- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
ohh çaktırmadan gidiyor gramlar
çok güzel bir giriş,her haftamız böyle olsun
ben eskiden sahilde ne yürürdüüüm,her gün en az 2 saat. şimdi çok aksattım çok,bayramdan sonra birbirimizi gaza getirip yürüyelim.
ben de ilk ay haftada 1.5-2 kilo vererek gitmiştim,bir de sen emzirme sürecindesin.benim de 7'lere hiç tahammülüm yoktu kurtuldum şükür.
ApriL_2007 haftaya bildirim olmasa bile girer değil mi listeye 3.hafta? çünkü deneme süresi 2 hafta sonuçta
evetApriL_2007 ben de aynı soruyu çok merak ediyorum, girer miyiz ki listeye?
ağır şeylerden 1 kaşık al,bol salataya yüklen.inşallah inşallah her hafta böyle olsa daha ne isterim :) çok feci gaza getirdi bu beni, tatilde de dikkat edicem inş ama Kastamonu' ya gidiyoruz ve orada er şey çok ağır.
Tamam bayramdan sonra her akşam yürümeye çalışalım ikimizde , yürümeyen +1 litre su cezası alsın
canım sen hangi sahilde yürüyorsun, belki karşılaşırız :)
Çok teşekkürler sanırım uykusuz gecelere ve emzirmeye borçluyum :)))offfff hariaksın bebeeeeeeeemmmmm
of off offfff o nasıl bir yüzdeeee.. süpersin harikasın dostum tebrik ederimm
aşkımmm çok iyi gidiyorsun tebrik ederimm
Günaydın herkese ben de kilo bildirimde bulunayım şok içerisindeyim ama doğum sonrası olduğu için sanırım bu normal umarım aynı hızla devam eder:)
Başlangıç :86,4
Güncel:83
Fark:3,4
geçen hafta 76,70 kg
bu hafta 77,00 kg
+300 :'(
Selam kizlar gecen hafta 63.6 bu hafta 63.0
Günaydıııın, hemen kilo bildirimi geliyor benden de;
Başlangıç : 73,8
Güncel : 72,7
gitsin gitsin kilocuklar
Ve dünkü menüm;
> Sabah 09:00 - Yarım simit - 1 fincan çay
> Ara öğün 11:00 - 1 avuç kadar elma ve çilek kurusu
> Öğlen 13:30 - yarım kase sütlü şehriye çorbası , 4 yk kabak yemeği, 4 yk bulgur pilavı, 2 adet köfte
> Ara öğün 16:30 - 1 adet mandalina
> Akşam 20:30 - 1 büyük kase yeşil mercimekli marul salatası, yanında 3 yk yoğurt
2 litre su
spor yok, sadece arabasız işe gittiğim için 3 araç değiştirme aralıklarındaki koşturmacaama bayramdan sonra sahil yürüyüşlerine başlayacağım.
ağır şeylerden 1 kaşık al,bol salataya yüklen.
+1 litre su yerine başka bir şey koysak,ben 4 lt içiyorum çünkü 5 fazla olur gibimsi
bence yürümeyen ertesi gün x2 yürüsün. sabah akşam ya da çıkamıyorsa evden leslie gibi?
sarıyer merkez'de oturuyorum ben,sahile 2 dk evimiz zaten ama çıkmıyorum günlerdir. sen hangi sahilde yürüyüş yapıyorsun?
Homely_angel tatlım 2 eylülde takıma gelmişsin. Yani eğer ki haftaya cuma bildirim olsaydı listedeydin. Oyüzden bayramdan sonraki cuma listedesin
Bu cuma ki kilondan iki hafta sonraki kilon çıkarılacak yüzden ona göre hesaplanacak. Heee tabi birde ikiye bölünecek haftaya bildirim yapmadığımız için ama bu herkes için geçerli. Güzel kilolar vermemiz dileğiyle :))))
Yaaaa süper olmuşharikasın! Başarılar başarılar...
Güzel canım menünsen nerde oturuyorsun nereye ise gidiyorsun?? 3 araba heee uzakmis!
Umarım devamı da böyle birer ikişer gider de kurtulurum bu ağırlıktan :)
Canım ben C.bostan da oturuyorum, iş yerim Gayrettepe' de. Eğer arabayla gelirsem günlük 3 saat araba kullanıyorum. Eğer arabayla gözüm kesmezse önce dolmuş, sonra metrobüz, sonra taksi yapıyorum. Akşam da taksi, vapur, dolmuş olarak üçlüyorum
İnşaAllah canım gitsin gitsin
Hep yollarda geçiyor zaman desene ! Allah kolaylık versin bebeğim
ben öyle çok sıkışsam ne yapardım kalori hesabı,yani atıyorum sarmalar,dolmalar,börekler var. yerdim her şeyden ama 1500 kaloriyi geçmemeye çalışırdım:)Canım hafif şey yok neredeyse şehirde, hatta öyle salata yapan kafelere bile rastlayamadım. Ama bulacağım artık bir şeyler
Ben Anadolu yakasındayım, yürüyüşlerim Suadiye - Fenerbahçe aralığında oluyor :) Oldukça uzakmışız
offf offf benim içim şişti burada. kadıköy'de işim oluyor bazen,buradan dolmuş,metro,vapur,otobüs yapıyorum. dönüşte böyleUmarım devamı da böyle birer ikişer gider de kurtulurum bu ağırlıktan :)
Canım ben C.bostan da oturuyorum, iş yerim Gayrettepe' de. Eğer arabayla gelirsem günlük 3 saat araba kullanıyorum. Eğer arabayla gözüm kesmezse önce dolmuş, sonra metrobüz, sonra taksi yapıyorum. Akşam da taksi, vapur, dolmuş olarak üçlüyorum
ben öyle çok sıkışsam ne yapardım kalori hesabı,yani atıyorum sarmalar,dolmalar,börekler var. yerdim her şeyden ama 1500 kaloriyi geçmemeye çalışırdım:)
midenin çoğunu suyla doldurmaya çalış artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?