en son baktıgımda zafer kutlaması yapıyorlardıevet canım bir aksilik olmazsa dereceye girdik süpervayy 4.takıma bak neyse kardeş takımımız
Canım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.günaydın kızlar
dun bız kız ıstemey gıttık aldıkta kızı
sabah 08,30
3 yumurta
yarım domates
1 turp
1 avuç fıstık marol -maydanoz yarımda kırmızı bıber
08,30-16,00 bıtkı cayı kahve
16,00 1 kase tavuk corba
18,00 1 kase yuzuk corba
2 madlen çikolata 1 badem ve 2 parmak kadar kek
3 lt su
spor yok
tebrikler canımSelam kaptan lustedeyim sonunda kilom 71,500 oley
evet öyle oluyorkaptanim ben geecen hafta 60.7 dim simdi 60.3 geldim
60.7-60.3=(0.4*100)÷60.7=0.66 oluyo demi
oooo ne güzel kapışın kapışınKetenprenses seni takipteyim. Hedefimiz aynı kilomuzda birbirine yakın. Hastalığım geçsin.senin boyun kaç
duraklaman gecti canım sanırım süper gitmiş hadi devamı gelir İnşaAllahhesaplamadan yanına yazdım kılomu ben bugun persembe sandım yarın tartılacam bıde dıyecektım :)
akşamkı kaçamaklara ragmen gıtmıs sanırım benım dıyetım karatay cunku ben cok meyve yıyordum bunda bır hafta boyunca 1 portakal yedım yada duraksama evrem son buldu
haftaya hesaplamaların başlıyorrrHa ben yine kaldim zannettim yuzdede hesaplamam gerek dimi simdi
çalış gelll bekliyoruzzz
şaka gibilerEki Görüntüle 1739007 Yeni kitabimin yanında ne gondermisler banaKaratay hocaya vurdurtmali bunları
geçmiş olsun canım , hoşgeldin listemize ahh onuda bir veremeseydin sorardım ben sanakaptanım kusura bakmayın yeni geçebildim bilgisayar başına diş doktorunda geçti günüm.
kilom bugün itibariyle 77.100 geçen hafta 77.400 düm. misarifrmde vardı bu hafta aldım diye çok korkmuştum ama 300 gramcıkta olsa gitmiş ya sevindim :)
hadi yaaaen son baktıgımda zafer kutlaması yapıyorlardı
Allah seni inandirsin, üye olalı ancak bir ay olmuştur kaptancimE ekke
@melegim66
Gulicikkk
kızlar sizler daha öne başka bir takımda yarıştınız mı ? ahhh ilk başta sormam gerekeni şimdi soruyorumama hatırladığım kadarıyla yarışan yoktu
o zaman süperrrAllah seni inandirsin, üye olalı ancak bir ay olmuştur kaptancim
Burası benim ilk göz ağrım
kaptanım kusura bakmayın yeni geçebildim bilgisayar başına diş doktorunda geçti günüm.
kilom bugün itibariyle 77.100 geçen hafta 77.400 düm. misarifrmde vardı bu hafta aldım diye çok korkmuştum ama 300 gramcıkta olsa gitmiş ya sevindim :)
Oticim yavrum çok bi hırslı gördüm seniBen de olamadığım Reglimi oldum 1 kg düştüm bu hafta. Bitene kadar da dikkat edersem daha da gider haftaya. Tekrar 60li rakamları görmek istiyorum. Kendini bana benzetiyordun ya kilo verirken benzeyelim bundan sonraaa
Eki Görüntüle 1739419 . OLDUK KIZLAR TEBRİKLER
Oticim yavrum çok bi hırslı gördüm seni
Listemiz şenlendi:))))Kara cumalar sona erdi galibaaa
Şşşş caktirma, kendimi kandırıyorum
Oooo iyi yapılsınBu arada yarın telefonum yok, esime vercem yaptırması icin. Haberiniz ola
Bir de yapamıyorum diyet yalan oldu falan filan diyordun; bak nasıl uçtu bir kilo haniiiimBen de olamadığım Reglimi oldum 1 kg düştüm bu hafta. Bitene kadar da dikkat edersem daha da gider haftaya. Tekrar 60li rakamları görmek istiyorum. Kendini bana benzetiyordun ya kilo verirken benzeyelim bundan sonraaa
O var ya istese neler neler yaparBir de yapamıyorum diyet yalan oldu falan filan diyordun; bak nasıl uçtu bir kilo haniiiim
Durmak yok; hop bir kiii üç
teşekkür ederimCanım hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.
tebrikler canımhoşgeldin listemize basarılarının devamını dilerim şekerim
evet öyle oluyorhoşgeldin listemize tatlım
oooo ne güzel kapışın kapışın
duraklaman gecti canım sanırım süper gitmiş hadi devamı gelir İnşaAllah
haftaya hesaplamaların başlıyorrrkalamazsın sensiz olmazzz
çalış gelll bekliyoruzzz
şaka gibiler
geçmiş olsun canım , hoşgeldin listemize ahh onuda bir veremeseydin sorardım ben sana
yok canım yeni üye oldum direk bu grupta başladımE ekke
@melegim66
Gulicikkk
kızlar sizler daha öne başka bir takımda yarıştınız mı ? ahhh ilk başta sormam gerekeni şimdi soruyorumama hatırladığım kadarıyla yarışan yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?