Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

çok güzel menü, afiyet olsun

Ve dünkü menüm;

> Sabah 09:00 - Yarım simit - 1 fincan çay
> Ara öğün 11:00 - 1 avuç kadar elma ve çilek kurusu
> Öğlen 13:30 - yarım kase sütlü şehriye çorbası , 4 yk kabak yemeği, 4 yk bulgur pilavı, 2 adet köfte
> Ara öğün 16:30 - 1 adet mandalina
> Akşam 20:30 - 1 büyük kase yeşil mercimekli marul salatası, yanında 3 yk yoğurt

2 litre su
spor yok, sadece arabasız işe gittiğim için 3 araç değiştirme aralıklarındaki koşturmaca ama bayramdan sonra sahil yürüyüşlerine başlayacağım.

Günaydın herkese ben de kilo bildirimde bulunayım şok içerisindeyim ama doğum sonrası olduğu için sanırım bu normal umarım aynı hızla devam eder:)
Başlangıç :86,4
Güncel:83
Fark:3,4
oooo ateş ediyorsuuun çok tebrik ederim aynı performansı bekliyoruz,keşke bu hafta listede olsaydın takımı uçururdun
Evet canım defalarca tartıldım maalesef sonuç değişmedi Bende umuyorum artılardan kurtulacağım evdeyim nasıl olsa pek bir değişiklik olmayacak bayramda
ben de evdeyim! sokağa bile çıkmayı düşünmüyorum kendimi eve kapatacağım
Vavv süper 69 u görememiş ama sonuç harika olmuş
evet şu bayram bitsin kutlamamı yapacağım
Evet bencede antibiyotiklerden oldu.Tamam çok dikkat edemedim ama bu kadar artı görecek kadar yüklenmedim kendime :)
Haftaya çok çok iyi olacak umuyorum
kilo almamışsındır zaten haftaya şok rakamlar görebiliriz
ödem varsa onu atmaya çalış,ben bu hafta öyle yaptım. bütün ödemi de attım,vücudum çok su tutmuştu geçen hafta

Vallahi benim de aklımdan geçti bu hafta takımda olsaydım süperdi diye düşündüm , haftaya cuma bayram diye bildirim yokmuş sanırım benim listeye girmem ne kadar sürer acaba ? Buarada hedefim haftada 2 kilo bakalım nerede duracak inşallah hızla 75 İ görürüm 80 li kilolara hiç tahammülüm yok

ay içime su serptin tatlişkom zira ziyadesiyle şişko hissediyorum yine kendimi
şişko demiyorduk hani,balıketliyiz balıketli boll vitaminli
süpersin canımmmmm çok az kaldı hedefe <3 <3
beraber ulaşacağız hedefe
çok güzel menü, afiyet olsun
teşekkür ederim,artık 2-3 güne bir kinoalı salata olacak menüde azıcık da ucuz bir şey olaydı,her gün yapardım

Selam kizlar gecen hafta 63.6 bu hafta 63.0
ohh çaktırmadan gidiyor gramlar
Günaydıııın, hemen kilo bildirimi geliyor benden de;

Başlangıç : 73,8
Güncel : 72,7

gitsin gitsin kilocuklar
çok güzel bir giriş,her haftamız böyle olsun
ben eskiden sahilde ne yürürdüüüm,her gün en az 2 saat. şimdi çok aksattım çok,bayramdan sonra birbirimizi gaza getirip yürüyelim.

ben de ilk ay haftada 1.5-2 kilo vererek gitmiştim,bir de sen emzirme sürecindesin.benim de 7'lere hiç tahammülüm yoktu kurtuldum şükür.
ApriL_2007 haftaya bildirim olmasa bile girer değil mi listeye 3.hafta? çünkü deneme süresi 2 hafta sonuçta

-kilo bildirimi-
geçen hafta: 70.00
bu hafta: 68.700
fark: 1.300

yine bu kız 69'u göremedi
offfff hariaksın bebeeeeeeeemmmmm
Günaydın herkese ben de kilo bildirimde bulunayım şok içerisindeyim ama doğum sonrası olduğu için sanırım bu normal umarım aynı hızla devam eder:)
Başlangıç :86,4
Güncel:83
Fark:3,4
of off offfff o nasıl bir yüzdeeee.. süpersin harikasın dostum tebrik ederimm
Selam kizlar gecen hafta 63.6 bu hafta 63.0
aşkımmm çok iyi gidiyorsun tebrik ederimm

günaydın
nasılsın? ben bu hafta maydanoz+limon kürüne başladım,mükemmel ödem attırıyor. detoks falan yapmak istemiyorsan böyle bir şey yapabilirsin
nasıl bir şey o bebişim.. sabahları yiyorum ama detoksunu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…