- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canı ne isterse yiyormuş ama yinede zayıflıyormuşYa kacirmisim orayı nasıl oluyormuş o bizede anlatsın hedefe ulaşabilirse
Hmm bakalım göreceğiz zamanla o zamanCanı ne isterse yiyormuş ama yinede zayıflıyormuşrelakssss mış mış
Şimdilik iyi gidiyor. Aman zayıflasında başarsında,nasıl yapıyorsa yapsınHmm bakalım göreceğiz zamanla o zaman
ara öğüne zaman olmuyo ya nasıl olmuyo anlamıyom ama olmuyo işte :) akşam yemeğini en geç 7de yemiş oluyorum 9 gibide 1 meyve yiyorum unutmazsam tabi :)Hiç farketmez, sen yeterki hergün yaz
Ara öğün mutlaka yapmalısın canım
Aynen baksana iyikide yokyoksa neler çekermiş bu can
Kosusturmadan unutuyorsundur canimara öğüne zaman olmuyo ya nasıl olmuyo anlamıyom ama olmuyo işte :) akşam yemeğini en geç 7de yemiş oluyorum 9 gibide 1 meyve yiyorum unutmazsam tabi :)
Ben gunluk yaziyorum cnim onemli olan motive olmak yazda hangusini yazarsan yazya ben her akşam günlük menümü yazıyorum ama sabahları bir önceki günümü yazmam lazım fark edermi
inşallah ya bu kilolar hep düzensiz beslenmeden zaten 4-5 saat aç kalıp sonrada ne bulursan ye sonuç kilo işte :) düzen kurmaya çalışıyom inşallah olur bakalımKosusturmadan unutuyorsundur canim
bi kucuk mwyvede olsa mutlaka yapmaya calis zamanla rayina oturur
inşallah ya bu kilolar hep düzensiz beslenmeden zaten 4-5 saat aç kalıp sonrada ne bulursan ye sonuç kilo işte :) düzen kurmaya çalışıyom inşallah olur bakalım
İnsallah zayiflar canim darisi basimizaŞimdilik iyi gidiyor. Aman zayıflasında başarsında,nasıl yapıyorsa yapsınben sevinirim güzel fıstık hatun olsun.
Aminnnİnsallah zayiflar canim darisi basimiza
Canim cok gec bitiriyorsun yemeği. Bir de akşam menun öğlen menunle yer degistirmeli. Akşam menun ogleninkinden daha yoğun. Bilmiyorum sadece öneriBende paylasiyim.dunki menumu.
Sabah 9kahvalti.2 yumurta peynir zeytin.iki kask yogrt ve biraz reçel
12 ye kadar iki kupa bitki çayı.
Saat 1 de bi kase mercimek çorbası.iki kask yogrt
Saat 2ide taze sıkılmış yarım su bardgi.meyve suyu
Saat 3.30 da sütlü turk kahvesi
5.30.da yemk.yarım kase tarhana.bitabk tavuk sote.iki ksk makrna.yoğurt.ekmek yok
Saat 9 uç bardak çay yarım ayva.iki cevz
Saat 11 de yarım portakal yarım elma
Yarım saat tempolu yurys.3 litreden fazla su
GünaydınGuuuunaaaaydiiiiin
Dün aksam kulağım bir çınladı birr çınladı... Dedim sebastian birileri konuşuyorrr. Relaks beybi dedi, sisko muhabbeti iste
Süper çalışkan öğrenciGünaydın hanımlar. Dünkü menum;
Sabah (7.00) bir bardak ılık limonlu su
7:15 bir kaşık pekmez ve bir mandalina
7:30-9:00 arası yürüyüş
9:45 bir yumurta, yeşillik,3 ceviz
11:00 bir bardak süt
12:30 3 kofte, bol salata ve bir ufak kase ezogelin çorbası
14:30 bir muz
16:30 bir kase yoğurt ve ebegumec yemegi bir buyuk tabak
17 den sonra yenmedi. 3 lt su, 1 fincan nescafe (55 cal) ve 1 fincan yeşil çay
400 er mekik dambil
40 squat ve 100 ip atlama
saat 11 de bişey yemeBende paylasiyim.dunki menumu.
Sabah 9kahvalti.2 yumurta peynir zeytin.iki kask yogrt ve biraz reçel
12 ye kadar iki kupa bitki çayı.
Saat 1 de bi kase mercimek çorbası.iki kask yogrt
Saat 2ide taze sıkılmış yarım su bardgi.meyve suyu
Saat 3.30 da sütlü turk kahvesi
5.30.da yemk.yarım kase tarhana.bitabk tavuk sote.iki ksk makrna.yoğurt.ekmek yok
Saat 9 uç bardak çay yarım ayva.iki cevz
Saat 11 de yarım portakal yarım elma
Yarım saat tempolu yurys.3 litreden fazla su
Nasıl spor yapmamışsın gayette yapmışsın yaGünaydın kızlar;
dün biraz geç kalktım malum haftasonu (tamam bu gün de öyle biliyorum)
10.30: Bir bardak bitki çayı
11.00: 2 ince dilim ekmek (beyaz), 5 zeytin, 2 domates ve 1 salatalıktan oluşan salata, 2 kibrit kutusu peynir
12.30-13.20:yürüyüş
13.40: Bir adet yeşil elma
17.00-18.00:yürüyüş
18.20: Yağsız süt(200 ml)
18.50:yarım kase yoğurt, bir yeşil elma
21.30: Bitki çayı
Bu kadar sınav haftam yaklaşıyor o yüzden pek spor yapamadım ama 35 kat merdiven çıktım onu saysak olur mu
110 dk yurumussun canım daha ne yapcan.Günaydın kızlar;
11.00: 2 ince dilim ekmek (beyaz), 5 zeytin, 2 domates ve 1 salatalıktan oluşan salata, 2 kibrit kutusu peynir
Bu kadar sınav haftam yaklaşıyor o yüzden pek spor yapamadım ama 35 kat merdiven çıktım onu saysak olur mu
sağ ol canım.İnsallah azalticam aksamlarida.ben gece biraz geç yatyrm ondan dolayı biraz öyle oluyoCanim cok gec bitiriyorsun yemeği. Bir de akşam menun öğlen menunle yer degistirmeli. Akşam menun ogleninkinden daha yoğun. Bilmiyorum sadece öneri
Canim kalorini çok azaltmissin.kaloriyi çok azaltinca vücut daha direnç gösterip kilo verimi azaliyomus.en azından çorba falan icGünaydın kızlar;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?