Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Şu an eti tutku yiyorum ah şu pis boğazım
ama canım çekmedi kiii

Hadi ya çok mu seviyor?ne güzel balık seven bebek MasaAllah ona
Evet, hamsiden somona. Hiçbirine Hayır yok. Bir büyük alabalık, cupra ya da levrek alıyorum. Fırında pisiriyorum. Iki kişi yiyoruz. Yarısından fazlasını o yiyor masAllah. Anası duba gibi hamile kalınca çocuk içerde çok sıkıntı çekti, fotoya bak. 4 aylikti orda. Biz cekelim diye ugrastik o yicem diye bitti

oo cezalar ağırmış dört hafta birden girer okurum cnm müsait olduğum zamanda bilgi için tesekkürler
bayağı nazlıymış gelir inşallah zamanı gelince kuzucuğun cok bekletmez seni klomen çatlatma iğnesi fln denedin mi cnm dr kontrolünde buradaki gevelik bölümünde birçok seyi biliyoruz ovulasyon yumurtlama günleri falan güzel topikler var:)

bende hamileyken aşırı meyve ve hamurişi tükettim ya ama elinde olmuyor biraz onu da düşün cnm

Şu an eti tutku yiyorum ah şu pis boğazım
Bir rahatlama mı gelmiş ne ne tutkusu sen hala eline nasıl alıyorsun bakim onu
Tatlım geçenlerde Dr 'a gitmeyi hiç sevmeyen biri olarak gittim, bir sorun çıkmadı biraz daha bekleyecekmisiz kilo ver dedi bakalım sene sonuna kadar olmazsa yine başka dra giderim belki

Azcık yedim Yok dikkat ediyorum herşeyden az az ama gene de alıştırmayayım bünyeyi

tatlım en kısa zamanda olur inşallah bir sorunda yoktur işine karışmak gibi olmasın tabi ama bence eşin de gitsin doktora bu cok önemli belki bir sorun vardır tedavi olur bizde öyle oldu çünkü naçizane fikrim hatta eşim ameliyat oldu erken teşhis önemli

Son zamanlarda zaten konuştuğumuz konuda bu esimde zaten gitmek istiyor, çok hevesli bana bir Dr bul en kısa zamanda gideyim fikrinde topu bana attı ve zaten o daha çok istekli bu konuda

Bugünkü menüm;
Bugün sabah ve akşama doğru Leslie ile 3er mil yürüdüm.
Sabah 7.15 te bir kaşık pekmez içip bir avuç ceviz yedim.
Spordan bir saat sonra 9.45 te iki yumurta,5 er yeşil ve siyah zeytin ve bir dilim köy peyniri yedim.
11.30 da bir Nescafe ictim inadına gondermisler napiim
13.00 te Bir kase pişmiş nohutun içine bir kuru soğan ve bir demet maydanoz doğrayıp yedim. Yanında bir kase cacık.
17.20 de bir kase mercimek çorbası ve bir tabak salata. 17.45 te yemeği kestim.
mekik ve agirliklar çalışıldı.
Iki buçuk litre su icildi

Hastalık yüzünden bugünü yine es geçiyorum. Pzt inşallah iyileşmiş olup son hızla devam edicem
Bana da bir gelip gidiyorlar ama bırakmak yok.. bir avuç kuru uzumle ve 6-7 tane kucuk lokumla (su kahveyle ikram edilen findik kadar lokumlar)atlatmaya çalıştım. Şimdi de bir fincan Türk Kahvesi icicem.
Oğlum uyusa, ben de bir iki saat kitap okur olduğum yerde uyicam. Ama nerdee

Gece acildeydim. Çok kötüyüm. Hiç kıpırdamaya halim yok haliyle kendimi davul gibi hissediyorum benim 2 oğlum var. Biri 3,5 yaşında biri 3 aylık. Bir de kayınvalide var misafirliğe geldi. Düşün halimi. Kısacası ne yaptığımı bende bilmiyorum.

Geçmişolsun canım dikkat et kendine. Ne dedi dr peki? Zamanlaması hiç iyi değilmiş

Geçmişolsun canım dikkat et kendine. Ne dedi dr peki? Zamanlaması hiç iyi değilmiş
Zaten griptim. Gece de karın ağrısı, mide bulantısı şikayet gittim ve bebeğim olduğu için hemen ilaçları küçük bi serumun içine karıştırıp yaptılar. Küçük Bebek olunca insan nesi olduğunu bile sormuyor. Sadece o an iyileşeyim yete diyosun.

Dunku menum
Kahvalti yarim simit.1 domates.az peynir.
Ara form cy
Ogle 3 kasik tahil gevrek 1 brdk sut 2 ceviz tarcin
Ara yesil cy yarim portakal
Aksm avuc ici kadar kofte.az patates kizartmasi.3 ksk yogurt.roka domates
Ara 6 badem 2 ymk ks kabak cekirdegi
2.5 lt su spor yok

Selam takım ay ugrayamadim hiç bu hafta o kadar yorgundum ki dünde işten gelince yemek falan 11 de yattım sabah 12 de kalktım Aralıksız uyumusum özledim sizi ya internet yoktu bir arada gelemedim neyse artık valla 2. Olmuşuz bu hafta noktalar kartlar da silinmiş mi çok sevindim Canim aprilcigim başta olmak üzere herkescikleri tebrik ederim

Bugunku mnm
Kahvlti 2 zeytin domates 1 dilim cvdr 1 tatli ks bal.az peynir
Ara sekrsz turk kahvesi.
Ogle yarim porsiyon tavuk doner.ekmksz.salata.1 brdk ayran.1 yemk ks.nohut ezmesi salata
Ara yarim hurma
Aksm.seyyyyy 1 isaret parmagim kadr cokonat esim verince hayr diyemedim
3 ksk gvrk.2 ceviz.1 brdk yarim yagli sut.tarcin
Ara kv geldi 20.00 de suprizz 1 dilim de o verdi ispankli borek 1 dilimden ne cikar faln.1 ymk ks kabak cekirdegi
Ceyrk muz
Su 2.5 lt yi gecti
Spor yok ev temizligi yaptim oturmadim da
Valla ne deseniz haklisnz bence cekinmeden soyleyin ki yarinim daha iyi olsun.

Canim regl öncesi ya da regl dönemin mi? Çok geçmiş olsun. Kayinvaliden yardimci olmuyor mu?

Haklısın bebek olunca sadece iyi olup ona bakmak lazım. Umarım şimdi daha iyisindir

Güzel menün spor olsun tam olsun
Tatlım teşekkürler yokluğun belliydi. Çok sevindim bende süper oldu dereceye girmek gitti kartlar devamı gelsin başarılarımızın İnşaAllah
Şiiiişşt gevşeme gelmesin yarın spor yap bakkk yerleşmesine izin verme o kiloların ptesi de tartıl bana hesap ver bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…