Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok çok geçmişler olsun, öyle bir çekik diş bende de vardı. İnatla yaptırmadım yerine ve sonuçta yanındaki diş 45 derece yana yattı, mecburen köprü yaptırdım. O yüzden ihmal etme canım

çok çok geçmişler olsun, öyle bir çekik diş bende de vardı. İnatla yaptırmadım yerine ve sonuçta yanındaki diş 45 derece yana yattı, mecburen köprü yaptırdım. O yüzden ihmal etme canım

Teşekkürler Canımmm hadii ya Dr da öyle dedi ben abartıyor diye düşündüm. Ama oluyormuş demekki. Aslında benimkide yıllardır boş, cesaretimi toplayıp yaptıracağım zaten kafaya koydum kışa düşünüyorum

Kızlar bu saate kadar başımı kaşıyamadım gerçekten çıldiriciiim

dünkü menümü sabah yazamamıştım;

> Sabah : kepek ekmeğine beyaz peynirli tost
> Öğlen : Tavuklu krep - yeşil salata
> Ara öğün : 1 adet mandalina
> Akşam : 2 dilim ızgara biftek - salata - yoğurt

off iş günleri çok düzensiz oluyor menülerim

ama güzel ki menü,can sıkacak bir şey göremedim ben
bir de yanına kuruyemiş,kuru meyve alsana,bitki çayları ile çalışırken ara yaparsın. az geldi menü çünkü biraz,2 ara daha yaparsan öyle daha güzel olur gibi

Tatlım miktarları daha açık yazarsan sevinirim. Kaç kaşık? Kaç kepçe? Kaç tane gibi...

Menün güzel

kuru meyvelerimi aldım canım, bugün yiyorum, yarın yazacağım bitki çayını da severim aslında ama hamileik durumu olursa diye riskli olduğundan pek içemiyorum.

hoş geldiin,nasılsın? artıları atabildin mi biraz
biraz gitti galiba regl oldum dün gece tartılmıycam yarın , ama bayramı hafif atlatırsam sanırım dönebilrim artık
off hadi ya ondan yoksun
bayramda dikkat et canım o zaman,zaten atarsın sen o kiloları fazlasıyla.bayramdan sonra bizimle listede ol
cansınnnnn
Hayyyy Allah'ım yaa sen koskoca doktora İnterneti yasakla olacak iş değil geride kalmış bu müdür kılıklı
çok takmıyorz da, yine de hep açık olurdu kk sayfam, kapalı tutuyorum şimdi.. neyseki bayramdan sonra yook
Hahahh tabii ki bebeğim bu korkak tavuk senide azimlendirir :))))))

Selammm bebeğim iyiyiz biz teşekkürler. Sen nasılsın?? Seni heppp bekliyoruz buradayız kuzumm
özledim kuşum siziii.. gelicem az kaldı azz
menün çok güzeeelll

Tamam canım anlaştık beklerizzzz

menülerini yazabilsen çok güzel olurdu ama müdür sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…