Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

inşallah inşallah her hafta böyle olsa daha ne isterim :) çok feci gaza getirdi bu beni, tatilde de dikkat edicem inş ama Kastamonu' ya gidiyoruz ve orada er şey çok ağır.

Tamam bayramdan sonra her akşam yürümeye çalışalım ikimizde , yürümeyen +1 litre su cezası alsın

canım sen hangi sahilde yürüyorsun, belki karşılaşırız :)

evet ApriL_2007 ben de aynı soruyu çok merak ediyorum, girer miyiz ki listeye?

ağır şeylerden 1 kaşık al,bol salataya yüklen.
+1 litre su yerine başka bir şey koysak,ben 4 lt içiyorum çünkü 5 fazla olur gibimsi
bence yürümeyen ertesi gün x2 yürüsün. sabah akşam ya da çıkamıyorsa evden leslie gibi?
sarıyer merkez'de oturuyorum ben,sahile 2 dk evimiz zaten ama çıkmıyorum günlerdir. sen hangi sahilde yürüyüş yapıyorsun?

Homely_angel tatlım 2 eylülde takıma gelmişsin. Yani eğer ki haftaya cuma bildirim olsaydı listedeydin. Oyüzden bayramdan sonraki cuma listedesin

Bu cuma ki kilondan iki hafta sonraki kilon çıkarılacak yüzden ona göre hesaplanacak. Heee tabi birde ikiye bölünecek haftaya bildirim yapmadığımız için ama bu herkes için geçerli. Güzel kilolar vermemiz dileğiyle :))))

Günaydın herkese ben de kilo bildirimde bulunayım şok içerisindeyim ama doğum sonrası olduğu için sanırım bu normal umarım aynı hızla devam eder:)
Başlangıç :86,4
Güncel:83
Fark:3,4

Canım çok güzel gitmiss süpersin
Sende bayramdan sonra ki hafta listeye dahil olacaksın kuzummm daha güzel sonuçlar bekliyorum İnşaAllah

geçen hafta 76,70 kg

bu hafta 77,00 kg

+300 :'(

Oooo Merops bu ne artısı bakim daha tatil de gelmedi bakkk iki hafta sonra eksiyle gelmee şansını bu hafta kullandın ona göre

Selam kizlar gecen hafta 63.6 bu hafta 63.0

Süpersin tatlımm yaramaz seni eritti

Günaydıııın, hemen kilo bildirimi geliyor benden de;

Başlangıç : 73,8
Güncel : 72,7

gitsin gitsin kilocuklar

Yaaaa süper olmuş harikasın! Başarılar başarılar...

Güzel canım menün sen nerde oturuyorsun nereye ise gidiyorsun?? 3 araba heee uzakmis!

***1.Takım 482.Etap***

deadline (64.5///%)
Merops (76.7/77/+0.3/%-0.39)
eclecticvegan (70/68.7/1.3/%1.86)
Keten prenses (62.6///%)
zensim ( 61.9/63.3/+1.4/%-2.26)
mucu60 (70.6/70.3/0.3/%0.42)

1.Takım Ortalaması: %

Son düzenleme:

Canım hafif şey yok neredeyse şehirde, hatta öyle salata yapan kafelere bile rastlayamadım. Ama bulacağım artık bir şeyler

Ben Anadolu yakasındayım, yürüyüşlerim Suadiye - Fenerbahçe aralığında oluyor :) Oldukça uzakmışız

hımmmm bayrama denk gelmek kötü oldu desene tamam canım teşekkür ederim, o cumaya süper bir kiloyla gelirim inş :)

Yaaaa süper olmuş harikasın! Başarılar başarılar...

Güzel canım menün sen nerde oturuyorsun nereye ise gidiyorsun?? 3 araba heee uzakmis!

Umarım devamı da böyle birer ikişer gider de kurtulurum bu ağırlıktan :)

Canım ben C.bostan da oturuyorum, iş yerim Gayrettepe' de. Eğer arabayla gelirsem günlük 3 saat araba kullanıyorum. Eğer arabayla gözüm kesmezse önce dolmuş, sonra metrobüz, sonra taksi yapıyorum. Akşam da taksi, vapur, dolmuş olarak üçlüyorum

İnşaAllah canım gitsin gitsin
Hep yollarda geçiyor zaman desene ! Allah kolaylık versin bebeğim

ben öyle çok sıkışsam ne yapardım kalori hesabı,yani atıyorum sarmalar,dolmalar,börekler var. yerdim her şeyden ama 1500 kaloriyi geçmemeye çalışırdım:)
midenin çoğunu suyla doldurmaya çalış artık

offf offf benim içim şişti burada. kadıköy'de işim oluyor bazen,buradan dolmuş,metro,vapur,otobüs yapıyorum. dönüşte böyle
her gün olsa kafayı yerdim

***1.Takım 482.Etap***

deadline (64.5/64.2/0.3/%0.47)
Merops (76.7/77/+0.3/%-0.39)

eclecticvegan (70/68.7/1.3/%1.86)hedef kilosunu 55'e çekmek istiyor
Keten prenses (62.6///%)kilosu sabit

zensim ( 61.9/63.3/+1.4/%-2.26)
mucu60 (70.6/70.3/0.3/%0.42)

1.Takım Ortalaması: %0.017

wooow süpersin bak hiç aklıma gelmemişti, tamamdır çözüm bulundu çok merciii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…