Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ayyy yok abartmış! benim annem bütün dişlerini yaptırdı bak,seninki sadece 1 dişçik. korkma zaten uyuşucaksın çok anlamazsın bile

Aslında abartmaz ama ben pimpirikliyim ve hemen tansiyonum düşüyor yaaa korkudan beni bildiğinden de öyle demiş olabilir :)))) yoksa onun MaşaAllahı var hiç ıklamadı 3 implant yaptırdı ! Ama nerde bende ondaki cesaret??

ayy o kadar mı korkuyorsun
bak ben süt dişime kanal yaptırmış insanım daha çocukken deneme amaçlı kullanılmışım resmen gıkım çıkmamış.
kışa doğru yap kurtul bence,çok düşünme üstüne.

Aslında insan denemeli tabiki, korka korkaa nereye kadar. Yokk zaten yaptıracağım da ozaman şuan değil malesefff. İlk önce bir dolgum var küçük bişey onunla alıştırmalar yaparak işe başlayacağım zamanla sonrası gelecek İnşaAllah :))))

yapılışını izledim şimdi,69 olunca yapacağım ödüle sayende bir de yaprak sarma ekledim öyle canım çekti.

Arkadas yine yemek muhabbetine donmussunuz sarmalar fln

metebolizmayi da güzel çalıştırıyor ödülü bekleme bence yaprakta lif oranı çok yüksek.. tokat batı da vegan bir yiyecek ona da bak yeşil mercimekle yapılıyor cevizli felan

Tokat bati ney.ben de bakayim bu arada baklali sarma bi harikaaa

Neyi hatırlamış ??

Ayy koptum

beniii benii hatirladi yoklugumu hissetmis

Yaparsa şaşırmam dagatesi yi gecti vitamin sağlık konusunda:)))))))

dagatesini taht yerle bir önceden sağlıklı yiyecek diyince aklıma dagatesi geliyordu şimdi black geliyor

ohom ohom. Ben de oyleyim ama aleni demiyordum tabi esimin de etkisi var..izgara et yanina cigden sebze koyunca bu ne doktoooor yapiyor :))

patlivan tarhana yanina cig of of corbayla cok.guzel gidiyor. Ama sen tarhana yemezsin.

Hıhhh sanki biz unutuyoruz! Biliyoruz velet sorunun var dokunmayalim dedikkk iyilik yaramıyor

benim de aşınmış dolgularım var gitmeye üşeniyorum april,gideceğin zaman bana da söyle de gün alayım ben de

hahaha sesli güldüm.spor yapamadım bu hafta hiç karnımda davul gibi hiç sanmıyorum artı görmesem sevinicem :'(
bu hafta değil zaten şekerparem.
dedik ya regl şişkinliği,takmıyoruz bu haftayı falan diye,2-3 hafta pek yoksun ya. rahat rahat gez ama artıyla gelme,en az -500 ile gel diyorum

aa tokat bat'ını sen nasıl bilmezsiinn çok güzel bir şey bak mutlaka,baklalı sarmayı da yapacağım ben de.
şu bezelye ve mısırı da yiyeceğiniz zaman bir çiğ deneyin bayılacaksınız

aa tokat bat'ını sen nasıl bilmezsiinn çok güzel bir şey bak mutlaka,baklalı sarmayı da yapacağım ben de.
şu bezelye ve mısırı da yiyeceğiniz zaman bir çiğ deneyin bayılacaksınız
anaaammm bizim oranın batı meşhurdur yaaa.. bayılırız biizzzz

off kızlar yaa bayramdan sonra inşallah listede olucam.. çok özledim sizi çoookkk.. bu aralar başımıza geçici olarak (inşallah) bir müdür geldi, internete griilmeyecek dendi, biz pek takmıyoruz gerçi ama sık giremiyorummm

off hadi ya ondan yoksun
bayramda dikkat et canım o zaman,zaten atarsın sen o kiloları fazlasıyla.bayramdan sonra bizimle listede ol

Hayyyy Allah'ım yaa sen koskoca doktora İnterneti yasakla olacak iş değil geride kalmış bu müdür kılıklı

Amanın bizim evde 1 kg domates bir hafta gidiyor. Çünkü ben eve giremiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…