- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
valla implanttan bende korkuyorum ya ne yalan söyleyim implant yerleştirince gömük diş çektirdinmi bilmiyorum bir süre yüzün şişiyor ağrı falan oluyor kemiğe vida çakılıyor bildiğin çalışırken özellikle çok sıkıntı üç dört gün evden çıkılmıyor falan sen şu an evdesin gerçi ama aklında olsun yaptıracaksan çok mantıklı bir zamanhangi dişin eksik bilmiyorum bazı dişlerde yaptırmak gerekiyor kısa zamanda ama çok acil değilse kendini hazırla bir süre öyle yaptır birde kışın yaptır bence sıcak havalarda ağrı şişlik biraz daha fazla oluyor
İyi akşamlar kızlar bugün ki menümü yazayım ;
Kahvaltı : yarım simit 6 zeytin biraz peynir domates salatalık dereotu şekersiz çay
Ara:1 muz
Öğlen: peynirli makarna 1 elma
Ara:1 bardak süt 1 muz
Akşam : 4 kaşık et sote 4 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık barbunya
Bol su bol emzirme :))
Evet pilavı yesem mi yemesem mi çok düşündüm aslında öğlen makarnayı da mecbur kaldım yedim sebze yemeği yesem daha iyi olacaktıAyyy canım aynenn zor zorr bencede!! Çokkk teşekkürler bilgi için. Benim diş üst en arkadakinin önündeki yirmilik de çıkmamış henüz, çok önemli bir bölgede mi ki
Tatlım akşamın ağır olmuş pilav fazla! Gerisi güzel gitmiş helee emzirme süper spor :))
günaydın kızlaaaaar..yine ofisin acilen çıkan bir operasyonu için ben kapadokya'ya doğru yollardayım.pazar sabah döneceğim.pazartesi de tatile gidiyorum.şu iş uzarsa tatil dönüşü tekrar kayseri yolları beni bekliyor tüm ofisle bideee.
Canımmm iyi tatiller mi desem ? Allah kolaylık mı versem desem bilemedim :))))
3 hafta çok fazla görünemicem özleyin beni <3 hem tatil hem iş.sağol canım.uğramaya çalışırım zaman buldukça.
aynen öyle,haftaya daha süper olursun,bildirim de yokmuşAy bayıldım hücrelerim ac benim evet yoksa istahim hiç yok bu hafta böyle geçti ama haftaya süper olucam söz veriyorum .Tabi Allahtan bisey cikmazsa
Bende o çiğ mısırı merak ettim bu kız vahşi
yakında çiğ çiğ yiyecek zaten vitamini kaçıyor diye pişirmeyecek bak gör çiğ faulye barbunyaya kadar gider derim ben april tarım devrine döndü iyice
Özleriz tabiki de sende özle ama
Cuma sabahları kg bildirimlerini unutmazsan sevinirim. Hee zaten bu arada haftaya cuma kilo bildirimi olmayacak bayram dolayısıyla haberin olsun kuzummm. Sakınnn kilo alıp gelme oklavaylakarşılaman olur ona göre :))))
aynen öyle,haftaya daha süper olursun,bildirim de yokmuş
bezelyeleri çiğ yediğimde de böyle tepki almıştım
ya allah aşkında bir çiğ yiyin sonra pişmiş hoşunuza gidecek mi? deneyin bir cidden çok güzel tadıben kabak,patlıcan,brokoli,aklınıza ne gelebilirse çiğ yerim yani eskiden beri
benim annemin bütün dişleri implantKızlar şimdi doktordan geldim. Dişlerimi temizlettim şükür ki korktuğum gibi bir şey olmadı. Hafif sızladı sadece tabiii benim hassas midem bulandı biraz plastik eldiven kokusu sanki bişey sürdü dismacunu tadı gibi onun tadı midem fena oldu. Neyse şimdi daha iyiyim iki saatte ancak attım o tadı !!
Filmimde çekildi. Bir sorunum yokmuş o şişen dişimde :)))) fakat iki tane ufak dolgum var birde eskiden çektirdiğim boş olan dişime implant yaptırmam gerekiyormuş acil yoksa diğer dişlerimi etkilermis ve tabiki ben çok korkuyorum biraz düşüneyim dedim ! @deadline ne dersin?
çok güzelİyi akşamlar kızlar bugün ki menümü yazayım ;
Kahvaltı : yarım simit 6 zeytin biraz peynir domates salatalık dereotu şekersiz çay
Ara:1 muz
Öğlen: peynirli makarna 1 elma
Ara:1 bardak süt 1 muz
Akşam : 4 kaşık et sote 4 kaşık bulgur pilavı 3 kaşık barbunya
Bol su bol emzirme :))
benim annemin bütün dişleri implantzor bir şey ama o bütün dişlerini yaptırdığı için zordu.
aslında raw food beslenecektim ben hem vegan hem de raw ama dediğin gibi baklagiller haşlanmıyor bu beslenme şeklinde,filizlendiriyorsun evde
sonra düşündüm dedim ki ben obur bir insanım. bütün balkona terasa yapsam filizleri ancak doyarımondan vazgeçtim
kilo almadan gel, -500 istiyorum en az3 hafta çok fazla görünemicem özleyin beni <3 hem tatil hem iş.sağol canım.uğramaya çalışırım zaman buldukça.
artık acımayacağım vallaÖzleriz tabiki de sende özle ama
Cuma sabahları kg bildirimlerini unutmazsan sevinirim. Hee zaten bu arada haftaya cuma kilo bildirimi olmayacak bayram dolayısıyla haberin olsun kuzummm. Sakınnn kilo alıp gelme oklavaylakarşılaman olur ona göre :))))
Sorma yaaa eşimde akşam beni çok korkuttu! Sen dayanamazsın dedi yıkıldımo matkap sesi ve kafan sallanıyor dedi suanlik vazgeçtim hazır değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?