- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
ben indirdim canım ya youtube mp4 doawland dan iniyoCanim onun 4 ve 5 milini indirmeyi hiç basaramadim. Onu youtube de parça parça açıp yapıyorum. Indiredebilirsin
Tek parca mı? ?? Ben bulamıyorum tek parçasınıben indirdim canım ya youtube mp4 doawland dan iniyo
evet tek parçaydı bakim da canım sana linkini atim müsait olunca 45 dk hattaTek parca mı? ?? Ben bulamıyorum tek parçasını
Canim o 3 mil. Bende de varevet tek parçaydı bakim da canım sana linkini atim müsait olunca 45 dk hatta
Devlet memuruyumNe iş yapıyorsun?
Ohhh oh ne güzel sözler bunlaryok canım hiç yarışmadım ben ilk burada inşallah :)
Teşekkürler baby hepimizin başarısıgunaydın hatunlar ne güzel 2. olmuşuz ya harikasınız hepiniz herkesi tebrik ediyorummmm:) bugün coook mutluyum annem kendine spor aleti almış yuppiii artık bende gitttikçe yaparım sıkılaşmak adına çok önemli.
kendi kendime yürüyüş yapabiliyorum sadece ne yapsam o kar diye düşünüyorum
Ayyy gelmesin zarar vermesinayy haftaya benım de regl zamnanım ne olacaksa
Süper süper süperdunku menum
sabah 09,00
2 yumurta yarım domates 1 turp yesıllık ve cıg fıstık
09,00--17,30 kahve cay ve fıstık yedık,m çiğ
aksam 18,00
2 kase tavuk corba 1 kasık bulgur pılavı
temızlık yaptım yapınca acıktım 1 muz yedım
3 lt su spor malesef yok
şeyy kem kümben daha kahvaltı yapamadım yaaa acımdan ölcem
İyiymiş rahat işDevlet memuruyum
Yarışmadım daha önce.İyiymiş rahat işcanım peki sen daha önce başka takımlarda yarıştınmı? Gelmişken sorayım
Tamam canım. Napiyorsun nasıl gidiyor herşey alıştın mı yeni düzene?Yarışmadım daha önce.
amannnn gercekten ya o 3 mil miş cok pardon canımCanim o 3 mil. Bende de var
Evet onun diğerleri yok, bende bulamamıştımamannnn gercekten ya o 3 mil miş cok pardon canım
evden acele cıktım yanıma bişey almamışım tost falan da yemek istemiyom artık öğle yemeği yerim iş yerinde ben bu arada su içeyim bari :)Ohhh oh ne güzel sözler bunlarbana iş çıkmadı ya ondan sevindirik oldum
Teşekkürler baby hepimizin başarısısüperiz Oooo anneye bak ne iyi etmiş, yap tabi farklı sporlarla vücudu şaşırtmak iyi gelir.
Ayyy gelmesin zarar vermesin
Süper süper süper
şeyy kem kümbende şimdi yapacağım hsonu tembelliği naparsin
Diyet bana yabancı bir durum değil. Normalde hipotiroidim ve insülin direncim olduğu için hep bi dikkat etme diyet yapma durumları vardı zaten. İnsülin direncim olduğu için tatlı konusuda hep sorundu. Dr un tek dediği şey 58 kilo ol şeker ilacını bırakıcaz. Tabi hiç bi Zaman 58 kilo olmadım. Son kontrolde değerlerim kıl payı iyi çıktı. Yoksa emzirmeyi bıraktırıp şeker ilacına başlatıcakmış. O nedenle hedefim ilk etapta 65 olmak. Sonra da 58 olmak. Yoksa kendi nefsim için 3 aylık bebeğimi anne sütünden mahrum bırakıcam. O nedenle dirayetli bir şekilde diyete devam etmeliyim. Hasta olmak biraz etkiledi.bugün yeniden daha iyi başladım. Biraz uzun oldu ama benim özetim bu.Tamam canım. Napiyorsun nasıl gidiyor herşey alıştın mı yeni düzene?
Artık zaten öğle oldu aslında dayandın birazcık daha dayan bari canımevden acele cıktım yanıma bişey almamışım tost falan da yemek istemiyom artık öğle yemeği yerim iş yerinde ben bu arada su içeyim bari :)
Canım herşeyin başı sağlık o olmazsa olmaz , bebisin içinse bu mücadele tabiki daha kararlı yapıyordur seni. Bu yolda tüm emeklerinin karşılığını umarım alırsın da ilaca falan gerek kalmazDiyet bana yabancı bir durum değil. Normalde hipotiroidim ve insülin direncim olduğu için hep bi dikkat etme diyet yapma durumları vardı zaten. İnsülin direncim olduğu için tatlı konusuda hep sorundu. Dr un tek dediği şey 58 kilo ol şeker ilacını bırakıcaz. Tabi hiç bi Zaman 58 kilo olmadım. Son kontrolde değerlerim kıl payı iyi çıktı. Yoksa emzirmeyi bıraktırıp şeker ilacına başlatıcakmış. O nedenle hedefim ilk etapta 65 olmak. Sonra da 58 olmak. Yoksa kendi nefsim için 3 aylık bebeğimi anne sütünden mahrum bırakıcam. O nedenle dirayetli bir şekilde diyete devam etmeliyim. Hasta olmak biraz etkiledi.bugün yeniden daha iyi başladım. Biraz uzun oldu ama benim özetim bu.
özel bir şirkette muhasebe canım sadece pazar tatil sen ne iş yapıyordunArtık zaten öğle oldu aslında dayandın birazcık daha dayan bari canımsen ne iş yapıyordun meleğim?
Canım herşeyin başı sağlık o olmazsa olmaz , bebisin içinse bu mücadele tabiki daha kararlı yapıyordur seni. Bu yolda tüm emeklerinin karşılığını umarım alırsın da ilaca falan gerek kalmaz
Bir ihracat firmasında üretim planama bölümünde çalışıyorum canım bizde iki gün tatil fakat iş yoğunluğunda ctesi de gittiğimiz oluyor tabi.Ama bana tek gün hiç yetmiyor o zamanlar hayattan soğuyorum valla...özel bir şirkette muhasebe canım sadece pazar tatil sen ne iş yapıyordun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?