Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

5 milin neredeyse yarısı kalkmış youtubeden. 2 mil ordan 3 mil de bende öyle tamamlıyorm 4 ve 5 mile. Hatunun piyasada dvdsi varsa almali

Günaydın kk'nin en enn güzel hatunları öğlen mi olmuş yahu gerçi! Daha yeni bir saat önce kalktım haftanın yorgunluğu çıkmış benden

yok canım hiç yarışmadım ben ilk burada inşallah :)
Ohhh oh ne güzel sözler bunlar bana iş çıkmadı ya ondan sevindirik oldum

Teşekkürler baby hepimizin başarısı süperiz Oooo anneye bak ne iyi etmiş, yap tabi farklı sporlarla vücudu şaşırtmak iyi gelir.
ayy haftaya benım de regl zamnanım ne olacaksa
Ayyy gelmesin zarar vermesin

Süper süper süper

ben daha kahvaltı yapamadım yaaa acımdan ölcem
şeyy kem küm bende şimdi yapacağım hsonu tembelliği naparsin

evden acele cıktım yanıma bişey almamışım tost falan da yemek istemiyom artık öğle yemeği yerim iş yerinde ben bu arada su içeyim bari :)

Tamam canım. Napiyorsun nasıl gidiyor herşey alıştın mı yeni düzene?
Diyet bana yabancı bir durum değil. Normalde hipotiroidim ve insülin direncim olduğu için hep bi dikkat etme diyet yapma durumları vardı zaten. İnsülin direncim olduğu için tatlı konusuda hep sorundu. Dr un tek dediği şey 58 kilo ol şeker ilacını bırakıcaz. Tabi hiç bi Zaman 58 kilo olmadım. Son kontrolde değerlerim kıl payı iyi çıktı. Yoksa emzirmeyi bıraktırıp şeker ilacına başlatıcakmış. O nedenle hedefim ilk etapta 65 olmak. Sonra da 58 olmak. Yoksa kendi nefsim için 3 aylık bebeğimi anne sütünden mahrum bırakıcam. O nedenle dirayetli bir şekilde diyete devam etmeliyim. Hasta olmak biraz etkiledi.bugün yeniden daha iyi başladım. Biraz uzun oldu ama benim özetim bu.

evden acele cıktım yanıma bişey almamışım tost falan da yemek istemiyom artık öğle yemeği yerim iş yerinde ben bu arada su içeyim bari :)
Artık zaten öğle oldu aslında dayandın birazcık daha dayan bari canım sen ne iş yapıyordun meleğim?

Canım herşeyin başı sağlık o olmazsa olmaz , bebisin içinse bu mücadele tabiki daha kararlı yapıyordur seni. Bu yolda tüm emeklerinin karşılığını umarım alırsın da ilaca falan gerek kalmaz

özel bir şirkette muhasebe canım sadece pazar tatil sen ne iş yapıyordun

özel bir şirkette muhasebe canım sadece pazar tatil sen ne iş yapıyordun
Bir ihracat firmasında üretim planama bölümünde çalışıyorum canım bizde iki gün tatil fakat iş yoğunluğunda ctesi de gittiğimiz oluyor tabi.Ama bana tek gün hiç yetmiyor o zamanlar hayattan soğuyorum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…