- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
tartı öncesi makarna yedim kaptanımcuma yiyecektim öğlen yemek yapmaya üşendim. n'apayım ceza istiyorum,yürüyüş falan mı yapayım,pilates mi, ne dersen yapacağım
tamam kaç dakika yapayımTabiki tempolu yürüyüş !
Uhuu bayıldım haftaya bildirim yoksa iki haftada bomba gibi gelirim benaynen öyle,haftaya daha süper olursun,bildirim de yokmuş
bezelyeleri çiğ yediğimde de böyle tepki almıştım
ya allah aşkında bir çiğ yiyin sonra pişmiş hoşunuza gidecek mi? deneyin bir cidden çok güzel tadıben kabak,patlıcan,brokoli,aklınıza ne gelebilirse çiğ yerim yani eskiden beri
Geçmiş olsun canım sende zor günler geçirmişsin atlatmissin amaKızlar şimdi doktordan geldim. Dişlerimi temizlettim şükür ki korktuğum gibi bir şey olmadı. Hafif sızladı sadece tabiii benim hassas midem bulandı biraz plastik eldiven kokusu sanki bişey sürdü dismacunu tadı gibi onun tadı midem fena oldu. Neyse şimdi daha iyiyim iki saatte ancak attım o tadı !!
Filmimde çekildi. Bir sorunum yokmuş o şişen dişimde :)))) fakat iki tane ufak dolgum var birde eskiden çektirdiğim boş olan dişime implant yaptırmam gerekiyormuş acil yoksa diğer dişlerimi etkilermis ve tabiki ben çok korkuyorum biraz düşüneyim dedim !deadline ne dersin?
bence de,süpersinUhuu bayıldım haftaya bildirim yoksa iki haftada bomba gibi gelirim ben
Çok teşekkürler :) ben genelde pilav makarna 4-5 kaşık kadar yiyorum , ay sana maşallah tabak tabak yiyerek kilo veriyorsun çok imrendim :)çok güzelama makarna gibi şeyler yerken miktar yazarsan daha iyi olur,ben mesela 2-3 tabak bile yiyebilirim
Geçmiş olsun canım sende zor günler geçirmişsin atlatmissin ama
süt dişine deneme amaçlı yapmıyoruz black yapılıyor yani o tedavi diş yaşından önce çekilirse dişler öne kayıyor çene gelişimi tam olmuyor çene darlığı ve dişlerde çapraşıklık oluyor yani deneme amaçlı değilde o zamanda onu yapan dr bulduğundan şanslısın ki kimse çocuklarla öyle uğraşmaz kolay kolayayy o kadar mı korkuyorsun
bak ben süt dişime kanal yaptırmış insanım daha çocukkendeneme amaçlı kullanılmışım resmen gıkım çıkmamış.
kışa doğru yap kurtul bence,çok düşünme üstüne.
süt dişine deneme amaçlı yapmıyoruz black yapılıyor yani o tedavi diş yaşından önce çekilirse dişler öne kayıyor çene gelişimi tam olmuyor çene darlığı ve dişlerde çapraşıklık oluyor yani deneme amaçlı değilde o zamanda onu yapan dr bulduğundan şanslısın ki kimse çocuklarla öyle uğraşmaz kolay kolay
off bugünlerde çok yoüun hastane bayram öncesi ya kafamı kaldıramıyorum ya eve gelincede bayılıyorum dün uyuyakalmışım yatağa ne zaman gitttim hatırlamıyorum bile
ay aman dur yanlış anlaşılmasın,ben tabak tabak yiyorum ama makarna pilavda değil :) sebze yemeklerinde ve salatalarım sınırsız,makarna pilavı hatta 2-3 haftada bir yiyorumdur,ekmek hiç yemiyorum mesela.Çok teşekkürler :) ben genelde pilav makarna 4-5 kaşık kadar yiyorum , ay sana maşallah tabak tabak yiyerek kilo veriyorsun çok imrendim :)
aaasüt dişine deneme amaçlı yapmıyoruz black yapılıyor yani o tedavi diş yaşından önce çekilirse dişler öne kayıyor çene gelişimi tam olmuyor çene darlığı ve dişlerde çapraşıklık oluyor yani deneme amaçlı değilde o zamanda onu yapan dr bulduğundan şanslısın ki kimse çocuklarla öyle uğraşmaz kolay kolay
-bugünkü menüm-
10.15: 1 tabak soslu çeri,5 siyah zeytin,1/2 muz,3 ceviz,6 çiğ kaju
11.30: 2 yer fıstığı,1 tabak soya soslu mantarlı tam buğday makarna,2 tabak kinoalı salata,1 tabak mantar
16.00: sade türk kahvesi
18.45: 3 çiğ kaju,1 tabak kinoalı salata,1 kase soya soslu mantar,1 tabak ıspanak kavurma
4 lt su
2 yeşil çay
1 maden suyu
spor: 45 dk yürüyüş
. Süper menüArtık bende menülerimi paylaşmalıyım. Yoksa kaçamak yapmaya çok müsait oluyorum!!
Dünkü menüm
Sabah 07
İki dilim ekmek
İki dilim peynir
Domates Salatalık Zeytin biber
1 tk nutella
Çay
Öğle 12
4 kaşık kuru meyveli müsli yulaflı
4 kaşık yoğurt
Ara 16
Bir yeşil çay
1 yeşil elma
Akşam 21 (Dişçi Nedeniyle Geç Oldu)
5 kaşık yeşil mercimek yemeği
Bir kase yoğurt
Salata
1 dilim ekmek
3 lt su
45 dk yürüyüş
Günaydın hayırlı cumalar
Kilo bildirimi yapayim hemenGeçen hafta 61.9 bu hafta 63.3
Artının dibine vurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?