ayyy cok severim arabasını hamurunuda severım ama bennndünkü menüm
sabah 8
limonlu su
sucuklu yumurta birer çatal bal kaymak bir dilim ekmek siyah çay şekersiz
ara 10 bitki çayı
öğle 13
kabaklama ve bulgur pilavı birer kase
ara 16 yulaflı bisküvi 3 adet
17 mandalin 2 adet
18 patlamış mısır
akşam 20
bir kase arap aşı çorbası(hamurundan yemedim) yeşillik
ara 21,30 bir mandalin
gece 01 iki catal kadayıf (işte bu cısss eşim sağolsun tatlı da tatlı diye diye o saatte sipariş edip beni de tadına bakmaya zorladı
2 lt su yarım saat yürüyüş
Allah hayirli etsin insallah.cikolata ve kekin sebebini rn basta yazmissin zatengünaydın kızlar
dun bız kız ıstemey gıttık aldıkta kızı
sabah 08,30
3 yumurta
yarım domates
1 turp
1 avuç fıstık marol -maydanoz yarımda kırmızı bıber
08,30-16,00 bıtkı cayı kahve
16,00 1 kase tavuk corba
18,00 1 kase yuzuk corba
2 madlen çikolata 1 badem ve 2 parmak kadar kek
3 lt su
spor yok
saol canım darısı bekarlara :)Allah hayirli etsin insallah.cikolata ve kekin sebebini rn basta yazmissin zaten
Geçmiş olsun canım dikkat et.Hastalıktan ölüyorum nerdeyse. Emzirdiğim için ilaçta içemiyorum. Tartıldım 72.3 kg ım oysa dün 72 ydim. Hastalıktan dün diyetimi bozdum çikolata yemiştim
Tatlım süpersin tebrik ederim ekleyeceğim listeyeKaptancim, 77.5 geldi kilom bu sabah. Geçen hafta 79.1 idi. Yuzdem 2.022= 79.1-77.5= (1.6×100)÷79.1
Kaptanimm.ilk geldiğimde.85.7 dimm.Yeni üyelerimiz
@EFatos 14 aralık giriş kg 78 hedef kg 65 (77,4)
keten prenses 16 aralık giriş kg 75 hedef kg 65 (72,5)
@melegim66 17 aralık giriş kg 63 hedef kg 56 (60,7)
Gulicikkk 19 Aralık giriş kg 83.2 hedef kg 60 (79,1)
denizzeynep 25 Aralık giriş kg 85 hedef kg 72 (84,2)
Tesekkur ederim canim. Yılbaşı felaketinden sonra ve regl oncesi siskinligime rağmen iyi gitmiş gerçekten. Darısı önümüzdeki haftanın başınaTatlım süpersin tebrik ederim ekleyeceğim listeyeçok iyi vermişsin
azimlisin sen kuşum gider o kilolarTesekkur ederim canim. Yılbaşı felaketinden sonra ve regl oncesi siskinligime rağmen iyi gitmiş gerçekten. Darısı önümüzdeki haftanın başına
Tatlım 85 yazdığın için öyle yazmıştım yine bakarım ben geçmişeKaptanimm.ilk geldiğimde.85.7 dimm.
Selam kaptan lustedeyim sonunda kilom 71,500 oleyTatlım 85 yazdığın için öyle yazmıştım yine bakarım ben geçmişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?