Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yok canım vermedi yat dinlen bol su iç dedi kendi doktorum. acildeki de acılman yok dinlen dedi. yatıyorum 2 gündür ama yarın ofise gidecegim maalesef

yok canım vermedi yat dinlen bol su iç dedi kendi doktorum. acildeki de acılman yok dinlen dedi. yatıyorum 2 gündür ama yarın ofise gidecegim maalesef
Tamam ozaman korkulacak bişey yokmuş drlardan daha mı iyi bileceğiz dimi? İşe gitmen konusunda yinede sen bir sorsaydın keşke ne yapmalıyım dıye.

Tamam ozaman korkulacak bişey yokmuş drlardan daha mı iyi bileceğiz dimi? İşe gitmen konusunda yinede sen bir sorsaydın keşke ne yapmalıyım dıye.

imza için 1 haftadır beni bekliyor acil bir dosya var. o orada durdukca benim de kafamda kalıyor. o yüzden gidip halletsem daha rahat edecegim. inşallah cok yorulmadan gidip gelebiliirm

imza için 1 haftadır beni bekliyor acil bir dosya var. o orada durdukca benim de kafamda kalıyor. o yüzden gidip halletsem daha rahat edecegim. inşallah cok yorulmadan gidip gelebiliirm
İnşaAllah canım lütfen dikkat et kendine. Yayıla yayıla çalış, stres olma aslında bu yeterli diye düşünüyorum.

Gulfurencim nasılsın bebişim? Sağlığın nasıl?
Caım kardeşimmm daha iyiyim şükür.Ataklar,dönmeler geçti.Bugün büyük oğlumun okuluna gittik.İngilizce öğretmeni uğraşıyordu.Orda sakin sakin konıştuk ama gerildim heralde başım ağrıyor.Bu şekilde konuşmaları sevmiyorum,gergin ortamları sevmiyorum ama çocuğun psikoloji bozuldu.Öğretmen bir zaman çok uğraştı onunla,şimdi ona özel bir şey yapmazsada üzerine alınıyor.Duygusal bir çocuk ve bunu yapan öğretmen de oğlumun sınıf öğretmeni.Müdür, rehber,öğremen,eşim ve ben bir araya geldik konuştuk.Olayın kötü tarafı toplantıda hep oğlmu eleştirir olmayan şeyleri söylerdi ve bugün onları söyledim kabul etmedi.Allahtan toplantı anında başka öğretmen gelmişti ve bende furkanı ona sormuştum.Çok efendi ve saygılı bir çocuk,biz furkanı çok seviyoruzz demişti.Her şeyde bir hayır var iyiki denk geldik benide yalancı çıkaracaktı.Sonuç olarak eşim dayanamadı oğlum ile aranızada iletişim sorunu var dedi,duygusal bir çocuk olduğu için ,karşılık vermediği için,yaşananlar ona ağır gelmiş dedi.Sizden ricam 2.5 ayımız kaldı,sorunsuz geçsin bitsin dedi.Bakalım zaman ne gösterecek?Ayyyy amma yazmışım.Bilgisayar rahat oluyormuş.

Sen bence iş yerin ile konuş daha erken ayrılmaya çalış canım.Demek ki senin sadece kasılmaymış.Ben gnde 3-4 bazen 5 tane ilaç içiyordum kasılmaları durdursun diye.Sancılarım oluyordu ama kıvranıyordum resmen.Kasık ve belimde çok oluyordu,karnım taş gibi oluyordu.Öyle öyle 38 haftayı tamamladım ve şükür sağlıkla kucağıma aldım.Hamilelikte sabah gideyim,belki geçer deme.Hemen doktorun ile irtibata geç canım.Demekki ilaçlık bir durumun yok ,korkmana da gerek yok ama yorulmakta yok.

Sen yinede doktoruna sor,bakalım ne diyecek?İş yerin yakın mı,araba ile mi otobüs ile mi gidiyorsun?

Dün
Sabah 9.00
Bir dilim ananas
yarım kiwi
1 bardak süt
2 ceviz

Öğle 14.30
yumurtalı,maydonozlu domates
elimin yarısı kadar peynir
yarım salatalık,domates
4 ceviz
yarım ananas
Çay

Akşam 19.30
3 kaşık kuru fasulye
4 kaşık hindi sote
1 bardak kefirli ayran
Salata bir kase

2 litre su,spor daha yok.Arkadaşım sütlü tatlı getirdi bir kaşık bile yemedimmm tüm ısrarlara rağmen.

Bugün
Öğle 15.00

1.5 yağda yumurta
az peynir
yarım salata,domates
2 zeytin
bir dilim ananas
4 ceviz
Çay

Akşama 19.45
3 kepçe yeşil mercemek
1 bardak kefirli ayran
kırmızı biber,patlıcan közleme bir kaşık
1 bardak sütlü kahve ( aslında akşam süt yokmuş karatay da ama bugün hiç kahve içmedim)
2.litre su,yeşil çay
spor daha belli değil.Başım geçerse bisikletimi kullanacağım inşallah.

TARİHTARTIM KİLOSUFARKHEDEFE KALANSONUÇ
25.02.201656.8 +0.44.8
04.03.2016- --
11.03.2016- ---
18.03.2016- ---
08.04.2016- - --

Sen yinede doktoruna sor,bakalım ne diyecek?İş yerin yakın mı,araba ile mi otobüs ile mi gidiyorsun?

Sabahlari esim birakiyor. Aksam yariyola kadar otobusle inip oradan esimle gidiyorum. Erken cikarsam iki otobus. Gecenlerde bi kaza yaptim artik araba kullanmaya cekiniyorum o yuzden. Isterimle ev arasi 2 saat fln auruyor otobusle doktorla yeniden konusacagim insallah gecici bir durumdur.

Konuş canım,ondan sonra işe git.Bence daha doğru olur.

Guzel menun canm senin hedefe dee az kalmia benm daha 16 kilom var

gulfuren yarin da evdeyim gitmeyecegim. Annelik zormus ya :)) neyse ki simdi hem moral olarak hem de sahlik olarak daha iyiyim

Aa bugun buralar pek sessiz. Gulinxjk ev tasiyo sanirim epeydir yok ortalikta. Yarin tartii gunu. Bende unutmazsam tartilacagim insallah guzel uykular herkese.

Dunku menum
Sabah (yani ogleden sonra14.30)
Bir simit
Peynirli omlet yagsiz
Kk peynir sekersiz kupa cay
Ara17.00 kiraz sapli cay

Aksam19.00
Bir dilim ekmek
Yarim porsiyon firinda patlican oturtma
Cacik bi kase
23.00 ara
Bi su bardagi sade sodali ayran( hem manyak sut yapiyo hem de gobis yaglarini eritiyormus bakalim )
Yarim muz
İki tane haslanmis patates
İki bardak demli cay
Son ücü ishali onlemek amacli yedim
İki lt su
Spor ilgaz simdilik

deadline ApriL_2007 kizlar sizden diyete uygun guzel kahvalti sofralari bekliyorum baliklar pek tutmayinca kahvalti sofrasi gelmis. :)) ilk yarismaciyi gorene kadar belki katilirim diyordum ama vazgectim anindaa :)))
Hahaaaa süpermiş ! Valla bu aralar o kadar çok kilo vermek istiyorum ki şimdi o kahvaltı sofrasını kim hazırlayacak? Hadi hazırladık diyelim yemeden bide kaldırması var!!!

İlk yarışmacı sayesinde yarıştan soğumak oda zor bee :))))))

Yuh ne hazirlamis ki bu ilk yarismaci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…