Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Günaydın kızlar ben de hep menüleri ihmal ettim hemen paylaşmaya baslayayim
Dünkü menüm07:15 bir salatalık bir domates bir kk peynir 6 zeytin iki dilim tb ekmek
12:30 bir kase yoğurt iki dilim tb ekmek
13:00 bir nescafe 6 tane susamlı kraker
15;45 yarım ayva
20:30 4 yk kapuska 5 kaşık beşamel soslu kasarli firin makarna 1 kase salata
1.5 litre su
1 fincan Yeşilçay
10 dk egzersiz 10 dk yürüyüş çok yorgundum bisiklet suremedim akşam maalesef

Günaydın sportik bayan sabah sporlarına ben de baslayacam yarın ama bisiklet olur herhalde benim ki

ayy canım anladım. o zaman seninki kesin hareketsizlikten oluyor. hep diyorum ya herkes vücudunu keşfetmeli. sen yine unlu gıdayı ve tatlıyı kes ama sabahları erken kalkıp spor yapsan? sadece 20 dk mesela

canım 5,5-6 arası kalkıyorum ki zaten. duş al, giyin, hazırlan, çık derken saat 7' ye doğru evden çıkıyorum spor yapmaya kalksam 5 te kalkmalıyım.
tatlıyı sıfırladım, ekmek de sadece kahvaltıda tam buğday veya tam tahıl tüketeceğim. beyaz ekmek zaten yemem. umarım işe yarar.

dünkü menüm;

Sabah - 09:00 / kepek ekmeğine beyaz peynir domates kekikli tost
ara öğün - 11:00 / bir tane galeta
öğlen - 12:30 / 1 kase yayla çorba, 1 tabak karışık zeytinyağlı
ara öğün - 16:30 / 1 parça kayısı ezmesi

2 litre su, 1 türk kahvesi, 1 yeşil çay, 1 siyah çay
1 saat yürüyüş

bu hafta itibariyle yeşil çay içmesem daha iyi olacak, onun yerine de su içmeye çalışacağım.

canım akşam çok acıkmadın mı sanki?benim menülere benzemiş biraz

İradem fena değil ama hep önüme hazırlayıp getiriyorlar olmuyor yani bir şirketle mi anlaşsam hani diyet yiyecekler getiriyorlar ya

onlar para dolabı canım yazık parana..ofiste kendin hazırlama imkanın yok mu?ya da yemeği yapan kişiye rica etsen senin yemeğini yağsız ayrı bi tavada hazırlasa.ben öyle yapıyorum..imkanın yoksa da bence evden yapıp küçük bi saklama kabıyla götürebilirsin.

Günaydın sportik bayan sabah sporlarına ben de baslayacam yarın ama bisiklet olur herhalde benim ki

sen çalışıyor musun canım erken mi uyanıp spor yapacaksın yoksa ben de sabahları keşke biraz daha erken uyansam en azından biraz mekik,squat falan yapsam diyorum da yatak çekiyo

Bana da çok pahalı değil dene diyenler çok ama mantıksız geliyordu hiç araştırmadım, şimdi ama su bile içecek vaktim olmuyor o yüzden yemek yapıp hazırlamam imkansız fiyatlar nasılmış??

ben baktığımda aylık fiyatlar 1.100 tl den başlıyordu öyle söylim ama tüm gün yemeklerini hazırlayıp getiriyorlar ara öğün vs..sonra düşündüm o paraya gider salon üyeliğimi yenilerim ya da yurtdısı tatilimi uzatırım bi de gözüme çok geldi menüdeki yemekler..en güzeli kendi hazırladığını yemek..yazık o paraya çok bence..tabi sen bilirsin kuzum

Bana da çok pahalı değil dene diyenler çok ama mantıksız geliyordu hiç araştırmadım, şimdi ama su bile içecek vaktim olmuyor o yüzden yemek yapıp hazırlamam imkansız fiyatlar nasılmış??
canım bir sürü marka var hepsi değişiyor. netten bir bak istersen.
yoo bence gayet güzel emziren bir anneye göre. akşam sebze olsaydı daha iyi olurdu o kadar
hahaha takımca pırasalara yumulmuşuz :) ben de dün 4 tabak yedim akşam vakti 2 + 2 şeklinde. sana da afiyet olsun canım

anladım canım senin şartların cidden zor. o zaman dediğin gibi yap,bir de yeşil çayı arttırsana inanılmaz metabolizmayı çalıştırıyor. iştahı kesiyor falan

aa neden canım bir zararı mı var?
bu arada bir şey yemiyorsun resmen daha da kilo veremezsen doktora git bir sıkıntın olabilir

canım akşam çok acıkmadın mı sanki?benim menülere benzemiş biraz
aynen gör bak sen de böyle yemiyordun işte en azından onda sebze var sende salata salata oluyordu bir de
aaaa akşamı yazmayı unutmuşum canım

akşam - 21:00 / yarım kase mercimek çorba, bir tabak sebzeli köfte yemeği, 1 bardak ayran
hah tamam şimdi oldu

Aslında aralık ayına kadar evdeyim ama hiç mutfağa giremiyorum ya annem ya eşim yapıyor ben de önüme ne gelirse onla besleniyorum:) doğum iznindeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…