Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

offf offf benim içim şişti burada. kadıköy'de işim oluyor bazen,buradan dolmuş,metro,vapur,otobüs yapıyorum. dönüşte böyle
her gün olsa kafayı yerdim

sanırım ben yedim, her gün birileriyle kavga gürültü geçiyor yolculuk. ama geçen gün metrobüs şoförü adamı bıçakladı ya korktum

Beybiler listemizi paylaştım. Hayırlı uğurlu olsun pekkk sonuç güzel çıkmadı ama napalım :))))))

sağlık olsun. keşke biz siderolites ile bu hafta ortalamasına girebilseydik, güzel bir sonuç çıkabilirdi. umarım girebildiğimizde de aynı kilolar gider :)

sanırım ben yedim, her gün birileriyle kavga gürültü geçiyor yolculuk. ama geçen gün metrobüs şoförü adamı bıçakladı ya korktum

Evet ya ürkütücü amann sakın çok tehlikeli ortamlar oralar sakın kimseye bulaşma:))))

sağlık olsun. keşke biz siderolites ile bu hafta ortalamasına girebilseydik, güzel bir sonuç çıkabilirdi. umarım girebildiğimizde de aynı kilolar gider :)

Yaaa keşke öyle olsaydı. Gider canım siz gelince de çok güzel haftalar geçecek inanıyorum

evet biz olsaydık açık ara öndeydik inşallah önümüzde ki 2 hafta benden 2-3 gidebilir haftada , ondan sonra haftada 1 kiloya da razıyım, ocak ilk hafta işe başlayacağım hedefim 59 ama 1. Hedefim 26 ekim de bir konferans var sunum yapacağım bütün üni arkadaşlarım orda olacak en azından 73 olmak istiyorum 2. Hedefim de yılbaşında 65 olmak ondan sonra 7-8 ayda 59 olsam da olur:))) hayal kurmak güzel şey

Canımmm ne güzel sebeplerin var işte daha ne olsun. Bakkk gidecek emin ol hayallerine güven

seni hedefe kitleyecek süper sebepler var, olur bu iş

wooow süpersin bak hiç aklıma gelmemişti, tamamdır çözüm bulundu çok merciii
rica ederim ne demek,böylece hem tadını çıkarırsın hem de kilo almadan dönersin
oha
ben öyle bir şeye rast gelsem direk fobi olurdu bende bir daha binemezdim metrobüse falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…