Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Selam kızlar tüm gün arazideydim yazamadim bir türlü çok yorgunum başım ağrıyor ilaclarim sagoksunnonlarl ayakta durdum bugün
Yemek hiç dikkat edemedim maalesef ne evde ne dışarda bu hafta bir düzen olmadi

Uhuu bayıldım haftaya bildirim yoksa iki haftada bomba gibi gelirim ben

Geçmiş olsun canım sende zor günler geçirmişsin atlatmissin ama

süt dişine deneme amaçlı yapmıyoruz black yapılıyor yani o tedavi diş yaşından önce çekilirse dişler öne kayıyor çene gelişimi tam olmuyor çene darlığı ve dişlerde çapraşıklık oluyor yani deneme amaçlı değilde o zamanda onu yapan dr bulduğundan şanslısın ki kimse çocuklarla öyle uğraşmaz kolay kolay

Bak bir şey daha öğrendik cokkkkk Saol Dead

off bugünlerde çok yoüun hastane bayram öncesi ya kafamı kaldıramıyorum ya eve gelincede bayılıyorum dün uyuyakalmışım yatağa ne zaman gitttim hatırlamıyorum bile

Kıyamam dinlen bebeğim enerji depola sen. Diş de demekki bayram öncesi olayına giren grupmuş

Çok teşekkürler :) ben genelde pilav makarna 4-5 kaşık kadar yiyorum , ay sana maşallah tabak tabak yiyerek kilo veriyorsun çok imrendim :)
ay aman dur yanlış anlaşılmasın,ben tabak tabak yiyorum ama makarna pilavda değil :) sebze yemeklerinde ve salatalarım sınırsız,makarna pilavı hatta 2-3 haftada bir yiyorumdur,ekmek hiç yemiyorum mesela.
yesem 2-3 tabak bile yerim ama o potansiyelim var anlamında demiştim

aaa
ama olay öyle değil tam,ben de hatırlamıyorum çok ama bana doktor değil de not almak isteyen öğrenciler yapmış. çok yapılması elzem değilken yani,anneme yalvarmışlar n'olur n'olur not almamız gerek diye o yüzden deneme tahtası gibi bir şey olmuşum.
ama dediğini bilmiyordum bak yine bir şey öğrendim

-bugünkü menüm-
10.15: 1 tabak soslu çeri,5 siyah zeytin,1/2 muz,3 ceviz,6 çiğ kaju
11.30: 2 yer fıstığı,1 tabak soya soslu mantarlı tam buğday makarna,2 tabak kinoalı salata,1 tabak mantar
16.00: sade türk kahvesi
18.45: 3 çiğ kaju,1 tabak kinoalı salata,1 kase soya soslu mantar,1 tabak ıspanak kavurma
4 lt su
2 yeşil çay
1 maden suyu
spor: 45 dk yürüyüş

Çok güzel menün canım

İyi geceler bebelerden yeni vakit buldum girdim :) yarın büyük gün bakalım giden kilo ne durumda :) bugün ki menüm ;
Kahvaltı; yarım simit 6 zeytin peynir domates salatalık dereotu
Ara; 1 küçük muz
Öğle; 5 kaşık sebzeli bulgur pilavı 1 kase yoğurt 1 elma
Ara:1 bardak süt
Akşam:3 kaşık barbunya 4 kaşık kıymalı makarna 1 kase yoğurt 1 avuç üzüm
Doğum sonrası kayınvalidem bende sağolsun yemekleri o yapıyor biraz pilav makarna oluyor ama ne yapayım aradan seçiyorum :)))

F
. Süper menü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…