- 14 Eylül 2012
- 2.724
- 3.299
- 333
Bende o etkiyi yasamamak icin sadece sordumya simdi bide yarin tarti ginu yatamam diye korktumGit de görama yok yokk görme bu saatte bende öyle bir etki yaptı ki karnım gurul gurul oldu. Tavsiye etmem!
Ben su an 69 kusurum boyum 158cm e hedefim 53Kac kilosun canim sen
Ayyy utanmalısın. Çakime bak be aferin ona formunu koruyorKizlar cakinin cebine adimsayarimi koydum aksam 4 ten 10 kadar 12000 adim atmis o da evde kendimi cok tembel hissettim
Yeme tatli zaten canim senin ufaklik ne kadar niye salliyosunDaha yemi oturdum kızlar. Oturdum dediysemde benim ufaklık ayağımda sallıyorum. Dün kıtlıktan çıkmış gibiydim o nedenle bugün telafi ettim ve saf protein günü yaptım. Yani sabahtan akşama kadar sadece protein yedim ve saat sınırlaması yok.
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, peynir
Saat 12:00
6 mini nuget( tam protein değil ama Can'ım istedi), 1 kase yoğurt
Saat 16:00
1 bardak süt
Saat 18:00
6 tane köfte, 1 kase yoğurt
3 lt su, 45 dk koşu bandı
Hiç tatlı yemedim :))
Ben ona bosuna caki demiyorum hic oturmuyo masallah utandim bide sahiden kendimi cok hareketsiz hissettimAyyy utanmalısın. Çakime bak be aferin ona formunu koruyor
En buyuk avantajin emzirmen sut olsun diye herseyi yeme yeter bplbol su ic ben cok hizli vermistim emzirirkenBen su an 69 kusurum boyum 158cm e hedefim 53
Maşallah kuzuyaBen ona bosuna caki demiyorum hic oturmuyo masallah utandim bide sahiden kendimi cok hareketsiz hissettim
Canımmmm süpersinDaha yemi oturdum kızlar. Oturdum dediysemde benim ufaklık ayağımda sallıyorum. Dün kıtlıktan çıkmış gibiydim o nedenle bugün telafi ettim ve saf protein günü yaptım. Yani sabahtan akşama kadar sadece protein yedim ve saat sınırlaması yok.
Sabah 09:00
1 haşlanmış yumurta, peynir
Saat 12:00
6 mini nuget( tam protein değil ama Can'ım istedi), 1 kase yoğurt
Saat 16:00
1 bardak süt
Saat 18:00
6 tane köfte, 1 kase yoğurt
3 lt su, 45 dk koşu bandı
Hiç tatlı yemedim :))
Bide konustugunu duysan gece dua ediyoruz beraber ben soyluuorum o tekrarliyoMaşallah kuzuyaçok seviyorum ben onu ya:))))) çaki diye diye daha bir sevdim paşayı
Offf diyorum çok akıllı yaBide konustugunu duysan gece dua ediyoruz beraber ben soyluuorum o tekrarliyo
yattim allah kaldir beni diyorum
Diyoki
Men datmadim allak annem yatiyo
Men oturuyom soyledigimi tekrarla diyorum ama anne men datmadim cen datiyon bi haftadir bi duayi okutamadim
Tesekkur ederim canim amijn insallah rabbim cumlemizin evlatlarini korusun insallah sanada hayirli bi evlat nasip etsin insallahOfff diyorum çok akıllı yaama haklı çocuk annesi kafasını karıştırma çakimin
Ayyy böyle uzaktan sevdik hakikatten konuştuğunu gorsek naparım bilemedim. Rabbim güzel ömürler versin, sağlıklı, mutluuu kuzuya....
