Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Himm hic bildirim yok
Ben de boşaltım sistemin çalışsın diye bekledim ama i ih. Neyse iste sonra tartiyla pazarlık pazarlık 69.8 de el sıkıştık. Yarım kilo vermiş bulunuyorum.

60lari görmek enteresan. Kilomu yazarken 7 ile başlıyorum hep

Günaydın güzel bayanlar bol kalori yakimli, sağlıklı huzurlu birgün diliyorum
Aminnnn arkadasim bu hasta halimle ne kadar kalori yakabilirim bilmiyorum ama....
Günaydın kuslaaaaar

Su an devekusu olsanız da sizi seviyorum ve içinizdeki flamingoyu görüyorum. Hayırlı cumalar

Gelsin bildirimler!
Evet beni tarif ettin deve kusu modundayim

tabı verırım
atom kurabıye
iç malz. incir üzüm kayısı ceviz damla cıkolata minik minik dogra
hamuru
150 gr tereyag veya margarın
1 yumurta 1 su bardagı pudra sekerı 1 çay kasıgı kabartma tozu
1 paket vanılya 3,5 veya 4 bardak un

un ve kabartma tozu harıc hepsini karıstır k.tozu ve onu azar azar dok yumusak hamur olana kadar yugur
limon sıkacagının tersını cevır strec film ser hamuru cevız buyuklugunde yuyarla ıclı kofte gıbı oy limon sıkıcagında iç malz. 1 tatlı kasıgı koy kapat 175 derecede pembelesınceye kadar pişir

Günaydın canlarim
Tartı bildirimi yapıyorum 70.600 olmuşum
Gecen hafta 71.600düm...iki haftam doldu e beni de alırsınız artık takıma değil mi???
tebrik ederim

Ay ne guzel ben nezamn gorcm acaba 6 li rakmlari

Kizlar kilom 72.4 beni de eklermsnz bu haftam kotu gecti hem bogazim agriyo hem fosur fosur burnum akiyo.e tabi halszlik de cabasi.gecen hafta ve bu haftadan 2 gun boyunca okulda kaloriferlerimz yanmadi dogal gazimiz bitmis sabahin nurunda okula gelince buzzzzzz gibi her yer.kat kat giyindim ama nefes alirken sonucta soguk havayi solumsktan hasta oldum. Bul haldeyken dogru duzgun spor da yapamadim

***1.Takım 445. Etap***

April_2007(69.5///%)
ispanyol (69.2/69.5/+0.3/%-0.43)
Sevim_mrt (74.2///%)
sevilay 80 (72.6///%)
Pptya87 ( 78///%)
otimoti (70.3///%)

Takım ortalamasi: %

yaa ben delı olacam yaaa ben + çıktım yaaa 76,3 anlamıyorum kı sporda var kacamakta yokk ama sıkılastım yalan soylemeyım bıngıl bıngıl degıl gobekgım eskısı gıbı
uyanınca sirkeli su 1 bardak
sabah 08,30
2 yumurta 1 kivi 1 y.k peynır çok tahıllı ekemk
ara kahve turk
öğlen 12,30
1 kase yesıl mercımek salatası + yogurt
ara kahve bıtkı cayı ve yarım portakal yarım ayva
aksam 18,30
15 tane hamsı el kadar yufka ekmek turp sogan 2 tane kahve fıncanı buyuklugunde kozde patates
ara 1 fincan sahlep bol tarcınlı ve cevızlı
3 lt su 70 mekık yuruyus canım ıstemedı sankı

***1.Takım 445. Etap***

April_2007(69.5///%)
Sevim_mrt (74.2///%)76,3
sevilay 80 (72.6///%)
Pptya87 ( 78///%)
otimoti (70.3///%)

resmen utanıyorummm

günaydın canlarımmm..
dün bütün gün eğitimdeydim, akşam da yine toplantı vardı.. tabi biraz kaçırdım.. gece yemek yemiş oldum üstelik kola da içtim.. sabah benim için biyyüüük hüsran oldu .. özür dilerimmmm

***1.Takım 445. Etap***

April_2007(69.5///%)
Sevim_mrt (74.2///%)76,3
sevilay 80 (72.6///%)
Pptya87 ( 78///%)
otimoti (70.3///%)

resmen utanıyorummm
Nasıl ya sen ne zaman okadar kiloyu aldın? Ben şok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…