Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

süpersin tatlım özledik seniii sık sık uğra
çok geçmiş olsun ikinize de .. kıyamam minnakımaaaa.. menü çok iyi , öğle öğününü boş geçme ama ..
Dunki menum
Sabah 9
2 kasik sucuklu yumurta
2 dilim koy ekmegi
Yesillik
Oglen 1kase nesfitt
Tarcinla kuru meyve koydum
Ara 15 10 bitkili cay
2 ceviz
Aksam 18
8 kasik pirasa
Su 3 lt
350 ip
ooooo süüüpppeeerrrr
dünki menüü
1 dilim kepek ekmek 3 dilim peynir 5 zeytin
ara 2 kaşık yoğurt
öğle 4 kaşık fırın yemeği 1 dilim kepek
akşam
5 adet lahana sarması salata ayran
1,5 litre su
bir süper de burdaaaaa .. maaşallah size

dünkü menüm
08:00 1 yumurta, peynir 1 dilim
10:00 tek şekerli türk kahvesi (normalde şekersiz içerim ama arkadaş böyle yapmış içtim)
12:00 2-3 kaşık ezogelin çorba, yarım tabak ıspanak, 1 dilim ekmek, 1 bardak yoğurt
16:00 nescafe 2 si birarada, 10 gr grissini, 1 avuç çekirdekli kuru üzüm
19:00 dışardaydım yemekli toplantıda: 1 kase salata, 1 yemek kaşığı kadar peynir, 1 yemek kaşığı yoğurtlu meze, yarım patates(fırın), yarım biftek, 1 kalem pirzola, yarım köfte
not: tatlı ve börek kokusunu bile almadım
su:3 lt
spor 10 bn adımlı aralıklı yürüyüş (30 dk, 20 şerden 3 kez daha)

dagatesi canım Allahim vaktinde sağlıklı sıhhatli yavrunu kucağına almani nasip etsin inşallah

amiiinnn

ay evet bazen öyle oluyor bizim bir arkadasın da aynı böyle erkenden gelmeye kalktı sonra da gelmek bilmedi vaktinde 36 yı geçsin kilosu saglıgı kuveze girmeyecek olsun da ne zaman isterse artık diyorum

Çok geçmiş olsun canım. Hamilelik hem mucizevi hem de çok zor bir süreç. Allah'ın izniyle bebiş zamanını bekler. Bol bol dinlen ve sakın üzülme.

inşallah ya! inşallah zamanını bekler. şimdi daha iyiyim cok şükür

Çok gecmis olsun canim insallah vaktinde saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim

amiiinn

gulfuren aynen benimde karnım taş gibi oldu saatlerce geçmedi agrılarım da vardı. aslında doktoru aramayacaktım ama öyle cok söylendim ki karnım taş gibi bir garibim diye esime, en son doktora yaz için rahatlasın dedi. doktor da acile dedi tabi. yoksa ben sabaha gecer mi ki modundaydım.

Yarin arkadaslarla toplancaz buhafta eksilerle guzel guzel giderken vede tarti oncesi kotu oldu benim icin cunku kendimi firenleyememki ben

canım salatalarla takıl, dısarıda sipariş verecekseniz az kalorili bir seyler iste, hiç bişey yapamazsan cok cok hareket et bugun.

canım ;Allah yardımcın olsun zamanında bebeğin sağsalim doğsun inşallah

amiiin. inşallah sizin ve ApriL_2007 bebişinizde cabucak gelsin, zorluksuz saglıkla dogsuun

Allah kabul etsin. İyi dayanabiliyorsun.
oruc olunca mecburen dayanıyorum canım yoksa ne mumkün :)[/QUOTE]

Allah kabuul etsin. bende borclar derya derya

amiiiin apriliim. şimdi iyiyim cok şükür. dün durup durup agladım ama bugun biraz daha iyiyim. stresli de değildim ama neden oldu anlamadım. kendimi de yormamıstım oysaki.

dagatesi allah yardımcın olsun canım ya allah sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandım sakin ol canım stres yapma

amiiin

Annem geldi de surpriz ondan

ApriL_2007 kıyılarda köşelerde bol kalorili anne yemekleri yiyor dead sanırsam

amiiin

ben motiveden dustum gelmez oldum buralara:)

canım aksine daha cok gelmelisin ki kızlar motive etsin senii

dagatesi nasılsın,bebiş nasıl?April sende numarası var mı merak ettim.