Tesekkur ederim canim amijn insallah rabbim cumlemizin evlatlarini korusun insallah sanada hayirli bi evlat nasip etsin insallah
Senin bebeğin küçük canım.Oğlum beş yaşında. Emzirdiğin için patır patır gidecek kilolar. Bisiklet baktın mı hiç? Bu arada geçmiş olsun.Guzel menun canm senin hedefe dee az kalmia benm daha 16kilom var
İyi n olmuş dinlen canım. Bebişin ile bol bol sohbet et. Üzülecek bir şey yok. Sen kucağına inşallah anneliği o zaman göreceksin.gulfuren yarin da evdeyim gitmeyecegim. Annelik zormus ya :)) neyse ki simdi hem moral olarak hem de sahlik olarak daha iyiyim
Aa bugun buralar pek sessiz. Gulinxjk ev tasiyo sanirim epeydir yok ortalikta. Yarin tartii gunu. Bende unutmazsam tartilacagim insallahguzel uykular herkese.
Karbonhidratı dengelemeyle başla.Simit yemişsin öğlen ekme yeme mesela.Simit 4 dilim ekmek demekmiş.Dunku menum
Sabah (yani ogleden sonra14.30)
Bir simit
Peynirli omlet yagsiz
Kk peynir sekersiz kupa cay
Ara17.00 kiraz sapli cay
Aksam19.00
Bir dilim ekmek
Yarim porsiyon firinda patlican oturtma
Cacik bi kase
23.00 ara
Bi su bardagi sade sodali ayran( hem manyak sut yapiyo hem de gobis yaglarini eritiyormus bakalim )
Yarim muz
İki tane haslanmis patates
İki bardak demli cay
Son ücü ishali onlemek amacli yedim
İki lt su
Spor ilgaz simdilik
Ohhh maşallah.Allah bu çocuklara nasıl enerji veriyor böyle.Benşm küçük oğlan buhün ateşlendi.O haliyle kalkıp bana dans ediyor.Allah hepsine sağlık versin.Kizlar cakinin cebine adimsayarimi koydum aksam 4 ten 10 kadar 12000 adim atmis o da evde kendimi cok tembel hissettim
Ben su an 69 kusurum boyum 158cm e hedefim 53
Kuzummmm yerim ben onu.Çok tatlılar ,çokk..Bide konustugunu duysan gece dua ediyoruz beraber ben soyluuorum o tekrarliyo
yattim allah kaldir beni diyorum
Diyoki
Men datmadim allak annem yatiyo
Men oturuyom soyledigimi tekrarla diyorum ama anne men datmadim cen datiyon bi haftadir bi duayi okutamadim
Yemiyorumnartik canm bi ara sirf bu yuzden 5 kilo aldimEn buyuk avantajin emzirmen sut olsun diye herseyi yeme yeter bplbol su ic ben cok hizli vermistim emzirirken
İnsallah canm bisiklet bakiyorum icim gidiyo aliveresim geliyo ama muhtemelen nisanda kendi evimize tasincaz masraf cok olacak diye almiyorum eve gecince insalahSenin bebeğin küçük canım.Oğlum beş yaşında. Emzirdiğin için patır patır gidecek kilolar. Bisiklet baktın mı hiç? Bu arada geçmiş olsun.
İyi n olmuş dinlen canım. Bebişin ile bol bol sohbet et. Üzülecek bir şey yok. Sen kucağına inşallah anneliği o zaman göreceksin.
Karbonhidratı dengelemeyle başla.Simit yemişsin öğlen ekme yeme mesela.Simit 4 dilim ekmek demekmiş.
Ohhh maşallah.Allah bu çocuklara nasıl enerji veriyor böyle.Benşm küçük oğlan buhün ateşlendi.O haliyle kalkıp bana dans ediyor.Allah hepsine sağlık versin.
Kuzummmm yerim ben onu.Çok tatlılar ,çokk..
Boşuna endiselenmisim canim hic kimseye diyette oldugumu söylemedim dolayisiyla kimsenin gözü üstümde değildi ogluma yexirdim ben marul yedim sadeceiradene güveniyorsan kırmızı alarm yokturbence dikkat edersins en incelip gittiğin zamanları düşün yiyesin gelirsee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?