Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Heheh. Dun bir yemek yedim aprilim bugun hemen damlayayim buraya yoksa kotu olacak diye geliverdim :))
Yine yine hoşgeldin gelmedin işte unuttun can boğazdan gelir mantığın devreye girdi yine yağ olmasın kas olsun bari İnşaAllah ayyy sonra burda bide hamile psikolojisi cekioz

Baharımın hazırladığı performans tablosu arkadaşlar ikinci olduk çok şükür notalar silindi en keyifli ctesi

16. TUR / YEDİNCİ HAFTA

1. TAKIM
441. Etap => 0,11% => 1. NOTA
442. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ
443. Etap => 0,28% => 1. NOTA
444. Etap => 0,08% => 2. NOTA =>
1. SARI KART
445. Etap => 0,07% => 1. NOTA
446. Etap => -0,50% => 2. NOTA =>
2. SARI KART

447. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. ve 2. SARI KART SİLİNDİ

2. TAKIM
441. Etap => 0,05% => 1. NOTA
443. Etap => -0,28% => 2. NOTA => 1. SARI KART
445. Etap => -0,13% => 1. NOTA
446. Etap => 0,06% => 2. NOTA => 2. SARI KART
447. Etap => -0,33% => 1. NOTA

3. TAKIM

443. Etap => -0,16% => 1. NOTA
445. Etap => 0,27% => 2. NOTA => 1. SARI KART

4. TAKIM
BAŞARILI

5. TAKIM
443. Etap => -0,37% => 1. NOTA
445. Etap => ETAP ÜÇÜNCÜSÜ => 1. NOTA SİLİNDİ

6. TAKIM
447. Etap => 0,26% => 1. NOTA

7. TAKIM

BAŞARILI

8. TAKIM
443. Etap => -0,72% => 1. NOTA
445. Etap => -0,30% => 2. NOTA => 1. SARI KART

446. Etap => -0,62% => 1. NOTA
447. Etap => 0,13% => 2. NOTA => 2. SARI KART

9. TAKIM
445. Etap => 0,05% => 1. NOTA
446. Etap => ETAP BİRİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ

10. TAKIM

442. Etap => -0,025 => 1. NOTA
444. Etap => ETAP İKİNCİSİ => 1. NOTA SİLİNDİ
446. Etap => 0,02 => 1. NOTA

14. TAKIM

446. Etap => -0,17 => 1. NOTA

aynen ya pazar günü ev temizlık bebiş koca hatta misafir derken şaftım kayıyo

Yine yine hoşgeldin gelmedin işte unuttun can boğazdan gelir mantığın devreye girdi yine yağ olmasın kas olsun bari İnşaAllah ayyy sonra burda bide hamile psikolojisi cekioz

Aslinda kk yuzunden oldu. Su yarismaya bi bakayim ne yemekler var dedim demez olaydim :)) oturup yaptim usenmedim bir de yedim :)) ama tartida asayis berkemal :)

ayrica askolsu. Hih kuser gelmem bende

Amin.nr guzelmis.arada onlari da takip etmeli demekki guzel kilo veriyorlar

Bence biraz da kalabalik takim olmak onemli. Hani bizde 1 kisi eksiye dusse ya da sabit kalsa hemen ortalamamiz cok dusuyor. Ama kalabalikta daha tolere ediliyor sanki.

evet ya kadin milletiyiz trip icimizde. :)) bu aya kadar pek tripli degildim ama bu da yeni cikti. Hep hormonlardan

aynen ya pazar günü ev temizlık bebiş koca hatta misafir derken şaftım kayıyo
Seni çok iyi anlıyorum sende bir de bebiş var bir tık daha benden öndesin kolaylıklar dilerim canım. Çalışmasan vakit çok bomboş kalıyor gibi insan, çalışsan bu sefer hiç bir şeye vakit yok sıkılmaya bile yani anlayacağın hepsi dert çözümsüzlük var.
4 ile 7. Takimlar nota yememisler hic. Darisi bize :)
İşte asıl başarı ben ona derim
Oyy tribini sevsinler senin gel gel heppp çekeriz biz

Bakalim regle rağmen bir daha başarabilecek miyim. Benim öncesi değil. Regl sırasında ve sonrasında şişlik hissediyorum. Şimdilik sadece sinir var; zavallı kocam
Tatlım sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi mühim değil ki bu hafta olmazsa başka hafta yine başarırsın inişler çıkışlar mutlaka olacaktır hadi ya benim hep öncesi olur.

Ayda bikaç günde bizi çeksinler dimi kız evi naz evi

Öncesinde ara ara bir şişlik hissi geliyor ama sırasında ve bir hafta sonrasına kadar sürekli bir rahatsızlık işi var. Anlıyorum yavrum günlerin geliyor tamam diyor. Şöyle bi karşılık verse ben de doya doya dır dır etsem
Geçen ay uzun yürüyüşler çok iyi geliyordu. Dışarda yürümeyi özledim; şu bahar gelse de rahatlasak. Gerçi nisan ayının sonuna kadar is başı yapacağım. Spor yalan olacak. Sütaş açılacak burada Mart ayından sonra. Isi bağladım gibi.

Son düzenleme:
Ne güzel işte halden anlayan koca bulmak zordur hee benden söylemesi şanslısın.

Dışarıda yürüyüş gibisi yok bendede koşu bandı var ama onun yeri ayrı neden ki ise başlasanda spora gerekli zamanı ayırmalisin mutlaka belki bir düzene oturana kadar zorluk olur sonra alışırsın o karmaşaya

Ama tabi iş hayatı zor

bebiş tek basına yeter zaten tatlım sen evleneli ne kadar oldu varmı bebiş hazırlığı:)

bebiş tek basına yeter zaten tatlım sen evleneli ne kadar oldu varmı bebiş hazırlığı:)
8 senelik evliyim. Daha olmadı nazlı 5 sene korunduk sonra bir tane düşük oldu , devam ediyoruz bakalım istiyoruz ama nasip kısmet

bu sarı kart nota falan ne demek oluyo neye göre veriliyo cnm ya yazan bir yer varmıydı okuyayım anlayalım bari bizde yeni gelenler olarak
Diyet gruplarında performans uygulaması diye bir yer var orada bu bölüm.
Kisaca anlatayım her hafta takım ortalamasi. %0.30 'un altına düşünce nota alınıyor yani bir nevi ceza iki nota bir sarı kart demek, sarı kartlar çoğaldıkça 8 hafta sonrasında hangi takımlarda sarı kart varsa o takım yada takımlarda sonuç listesi hazırlama cezası veriliyor 4 hafta üst üste
Sarı kartların notaların ise sonrasındaki haftada ilk üçe girersen siliniyor cezadan kurtuluyorsun

Biraz anlatmaya çalıştım ama uygulamanın olduğu sayfaya gidersen daha açıklayıcı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…