böyle adım adım hedefler kurmak çok etkili oluyor :) benim de ilk hedefim kasım sonunda 69 olmaktı,oldum bileevet biz olsaydık açık ara öndeydik inşallah önümüzde ki 2 hafta benden 2-3 gidebilir haftada , ondan sonra haftada 1 kiloya da razıyım, ocak ilk hafta işe başlayacağım hedefim 59 ama 1. Hedefim 26 ekim de bir konferans var sunum yapacağım bütün üni arkadaşlarım orda olacak en azından 73 olmak istiyorum 2. Hedefim de yılbaşında 65 olmak ondan sonra 7-8 ayda 59 olsam da olur:))) hayal kurmak güzel şey
valla öyle olduben de özledimbi kayboldum takımın ortalaması düştü dermisim :)
hiç sorma,ben hep takım kötüyken iyi yüzdeyle geliyorum iyiyken ortalama oluyorumvegan da olmasa durum vahimmis bu hafta
sen bana ennn büyük örneksiin!O bizim kurtarıcı meleğimiz benim tahtımı devraldı
kıyafetlerin bolluğu kadar güzel bir his yokaynen zayiflamak cok guzel benim de toplamda 6 kgyi gecti ya etraftakiler fark etmeye basladilar cok mutlu oldum
sen bana ennn büyük örneksiin!
kıyafetlerin bolluğu kadar güzel bir his yok
bayramda dikkat edelim dönüşte yine birinci olalım :)böyle adım adım hedefler kurmak çok etkili oluyor :) benim de ilk hedefim kasım sonunda 69 olmaktı,oldum bileşimdi de yaza kadar 55 kilo olmak
valla öyle oldu
hiç sorma,ben hep takım kötüyken iyi yüzdeyle geliyorum iyiyken ortalama oluyorum
neyse 2 hafta sonra dönüşümüz süper olur yine
ay bu artık bol geliyor demek harikaaaasen bana ennn büyük örneksiin!
kıyafetlerin bolluğu kadar güzel bir his yok
kesinlikle,bugün annem ayy eridin sen eridin diye yakınıyordu kadınay bu artık bol geliyor demek harikaaaa
ah bu anneler yok mu hep onlar sebep zaten kilolara hiç bizim suçumuz yok kikesinlikle,bugün annem ayy eridin sen eridin diye yakınıyordu kadın
soslu çeri-bugünkü menüm-
08.45: 2 tabak soslu çeri, 4 salatalık, 3 biber, 7 siyah zeytin, 3 çiğ kaju
10.15: 8 yer fıstığı
13.00: 3 kepçe mercimek çorba, 3 kepçe soya kıymalı nohut yemeği, 1 kase salata
17.45: 5 çiğ kaju, 2 ceviz, 10 yer fıstığı, 1 muz, 2 tabak ıspanak yemeği
18.30: 1 sade türk kahvesi
3.5 lt su
2 fincan bitki çayı
spor yok
kilo vermeden gelene ceza olsun :)Hiççç sakınnn kilo vermeden gelen olmasın heee , zaten bu hafta notayı aldık. Sisstttt hizaya gelinn bakim
kilo vermeden gelene ceza olsun :)
Selam.kizlar. Allahim.son 2 gun tatile. Esimin maalesef h.sonu da mesaisi var ben kafayi yemeden tatil gelseydi bi ahh.
yeni gelen arkadaslar bomba gibi gelmis harikalar! Black 6 li rakamlar hayirli olsun. Darisi 5lere. Ben de bi 5 lere gelseydim. Kaptanimmm sen ne zaman listedesin acebe.
evet ona göre 55-60 kilo falan kaldım şu an,surat falan da gittiah bu anneler yok mu hep onlar sebep zaten kilolara hiç bizim suçumuz yok ki
en sevdiğimsoslu çeri
evet spor cezası keselimkilo vermeden gelene ceza olsun :)
çok teşekkür ederim,sen de o koşuşturmacanın içinde güzel eridinSelam.kizlar. Allahim.son 2 gun tatile. Esimin maalesef h.sonu da mesaisi var ben kafayi yemeden tatil gelseydi bi ahh.
yeni gelen arkadaslar bomba gibi gelmis harikalar! Black 6 li rakamlar hayirli olsun. Darisi 5lere. Ben de bi 5 lere gelseydim. Kaptanimmm sen ne zaman listedesin acebe.
bence de gel artıkSisstttt çaktırma ayolll ne güzel sakin sakin takılıyorum bendostummmm
bence de gel artıkbayramdan sonra seni de bekliyorum
ay nereye alırsın gidersinGelirsem senide alır giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?