- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Gunaydin kizlar. Beni hic mi ozlemediniz. Hih. (Hamile tribi)
Üyenin gelmemesi tribi kaptandır ne yapsa yeridirsormaz
Yine yine hoşgeldinHeheh. Dun bir yemek yedim aprilim bugun hemen damlayayim buraya yoksa kotu olacak diye geliverdim :))
aynen ya pazar günü ev temizlık bebiş koca hatta misafir derken şaftım kayıyoBir ihracat firmasında üretim planama bölümünde çalışıyorum canım bizde iki gün tatil fakat iş yoğunluğunda ctesi de gittiğimiz oluyor tabi.Ama bana tek gün hiç yetmiyor o zamanlar hayattan soğuyorum valla...
Yine yine hoşgeldingelmedin işte unuttun can boğazdan gelir mantığın devreye girdi yine yağ olmasın kas olsun bari İnşaAllah ayyy sonra burda bide hamile psikolojisi cekioz
Ayyyy yerim senin hamile tribini. Kadin milleti degilmiyiz 7 den 70 e triplerimiz var isteGunaydin kizlar. Beni hic mi ozlemediniz. Hih. (Hamile tribi)
Amin.nr guzelmis.arada onlari da takip etmeli demekki guzel kilo veriyorlar4 ile 7. Takimlar nota yememisler hic. Darisi bize :)
Amin.nr guzelmis.arada onlari da takip etmeli demekki guzel kilo veriyorlar
Seni çok iyi anlıyorum sende bir de bebiş var bir tık daha benden öndesinaynen ya pazar günü ev temizlık bebiş koca hatta misafir derken şaftım kayıyo
İşte asıl başarı ben ona derim4 ile 7. Takimlar nota yememisler hic. Darisi bize :)
Oyy tribini sevsinler seninBence biraz da kalabalik takim olmak onemli. Hani bizde 1 kisi eksiye dusse ya da sabit kalsa hemen ortalamamiz cok dusuyor. Ama kalabalikta daha tolere ediliyor sanki.
evet ya kadin milletiyiz trip icimizde. :)) bu aya kadar pek tripli degildim ama bu da yeni cikti. Hep hormonlardan
Bakalim regle rağmen bir daha başarabilecek miyim. Benim öncesi değil. Regl sırasında ve sonrasında şişlik hissediyorum. Şimdilik sadece sinir var; zavallı kocamVe takım içi sıralamamız ise
Eki Görüntüle 1739734 Gulicikkk...........
Eki Görüntüle 1739735
Otimoti...........
Eki Görüntüle 1739736
Keten prenses.............
Tatlım sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi mühim değil kiBakalim regle rağmen bir daha başarabilecek miyim. Benim öncesi değil. Regl sırasında ve sonrasında şişlik hissediyorum. Şimdilik sadece sinir var; zavallı kocam
Öncesinde ara ara bir şişlik hissi geliyor ama sırasında ve bir hafta sonrasına kadar sürekli bir rahatsızlık işi var. Anlıyorum yavrum günlerin geliyor tamam diyor. Şöyle bi karşılık verse ben de doya doya dır dır etsemTatlım sen elinden geleni yaptıktan sonra gerisi mühim değil kibu hafta olmazsa başka hafta yine başarırsın inişler çıkışlar mutlaka olacaktır hadi ya benim hep öncesi olur.
Ayda bikaç günde bizi çeksinler dimikız evi naz evi
Ne güzel işte halden anlayan koca bulmak zordur hee benden söylemesiAnlıyorum yavrum günlerin geliyor tamam diyor. Şöyle bi karşılık verse ben de doya doya dır dır etsem
Geçen ay uzun yürüyüşler çok iyi geliyordu. Dışarda yürümeyi özledim; şu bahar gelse de rahatlasak. Gerçi nisan ayının sonuna kadar is başı yapacağım. Spor yalan olacak. Sütaş açılacak burada Mart ayından sonra. Isi bağladım gibi.
bebiş tek basına yeter zaten tatlım sen evleneli ne kadar oldu varmı bebiş hazırlığı:)Seni çok iyi anlıyorum sende bir de bebiş var bir tık daha benden öndesinkolaylıklar dilerim canım. Çalışmasan vakit çok bomboş kalıyor gibi insan, çalışsan bu sefer hiç bir şeye vakit yok sıkılmaya bile yani anlayacağın hepsi dert çözümsüzlük var.
İşte asıl başarı ben ona derim
Oyy tribini sevsinler seningel gel heppp çekeriz biz
bu sarı kart nota falan ne demek oluyo neye göre veriliyo cnm ya yazan bir yer varmıydı okuyayım anlayalım bari bizde yeni gelenler olarak4 ile 7. Takimlar nota yememisler hic. Darisi bize :)
8 senelik evliyim. Daha olmadı nazlıbebiş tek basına yeter zaten tatlım sen evleneli ne kadar oldu varmı bebiş hazırlığı:)
Diyet gruplarında performans uygulaması diye bir yer var orada bu bölüm.bu sarı kart nota falan ne demek oluyo neye göre veriliyo cnm ya yazan bir yer varmıydı okuyayım anlayalım bari bizde yeni gelenler olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?