- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
kilo almadan gel, -500 istiyorum en az
artık acımayacağım valla
ayneeen,ama farkındaysan başaramıyorHe heee şimdiden başladı bakk alabilirim demeye biz onu hazirlayacagimiza o bizi hazırlıyor ! :))))
ayyy yok abartmış! benim annem bütün dişlerini yaptırdı bak,seninki sadece 1 dişçik. korkma zaten uyuşucaksın çok anlamazsın bile
ayy o kadar mı korkuyorsunAslında abartmaz ama ben pimpirikliyim ve hemen tansiyonum düşüyor yaaa korkudan beni bildiğinden de öyle demiş olabilir :)))) yoksa onun MaşaAllahı var hiç ıklamadı 3 implant yaptırdı ! Ama nerde bende ondaki cesaret??
ayy o kadar mı korkuyorsun
bak ben süt dişime kanal yaptırmış insanım daha çocukkendeneme amaçlı kullanılmışım resmen gıkım çıkmamış.
kışa doğru yap kurtul bence,çok düşünme üstüne.
yapılışını izledim şimdi,69 olunca yapacağım ödüle sayende bir de yaprak sarma ekledimöyle canım çekti.
metebolizmayi da güzel çalıştırıyor ödülü bekleme bence yaprakta lif oranı çok yüksek.. tokat batı da vegan bir yiyecek ona da bak yeşil mercimekle yapılıyor cevizli felan
Neyi hatırlamış??
Ayy koptum
Yaparsa şaşırmamdagatesi yi gecti vitamin sağlık konusunda:)))))))
dagatesini taht yerle bir önceden sağlıklı yiyecek diyince aklıma dagatesi geliyordu şimdi black geliyor
aynen öyle,haftaya daha süper olursun,bildirim de yokmuş
bezelyeleri çiğ yediğimde de böyle tepki almıştım
ya allah aşkında bir çiğ yiyin sonra pişmiş hoşunuza gidecek mi? deneyin bir cidden çok güzel tadıben kabak,patlıcan,brokoli,aklınıza ne gelebilirse çiğ yerim yani eskiden beri
aslında raw food beslenecektim ben hem vegan hem de raw ama dediğin gibi baklagiller haşlanmıyor bu beslenme şeklinde,filizlendiriyorsun evde
sonra düşündüm dedim ki ben obur bir insanım. bütün balkona terasa yapsam filizleri ancak doyarımondan vazgeçtim
Arkadas yine yemek muhabbetine donmussunuz sarmalar fln
Tokat bati ney.ben de bakayimbu arada baklali sarma bi harikaaa
beniii benii hatirladiyoklugumu hissetmis
ohom ohom. Ben de oyleyim ama aleni demiyordumtabi esimin de etkisi var..izgara et yanina cigden sebze koyunca bu ne doktoooor yapiyor :))
patlivan tarhana yanina cig of of corbayla cok.guzel gidiyor. Ama sen tarhana yemezsin.
benim de aşınmış dolgularım var gitmeye üşeniyorum april,gideceğin zaman bana da söyle de gün alayım ben deAslında insan denemeli tabiki, korka korkaa nereye kadar. Yokk zaten yaptıracağım da ozaman şuan değil malesefff. İlk önce bir dolgum var küçük bişey onunla alıştırmalar yaparak işe başlayacağım zamanla sonrası gelecek İnşaAllah :))))
bu hafta değil zaten şekerparem.hahaha sesli güldüm.spor yapamadım bu hafta hiç karnımda davul gibi hiç sanmıyorum artı görmesem sevinicem :'(
Arkadas yine yemek muhabbetine donmussunuz sarmalar fln
Tokat bati ney.ben de bakayimbu arada baklali sarma bi harikaaa
beniii benii hatirladiyoklugumu hissetmis
ohom ohom. Ben de oyleyim ama aleni demiyordumtabi esimin de etkisi var..izgara et yanina cigden sebze koyunca bu ne doktoooor yapiyor :))
patlivan tarhana yanina cig of of corbayla cok.guzel gidiyor. Ama sen tarhana yemezsin.
bende var,onun salatası varmış.onu yaparım diye aldım hala yapmadımfitblack ben de filizlendirecegim gecen gun ogrendim o isi. Mas fasulyesiyle baslayacagim da fasulyem yok evde :)))
anaaammm bizim oranın batı meşhurdur yaaa.. bayılırız biizzzzaa tokat bat'ını sen nasıl bilmezsiinnçok güzel bir şey bak mutlaka,baklalı sarmayı da yapacağım ben de.
şu bezelye ve mısırı da yiyeceğiniz zaman bir çiğ deneyin bayılacaksınız
hoş geldiin,nasılsın? artıları atabildin mi birazfıstıklaaarr selam nasılsınız bakalımmm
off hadi ya ondan yoksunoff kızlar yaa bayramdan sonra inşallah listede olucam.. çok özledim sizi çoookkk.. bu aralar başımıza geçici olarak (inşallah) bir müdür geldi, internete griilmeyecek dendi, biz pek takmıyoruz gerçi ama sık giremiyorummm
off kızlar yaa bayramdan sonra inşallah listede olucam.. çok özledim sizi çoookkk.. bu aralar başımıza geçici olarak (inşallah) bir müdür geldi, internete griilmeyecek dendi, biz pek takmıyoruz gerçi ama sık giremiyorummm
süper migerçekten mi
ay mutlu oldum şimdi ama inan bu yeşil bir gün değildi,baklagil ve mantar ağırlıklı oldu. sırf ot,sebze yediğim günler varben çok severim ama,yeşermez bence arttırabilirsin yeşillikleri.
zaten paketli gıdayı bırakınca insan mecbur kalıyor bunlara iyi oluyor,tek alışveriş yaptığım yer manav düşün.
market,kasap vs yok
bugün köy pazarı vardı burada,3 parti gittim. mesela domates alırken 7-8 kilo alıyorum en basitinden,1 haftada bitiyor. mahalle başındaki bir teyze şey dedi geçen kızım siz kaç kişi yaşıyorsunuzsenin işin zor allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?