- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Tamam canım ben hallederimArkadaslar gecmisi okumaya vaktim yok, çabucak bildirim yapayım; 70.3
Eklerseniz sevinirim. Görüşmek üzere
kaptanım kusura bakmayın yeni geçebildim bilgisayar başına diş doktorunda geçti günüm.
Evet gideceğim birazdan hesaplarım bende meraklandım bakalım:)))harikasınız kızlar. birinci olur muyuz acep bu haftacok umutlandım.
Bence evet396.Etapta 3 kez bildirimde bulunmadığı için diskalifiye olan H HedefVeBasari adlı üye,
10.12.2015 tarihinden beri 3.takımda deneme süresinde,
Katılımı çok iyi ve azimli daha önceki olumsuzlukları yaşamayacağımıza inanıyoruz.
Sizlerden ricam üyenin diskalifiyesinin kalkması için oylamaya katılmanız.
1.takim:evet/hayir
2.takim:evet
3.takim:evet
4.takim:evet
5.takim:evet
6.takim:evet/hayir
7.takim:evet
8.takim:evet/hayir
9.takim:evet
10.takim:evet
14.takim:evet/hayir
Arkadaşlar oylamayı yapabilir misiniz teşekkürler :)
Insallahharikasınız kızlar. birinci olur muyuz acep bu haftacok umutlandım.
bende merak ettim@pptya87 iyi mi acaba epeydir görünmedi de(
ay inşallah derece yaparız. ben gidip bi baska takımların ortalamalarına bakayım.
bende merak ettimumarım iyidir.aslında onu izne ayıracaktım fakat 2 ay dolmadığı için izne ayıramadım. haftaya bakarız artık ya diskalifiye olacak ya izin çünkü 3,kez bildirimde bulunmadı olacak
İnşaAllah canım zaten haber vermedi bilseydik iyi olurdu amayaababası rahatsızdı ya kosusturmacada galiba inşallah gelir haftaya
İnşaAllah canım zaten haber vermedi bilseydik iyi olurdu amazaten o durumu bildiğim için diskalifiye etmedim yoksa artık 2.kez bildirim yapmayanı diskalifiye edeceğim
evet canım bir aksilik olmazsa dereceye girdik süper2. gibiyiz. 4. takım 1 küsür ortalaması var. inşallah iyidir. aslında haklısın ortalama düşüyor sonucta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?