- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
benim de aşınmış dolgularım var gitmeye üşeniyorum april,gideceğin zaman bana da söyle de gün alayım ben de
fıstıklaaarr selam nasılsınız bakalımmm
Kızlar şimdi doktordan geldim. Dişlerimi temizlettim şükür ki korktuğum gibi bir şey olmadı. Hafif sızladı sadece tabiii benim hassas midem bulandı biraz plastik eldiven kokusu sanki bişey sürdü dismacunu tadı gibi onun tadı midem fena oldu. Neyse şimdi daha iyiyim iki saatte ancak attım o tadı !!
Filmimde çekildi. Bir sorunum yokmuş o şişen dişimde :)))) fakat iki tane ufak dolgum var birde eskiden çektirdiğim boş olan dişime implant yaptırmam gerekiyormuş acil yoksa diğer dişlerimi etkilermis ve tabiki ben çok korkuyorum biraz düşüneyim dedim ! @deadline ne dersin?
çok çok geçmişler olsun, öyle bir çekik diş bende de vardı. İnatla yaptırmadım yerine ve sonuçta yanındaki diş 45 derece yana yattı, mecburen köprü yaptırdım. O yüzden ihmal etme canım
çok normal. bizde de öyleydi.Amanın bizim evde 1 kg domates bir hafta gidiyor. Çünkü ben eve giremiyorum :)
beraber hadi bir gayret deyip gidelimHahahh tabii ki bebeğim bu korkak tavuk senide azimlendirir :))))))
Selammm bebeğimiyiyiz biz teşekkürler. Sen nasılsın?? Seni heppp bekliyoruz buradayız kuzumm
çok normal. bizde de öyleydi.
bu arada kinoa salatasını yaptım nefis oldu nefis! pilavı güzel değilmiş ama böylesine bayıldım.
ama güzel ki menü,can sıkacak bir şey göremedim benKızlar bu saate kadar başımı kaşıyamadım gerçekten çıldiriciiim
dünkü menümü sabah yazamamıştım;
> Sabah : kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
> Öğlen : Tavuklu krep - yeşil salata
> Ara öğün : 1 adet mandalina
> Akşam : 2 dilim ızgara biftek - salata - yoğurt
off iş günleri çok düzensiz oluyor menülerim
kesinlikle. kısır gibi oldu,çok lezzetli.ohhh çok sevindim afiyet olsun. Hem de tam veganlara göre, bolbol tüketirsin :)
Kızlar bu saate kadar başımı kaşıyamadım gerçekten çıldiriciiim
ama güzel ki menü,can sıkacak bir şey göremedim ben
bir de yanına kuruyemiş,kuru meyve alsana,bitki çayları ile çalışırken ara yaparsın. az geldi menü çünkü biraz,2 ara daha yaparsan öyle daha güzel olur gibi
Tatlım miktarları daha açık yazarsan sevinirim. Kaç kaşık? Kaç kepçe? Kaç tane gibi...
Menün güzel
kesinlikle. kısır gibi oldu,çok lezzetli.
beğenmem sanıp azıcık bir şey haşlandım kinoa'dan pişmanım
aa doğrukuru meyvelerimi aldım canım, bugün yiyorum, yarın yazacağımbitki çayını da severim aslında ama hamileik durumu olursa diye riskli olduğundan pek içemiyorum.
yarın da yapacağımhihihhiii:) nasıl olsa çok kolay atıver bir daha tencereye 10 dakikada hazır
biraz gitti galiba regl oldum dün gece tartılmıycam yarın , ama bayramı hafif atlatırsam sanırım dönebilrim artıkhoş geldiin,nasılsın? artıları atabildin mi biraz
cansınnnnnoff hadi ya ondan yoksun
bayramda dikkat et canım o zaman,zaten atarsın sen o kiloları fazlasıyla.bayramdan sonra bizimle listede ol
çok takmıyorz da, yine de hep açık olurdu kk sayfam, kapalı tutuyorum şimdi.. neyseki bayramdan sonra yookHayyyy Allah'ım yaa sen koskoca doktora İnterneti yasakla olacak iş değilgeride kalmış bu müdür kılıklı
özledim kuşum siziii.. gelicem az kaldı azzHahahh tabii ki bebeğim bu korkak tavuk senide azimlendirir :))))))
Selammm bebeğimiyiyiz biz teşekkürler. Sen nasılsın?? Seni heppp bekliyoruz buradayız kuzumm
menün çok güzeeelllKızlar bu saate kadar başımı kaşıyamadım gerçekten çıldiriciiim
biraz gitti galiba regl oldum dün gece tartılmıycam yarın , ama bayramı hafif atlatırsam sanırım dönebilrim artık
cansınnnnn
çok takmıyorz da, yine de hep açık olurdu kk sayfam, kapalı tutuyorum şimdi.. neyseki bayramdan sonra yook
özledim kuşum siziii.. gelicem az kaldı azz
menün çok güzeeelll
menülerini yazabilsen çok güzel olurdu ama müdür sağ olsunbiraz gitti galiba regl oldum dün gece tartılmıycam yarın , ama bayramı hafif atlatırsam sanırım dönebilrim artık
cansınnnnn
çok takmıyorz da, yine de hep açık olurdu kk sayfam, kapalı tutuyorum şimdi.. neyseki bayramdan sonra yook
özledim kuşum siziii.. gelicem az kaldı azz
menün çok güzeeelll
menülerini yazabilsen çok güzel olurdu ama müdür sağ olsun
tartı öncesi makarna yedim kaptanımNeyse ki geçiciymiş! İspanyolumuzu kimse alamaz bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?