ama canım çekmedi kiiiŞu an eti tutku yiyorum ah şu pis boğazım
Evet, hamsiden somona. Hiçbirine Hayır yok. Bir büyük alabalık, cupra ya da levrek alıyorum. Fırında pisiriyorum. Iki kişi yiyoruz. Yarısından fazlasını o yiyor masAllah. Anası duba gibi hamile kalınca çocuk içerde çok sıkıntı çekti, fotoya bak. 4 aylikti orda. Biz cekelim diye ugrastik o yicem diye bittiHadi ya çok mu seviyor?ne güzel balık seven bebek MasaAllah ona
oo cezalar ağırmış dört hafta birden8 senelik evliyim. Daha olmadı nazlı5 sene korunduk sonra bir tane düşük oldu , devam ediyoruz bakalım istiyoruz ama nasip kısmet
Diyet gruplarında performans uygulaması diye bir yer var orada bu bölüm.
Kisaca anlatayım her hafta takım ortalamasi. %0.30 'un altına düşünce nota alınıyor yani bir nevi cezaiki nota bir sarı kart demek, sarı kartlar çoğaldıkça 8 hafta sonrasında hangi takımlarda sarı kart varsa o takım yada takımlarda sonuç listesi hazırlama cezası veriliyor 4 hafta üst üste
Sarı kartların notaların ise sonrasındaki haftada ilk üçe girersen siliniyor cezadan kurtuluyorsun
Biraz anlatmaya çalıştım amauygulamanın olduğu sayfaya gidersen daha açıklayıcı olabilir.
bende hamileyken aşırı meyve ve hamurişi tükettim ya ama elinde olmuyor biraz onu da düşün cnm@dagatesi canım nasıl gidiyor gebelik??
Ben dün Canan hocanın bir kitabına başladım gebelik öncesi ve sonrası için. Moralim bozuldu, vicdan azabı çektim. (Zaten regl triplerindeyim)
Omega 3, kilo kontrol altina alip oyle gebe kalin diye diye ilk 50 sayfayi bitirdim.Gebe kalınca balık yiyemedim. Kapsül kullanmak da mı aklıma gelmez, ah been
Aklında olsun canım. Haftada düzenli balık tuketemiyorsan kapsül kullan.
Bir de turkiyede doktorların verdiği folik asit 5 mg yaa,1 mg yeter ve cok lazımdır diyor. Onu yeşil yapraklı sebzeleri bol bol tüketerek yapın diyor. Fazla kilo almamaya çalışın ama vermek gibi bir hataya düşmeyin diyor. Bir de şeker yüklemesi için 50-100 gr arasında saf rafine şekeri yeni doğmuş bir çocuk değil, yetişkin biri değil daha kolları bacakları yeni oluşmakta olan bir çocuk taşıyan bir anneye nasıl yükleniyor diyor
Gebelik şekeri olup olmadigini anlamak için D vitamini tahlili, açlık ve tokluk kan şekeri.aclik kan insulini ve açlık kan trigliseridi tahlili yapınca da anlasiliyormus (iyi bir hastane ve anlayışlı bir Jinekolog sart).
Oglumla ilgili vicdan azabı yasdim tüm gece ve hâlâ. 80 kilo gebe kaldım. Çok fazla meyve ve tuz tukettim. Yeterince balık tuketmedim (hatta çok nadir yedim). Günlük üç ceviz o işi görür dedi doktorum ama ceviz de pek cekmedi canım ara ara yedim. Ya hiç yemedi ya da avuç avuç tukettim.ne biçim bir anneyi ben yaa
Bir de kitap 190 küsür sayfa. Bakalım daha nelere pişman olacagim
Omega 3 ve doğal yoldan folik asit al canım.
Bir rahatlama mı gelmiş neŞu an eti tutku yiyorum ah şu pis boğazım
Tatlım geçenlerde Dr 'a gitmeyi hiç sevmeyen biri olarak gittim, bir sorun çıkmadı biraz daha bekleyecekmisiz kilo ver dedioo cezalar ağırmış dört hafta birdengirer okurum cnm müsait olduğum zamanda bilgi için tesekkürler
bayağı nazlıymış gelir inşallah zamanı gelince kuzucuğun cok bekletmez seni klomen çatlatma iğnesi fln denedin mi cnm dr kontrolünde buradaki gevelik bölümünde birçok seyi biliyoruz ovulasyon yumurtlama günleri falan güzel topikler var:)
Bir rahatlama mı gelmiş nene tutkusu sen hala eline nasıl alıyorsun bakim onu
Tatlım geçenlerde Dr 'a gitmeyi hiç sevmeyen biri olarak gittim, bir sorun çıkmadı biraz daha bekleyecekmisiz kilo ver dedibakalım sene sonuna kadar olmazsa yine başka dra giderim belki
Azcık yedimYok dikkat ediyorum herşeyden az az ama gene de alıştırmayayım bünyeyi
tatlım en kısa zamanda olur inşallah bir sorunda yoktur işine karışmak gibi olmasın tabi ama bence eşin de gitsin doktora bu cok önemli belki bir sorun vardır tedavi olur bizde öyle oldu çünkü naçizane fikrim hatta eşim ameliyat oldu erken teşhis önemliBir rahatlama mı gelmiş nene tutkusu sen hala eline nasıl alıyorsun bakim onu
Tatlım geçenlerde Dr 'a gitmeyi hiç sevmeyen biri olarak gittim, bir sorun çıkmadı biraz daha bekleyecekmisiz kilo ver dedibakalım sene sonuna kadar olmazsa yine başka dra giderim belki
Son zamanlarda zaten konuştuğumuz konuda bu esimde zaten gitmek istiyor, çok hevesli bana bir Dr bul en kısa zamanda gideyim fikrinde topu bana attıtatlım en kısa zamanda olur inşallah bir sorunda yoktur işine karışmak gibi olmasın tabi ama bence eşin de gitsin doktora bu cok önemli belki bir sorun vardır tedavi olur bizde öyle oldu çünkü naçizane fikrim hatta eşim ameliyat oldu erken teşhis önemli
Bana da bir gelip gidiyorlar ama bırakmak yok.. bir avuç kuru uzumle ve 6-7 tane kucuk lokumla (su kahveyle ikram edilen findik kadar lokumlar)atlatmaya çalıştım. Şimdi de bir fincan Türk Kahvesi icicem.Hastalık yüzünden bugünü yine es geçiyorum. Pzt inşallah iyileşmiş olup son hızla devam edicem
Gece acildeydim. Çok kötüyüm. Hiç kıpırdamaya halim yok haliyle kendimi davul gibi hissediyorum benim 2 oğlum var. Biri 3,5 yaşında biri 3 aylık. Bir de kayınvalide var misafirliğe geldi. Düşün halimi. Kısacası ne yaptığımı bende bilmiyorum.Bana da bir gelip gidiyorlar ama bırakmak yok.. bir avuç kuru uzumle ve 6-7 tane kucuk lokumla (su kahveyle ikram edilen findik kadar lokumlar)atlatmaya çalıştım. Şimdi de bir fincan Türk Kahvesi icicem.