Bende vardı da malesef teli değiştirdim geçenlerde şimdi nosu yok. Deadline de olacaktı:))))
Umarım iyidir benim güzel hamilem bende meraktayım gel dagatesi sesime gel

bugun daha iyiyim kızlar hem moral hem de saglık olarak

günaydın benim minik kuşlarımmmm.. en yaşlınız benim değil miii

günaydıın ispanyoll, en yaslımız değil en cıvıl cıvıl olanımızsıın

tebrikleeer kacırmamıssın ne güzel

Menü de yazayim
Simdi yazayim

Sabah 14
2yumurta krep maydanoz
Öğle
Hatme çiçeği cayi
Yesil cay
Aksam 19.30
Yayla çorbası (unsuz)
Kavurma et
Dün protein günümdü
Spor . carsidan cok yorgun geldim yapamadım
Su.2lt
Cok sagol canm menun guzelmis

Dunki menum
Sabah 9
2 kasik sucuklu yumurta
2 dilim koy ekmegi
Yesillik
Oglen 1kase nesfitt
Ara 15 10 bitkili cay
2 ceviz
Aksam 18
8 kasik pirasa
Su 3 lt
350 ip
Menun guzel cnm
dünki menüü
ara 2 kaşık yoğurt
akşam
1,5 litre su
Frin yemegi nedir canm menun guzel
Gec kalkiyoruz canm oglene gerek kalmiyo cogu zaman
Guzl menun ispanyolum

Canm gecmis olsun simdi nasilsin

Allah kabuul etsin. bende borclar derya derya

amiiiin apriliim. şimdi iyiyim cok şükür. dün durup durup agladım ama bugun biraz daha iyiyim. stresli de değildim ama neden oldu anlamadım. kendimi de yormamıstım oysaki.

amiiin

ApriL_2007 kıyılarda köşelerde bol kalorili anne yemekleri yiyor dead sanırsam

amiiin

canım aksine daha cok gelmelisin ki kızlar motive etsin senii

bugun daha iyiyim kızlar hem moral hem de saglık olarak

günaydıın ispanyoll, en yaslımız değil en cıvıl cıvıl olanımızsıın

tebrikleeer kacırmamıssın ne güzel [/QUOTE]
CANIM BENİMM İYİ OLMANA SEVİNDİMM

Güzel canım menün, hep değişik şeyler sende hatme çiçeği çayı hiç içmedim tadı neye benziyor ve bir şeye yariyormuu?
Kırmızı çiçekli bitki canim ingilizcesi hibiscus sanirim kilo vermede etkili diye biliyorum bide değişik seyler içmeye bayiliyorum

Bugün bi arkadaş in oglunun eglencesine gidecem .off offf kırmızı alarm ama irademe güveniyorum

Bugün bi arkadaş in oglunun eglencesine gidecem .off offf kırmızı alarm ama irademe güveniyorum

iradene güveniyorsan kırmızı alarm yoktur bence dikkat edersins en incelip gittiğin zamanları düşün yiyesin gelirsee

Kırmızı çiçekli bitki canim ingilizcesi hibiscus sanirim kilo vermede etkili diye biliyorum bide değişik seyler içmeye bayiliyorum

aaaa ApriL_2007 nasıl bilmezsin hatmi ciceğini. barış abi senin için söylüyoor. kuşburnunda cok cok güzel bir tadı oluyoor

Nane limon kabuğu bir güzel kaynasın aman
Ha ha ha ha ha içine hatmi çiçeği biraz tere otu katasın
aman
Ha ha ha ha ha hatta biraz tarçın bir tutam zencefil aman
Ha ha ha ha ha bin derde deva geliyor biraz daha sabret
güzelim
Ha ha ha ha ha hapşu

Kizlar selam babam da diyet yapiyodu hatirlayaniniz vardir 3 ayda 18 kilo vermis babama bugun hastaneden sertifikayla odul vermisl seminere davet etmisler pes edenlere duyurulur 65 yasinda babam bile yapiyosa

oooo masalllah. ödülü haketmiş kesinlikle!! o yasta yavas metabolizmayla helal !! darısı basımıza!

Kizlar selam babam da diyet yapiyodu hatirlayaniniz vardir 3 ayda 18 kilo vermis babama bugun hastaneden sertifikayla odul vermisl seminere davet etmisler pes edenlere duyurulur 65 yasinda babam bile yapiyosa
maşallah 3 ayda 18 kilo oh neguzel yaa bende 3 ayda 18 kilo versem varya ooff ne süper olurum :)

Gunaydin fistiklaar hepiniz cop gibi kalin insallah
Aminnn güzel bir dua.

Dunki menum
Sabah 9
2 kasik sucuklu yumurta
2 dilim koy ekmegi
Yesillik
Oglen 1kase nesfitt
Ara 15 10 bitkili cay
2 ceviz
Aksam 18
8 kasik pirasa
Su 3 lt
350 ip
Ohh maşallah iyi gidiyorsun.
dünki menüü
ara 2 kaşık yoğurt
akşam
1,5 litre su
Yarın kesin kilo vermişsindir.
günaydın benim minik kuşlarımmmm.. en yaşlınız benim değil miii
Hayır en yaşlı benim doktorcuğum.
Menün güzel.10000 adımı tutturdun.
Hatmi çiçeği mor beyaz öksürük için iyi geliyor.

Sen dikkat edersin. Dün akşam arkadaşım sütlü tatlı getirmiş ısrar etti bir kaşık yemedim.İlk defa.

Dagatesi üzülme. Ama farklılık hissettiğin anda doktorunu ara lütfen.İlaç verdi mi?

Hayyyy maşallah.Bizede yuh.Baban diyetisyen konrolünde mi zayıfladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…