Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Dunki menüm
8 kahvaltı.bi haşlanmış yumurta .peynir zeytin.bi dlm ekmk
Ara öğün yapamadm.
13 bi kase çorba.bi tabak fasulye
15 bi turk kahvesi
18.30. Bi tank ysl mecimk yemeği.havuç salatası
21 de çay.ve bi ciss kocanın yüzünden
3 liyre su.spor yapamdim
Ama bi saat pazar da yurudum i var
Moralin bozukkkk

Niye moralin bozuk?

Allahım hayirlisindan bir çocuk versin sana canım. Bakalım... Çocuk var ya çocuk. . Bütün gün benden ayrı kalınca uslaniverirse bilemem tabii. Eşimin teyzesi bakacak ona. Ama akşam gel, yemek pişir ortalığı topla bulaşık, az kendime zaman az esime cogunu ogluma derken o spora hiç fırsatım kalmayacak. Cunku gec vakitte yapilan spor uyku da kaciriyor. Bizzat denenmistir.Belki haftanın üç dört günü bir saat erken uyanıp biraz bisiklet surerim. Ya da Leslie yaparım 3 mil. Duş alıp çıkarım. Ise yürüyerek gitsem olacak. O gün bize be gösterir yaşayıp görelim. Konuşunca gevşeme geldi yaa. Ayy Sağol kaptancim

Amin canım İnşaAllah hayırlısıyla

Oyyyyy ben okurken yoruldum neyse o zaman gelince konuşuruz yine

Ben arada yetismeyince saat 7 de evden cıktıgım için sabah sabah 5 de koşu bandının tepesine çıktığımı da bilirim

Eşim iş itibariyle nerdeyse bütün gün evde .çocuğa bakda ev işi yapiyim diyrm.sanki çok bisey istyrm.bi bakmiyo..kızım hiç uyumuyo gündüzleri on dk anca.bende hiç bi iş yapamiyrm
Gündüz evde olan erkek tabi zor canım, neden bakmıyor ki acaba? Aslında şu annelik duygusu birazda erkeklerde olsa hiç fena olmazdı ama canım illaki bakmam diyorsa lütfen sende relakssss iş olduğu kadar olsun baby canını sıkmaya değmez valla

dagatesi canım nasıl gidiyor gebelik??
Ben dün Canan hocanın bir kitabına başladım gebelik öncesi ve sonrası için. Moralim bozuldu, vicdan azabı çektim. (Zaten regl triplerindeyim)
Omega 3, kilo kontrol altina alip oyle gebe kalin diye diye ilk 50 sayfayi bitirdim.Gebe kalınca balık yiyemedim. Kapsül kullanmak da mı aklıma gelmez, ah been
Aklında olsun canım. Haftada düzenli balık tuketemiyorsan kapsül kullan.
Bir de turkiyede doktorların verdiği folik asit 5 mg yaa,1 mg yeter ve cok lazımdır diyor. Onu yeşil yapraklı sebzeleri bol bol tüketerek yapın diyor. Fazla kilo almamaya çalışın ama vermek gibi bir hataya düşmeyin diyor. Bir de şeker yüklemesi için 50-100 gr arasında saf rafine şekeri yeni doğmuş bir çocuk değil, yetişkin biri değil daha kolları bacakları yeni oluşmakta olan bir çocuk taşıyan bir anneye nasıl yükleniyor diyor
Gebelik şekeri olup olmadigini anlamak için D vitamini tahlili, açlık ve tokluk kan şekeri.aclik kan insulini ve açlık kan trigliseridi tahlili yapınca da anlasiliyormus (iyi bir hastane ve anlayışlı bir Jinekolog sart).
Oglumla ilgili vicdan azabı yasdim tüm gece ve hâlâ. 80 kilo gebe kaldım. Çok fazla meyve ve tuz tukettim. Yeterince balık tuketmedim (hatta çok nadir yedim). Günlük üç ceviz o işi görür dedi doktorum ama ceviz de pek cekmedi canım ara ara yedim. Ya hiç yemedi ya da avuç avuç tukettim.ne biçim bir anneyi ben yaa
Bir de kitap 190 küsür sayfa. Bakalım daha nelere pişman olacagim
Omega 3 ve doğal yoldan folik asit al canım.

MasAllah sana

Zararın neresinden dönersen kardır kuzum ikinciye hazırlık olur buda iyi bir sebep pişmanlık yaşaman çok normal fakat zamanı geri döndüren olamadı henüz

Çok güzel bilgiler bu Gulicikkk önemlileri hep paylaş da bilelim harikasın

denizzeynep tatlım boşver ne uzuluyorsun, bebekli evi pırıl pırıl görmek isteyen gelmesin evine
o çok gevşek rahat adamlardan bende de var bir tane. Sıkılma

Ama ikinciye yapmaya yapılacak da oğluma Kıyamam yaa
Bir balık seviyor bir seviyor anlatamam. Inşallah bundan sonra aksatmayacagim ki eksik kalmasın bir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…