Oğlum uyusa, ben de bir iki saat kitap okur olduğum yerde uyicam. Ama nerdee
Geçmişolsun canım dikkat et kendine. Ne dedi dr peki? Zamanlaması hiç iyi değilmişGece acildeydim. Çok kötüyüm. Hiç kıpırdamaya halim yok haliyle kendimi davul gibi hissediyorum benim 2 oğlum var. Biri 3,5 yaşında biri 3 aylık. Bir de kayınvalide var misafirliğe geldi. Düşün halimi. Kısacası ne yaptığımı bende bilmiyorum.
Zaten griptim. Gece de karın ağrısı, mide bulantısı şikayet gittim ve bebeğim olduğu için hemen ilaçları küçük bi serumun içine karıştırıp yaptılar. Küçük Bebek olunca insan nesi olduğunu bile sormuyor. Sadece o an iyileşeyim yete diyosun.Geçmişolsun canım dikkat et kendine. Ne dedi dr peki? Zamanlaması hiç iyi değilmiş
Gece acildeydim. Çok kötüyüm. Hiç kıpırdamaya halim yok haliyle kendimi davul gibi hissediyorum benim 2 oğlum var. Biri 3,5 yaşında biri 3 aylık. Bir de kayınvalide var misafirliğe geldi. Düşün halimi. Kısacası ne yaptığımı bende bilmiyorum.
Canim regl öncesi ya da regl dönemin mi? Çok geçmiş olsun. Kayinvaliden yardimci olmuyor mu?Zaten griptim. Gece de karın ağrısı, mide bulantısı şikayet gittim ve bebeğim olduğu için hemen ilaçları küçük bi serumun içine karıştırıp yaptılar. Küçük Bebek olunca insan nesi olduğunu bile sormuyor. Sadece o an iyileşeyim yete diyosun.
Haklısın bebek olunca sadece iyi olup ona bakmak lazım. Umarım şimdi daha iyisindirZaten griptim. Gece de karın ağrısı, mide bulantısı şikayet gittim ve bebeğim olduğu için hemen ilaçları küçük bi serumun içine karıştırıp yaptılar. Küçük Bebek olunca insan nesi olduğunu bile sormuyor. Sadece o an iyileşeyim yete diyosun.
Güzel menün spor olsun tam olsunDunku menum
Kahvalti yarim simit.1 domates.az peynir.
Ara form cy
Ogle 3 kasik tahil gevrek 1 brdk sut 2 ceviz tarcin
Ara yesil cy yarim portakal
Aksm avuc ici kadar kofte.az patates kizartmasi.3 ksk yogurt.roka domates
Ara 6 badem 2 ymk ks kabak cekirdegi
2.5 lt su spor yok
Tatlım teşekkürlerSelam takım ay ugrayamadim hiç bu hafta o kadar yorgundum ki dünde işten gelince yemek falan 11 de yattım sabah 12 de kalktım Aralıksız uyumusumözledim sizi ya internet yoktu bir arada gelemedim neyse artık valla 2. Olmuşuz bu hafta noktalar kartlar da silinmiş mi çok sevindim Canim aprilcigim başta olmak üzere herkescikleri tebrik ederim
Şiiiişşt gevşeme gelmesin yarın spor yap bakkk yerleşmesine izin verme o kiloların ptesi de tartıl bana hesap ver bakimBugunku mnm
Kahvlti 2 zeytin domates 1 dilim cvdr 1 tatli ks bal.az peynir
Ara sekrsz turk kahvesi.
Ogle yarim porsiyon tavuk doner.ekmksz.salata.1 brdk ayran.1 yemk ks.nohut ezmesi salata
Ara yarim hurma
Aksm.seyyyyy 1 isaret parmagim kadr cokonat esim verince hayr diyemedim
3 ksk gvrk.2 ceviz.1 brdk yarim yagli sut.tarcin
Ara kv geldi 20.00 de suprizz 1 dilim de o verdi ispankli borek 1 dilimden ne cikar faln.1 ymk ks kabak cekirdegi
Ceyrk muz
Su 2.5 lt yi gecti
Spor yok ev temizligi yaptim oturmadim da
Valla ne deseniz haklisnz bence cekinmeden soyleyin ki yarinim daha iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?