- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
offf offf benim içim şişti burada. kadıköy'de işim oluyor bazen,buradan dolmuş,metro,vapur,otobüs yapıyorum. dönüşte böyle
her gün olsa kafayı yerdim
Beybiler listemizi paylaştım. Hayırlı uğurlu olsunpekkk sonuç güzel çıkmadı ama napalım :))))))
sanırım ben yedim, her gün birileriyle kavga gürültü geçiyor yolculuk. ama geçen gün metrobüs şoförü adamı bıçakladı ya korktum
sağlık olsun. keşke bizsiderolites ile bu hafta ortalamasına girebilseydik, güzel bir sonuç çıkabilirdi. umarım girebildiğimizde de aynı kilolar gider :)
evet biz olsaydık açık ara öndeydik inşallah önümüzde ki 2 hafta benden 2-3 gidebilir haftada , ondan sonra haftada 1 kiloya da razıyım, ocak ilk hafta işe başlayacağım hedefim 59 ama 1. Hedefim 26 ekim de bir konferans var sunum yapacağım bütün üni arkadaşlarım orda olacak en azından 73 olmak istiyorum 2. Hedefim de yılbaşında 65 olmak ondan sonra 7-8 ayda 59 olsam da olur:))) hayal kurmak güzel şeysağlık olsun. keşke bizsiderolites ile bu hafta ortalamasına girebilseydik, güzel bir sonuç çıkabilirdi. umarım girebildiğimizde de aynı kilolar gider :)
Canımmm çok sevindimkızlar ben geldim sonunda sorunu çözdüm kaç gündür catladm resmen
evet biz olsaydık açık ara öndeydik inşallah önümüzde ki 2 hafta benden 2-3 gidebilir haftada , ondan sonra haftada 1 kiloya da razıyım, ocak ilk hafta işe başlayacağım hedefim 59 ama 1. Hedefim 26 ekim de bir konferans var sunum yapacağım bütün üni arkadaşlarım orda olacak en azından 73 olmak istiyorum 2. Hedefim de yılbaşında 65 olmak ondan sonra 7-8 ayda 59 olsam da olur:))) hayal kurmak güzel şey
ben de özledimCanımmm çok sevindimözlüyoruz biz de böyle alışınca...
ben de özledimbi kayboldum takımın ortalaması düştü dermisim :)
vegan da olmasa durum vahimmis bu haftaBakkk ya öyle oldu belki tesadüf belki gerçek :))))))
evet biz olsaydık açık ara öndeydik inşallah önümüzde ki 2 hafta benden 2-3 gidebilir haftada , ondan sonra haftada 1 kiloya da razıyım, ocak ilk hafta işe başlayacağım hedefim 59 ama 1. Hedefim 26 ekim de bir konferans var sunum yapacağım bütün üni arkadaşlarım orda olacak en azından 73 olmak istiyorum 2. Hedefim de yılbaşında 65 olmak ondan sonra 7-8 ayda 59 olsam da olur:))) hayal kurmak güzel şey
vegan da olmasa durum vahimmis bu hafta
yeni katilan arkadaslar da super :)O bizim kurtarıcı meleğimiz benim tahtımı devraldı
yeni katilan arkadaslar da super :)
aynen zayiflamak cok guzel benim de toplamda 6 kgyi gecti ya etraftakiler fark etmeye basladilar cok mutlu oldumBakalımmm evet bugünkü halleri süper ama tabiii devamını bekliyorum. Ne güzel zayıflamak :))))
aynen zayiflamak cok guzel benim de toplamda 6 kgyi gecti ya etraftakiler fark etmeye basladilar cok mutlu oldum
rica ederim ne demek,böylece hem tadını çıkarırsın hem de kilo almadan dönersinwooow süpersin bak hiç aklıma gelmemişti, tamamdır çözüm bulunduçok merciii
sanırım ben yedim, her gün birileriyle kavga gürültü geçiyor yolculuk. ama geçen gün metrobüs şoförü adamı bıçakladı ya korktum
canım merak ettik seni,neyin vardı?kızlar ben geldim sonunda sorunu çözdüm kaç gündür catladm resmen
telefonu degistirdim giris yapamiyordumcanım merak ettik seni,neyin vardı?
aynen ablam en guzel ornek de sensin bize :)O hafiflik duygusu süper bir şeyetraf farkedince daha da güzel oluyor. Emeklerimizin karşılığını alacağız beybiler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?