ohhh ne güzel eve gel hazır yemek özendim çok şanslısınCanim menüde ne varsa onu yiyorum pek seçme şansım yok ...evde yemeği kaynanam yapıyo karisamiyorum pek...ne varsa ondan az az işte...
Ben genelde 19 da yedim hep kilo verme sürecindeBen de daha isten cikamadim dusun. Eve gidecegim yemek yapip yemem 8 i buluyor. Sekizden sonra ara ogun yapmazsan ve erken kalkarsan da zayiflamak mumkun. Dikkat ederek saglikli beslenerek. BakApriL_2007 ye o da hep gec saatte yemek durumunda is yuzunden ama masallah ne guzel verdi apriliiiim bu hafta 6 lari gordun mu heyecanla bekliyorum ya.
Evvet cuma heyecanlıyızİnsallah canim yarin cuma demi bu ara
bi dakka,sen şimdi bir günde 1600 cal mi?aldın!çok değilmi acaba?
Bu arada yakışıklımızda hoşgelmişler Allah bağışlasın çok tatlıApriL_2007
Ayy ne bileyim Vallahi benim kafa bir anligina kısa devre yaptı herhalde
Diyetisyenim 90 dk iyi ama mekikler dambillar biraz fazla değil mi dedi. Sıkıntı yasamiyorum tempoya alıştım bile dedim. Birsey demedi.
Ilk hedef olmuş sayılır, şimdi 75-74 dedi
Sakın sakin ver kiloyu dedi
70 in altına düşünce bir aylık 3 levellik bir sıkılasma programı varmış günlük yarım saat. Yürüyüşe onu eklersin dedi. Bakalım, sans hepimizle olsun
Allahım bir yakışıklı daha annesi ama gözleri açık olanı yokmu? Oyy topigimiz yakışıklı paşalarla dolu MaşallahEki Görüntüle 1727099 kızlar işte yumurta canavarı Mert KEMAL
Var canim yarin atarim onuda bilgisayari kapattim simdiAllahım bir yakışıklı daha annesi ama gözleri açık olanı yokmu? Oyy topigimiz yakışıklı paşalarla dolu Maşallahçok güzeller yesinler onu yumurtacı çaki
Bende hiç pcyi açmıyorumVar canim yarin atarim onuda bilgisayari kapattim simdi
Bende ya boyle cok kolay oluyoBende hiç pcyi açmıyorumüşendiğimden telden daha kolay geliyor elimin altında. Teşekkürler foto için
Ya evet diycek kelime bulamiyorum zayen daha yeni banlandim aklimdakileri yazmiyim o yaratigaAy resmen kanım dondu!
Kayserideki olaya Rabbim böyle kötü insanları kimsenin karşısına çıkarmasın!
Of nerden gördüm ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?