- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Günaydın sportik bayan sabah sporlarına ben de baslayacam yarın ama bisiklet olur herhalde benim kiGünaydın fıstıklar
İki gündür spor yapamadim haftasonu çok yorulmuşum bacaklarım ağrıyor abarttim sanırım
Yarindan itibaren söz yine basliycam paylasicam
Akşam fırsat bulursam ip atlarim oda güzel kalori yaktiriyor
ayy canım anladım. o zaman seninki kesin hareketsizlikten oluyor. hep diyorum ya herkes vücudunu keşfetmeli. sen yine unlu gıdayı ve tatlıyı kes ama sabahları erken kalkıp spor yapsan? sadece 20 dk mesela
dünkü menüm;
Sabah - 09:00 / kepek ekmeğine beyaz peynir domates kekikli tost
ara öğün - 11:00 / bir tane galeta
öğlen - 12:30 / 1 kase yayla çorba, 1 tabak karışık zeytinyağlı
ara öğün - 16:30 / 1 parça kayısı ezmesi
2 litre su, 1 türk kahvesi, 1 yeşil çay, 1 siyah çay
1 saat yürüyüş
bu hafta itibariyle yeşil çay içmesem daha iyi olacak, onun yerine de su içmeye çalışacağım.
İradem fena değil ama hep önüme hazırlayıp getiriyorlar olmuyor yani bir şirketle mi anlaşsam hani diyet yiyecekler getiriyorlar ya
Günaydın sportik bayan sabah sporlarına ben de baslayacam yarın ama bisiklet olur herhalde benim ki
Bana da çok pahalı değil dene diyenler çok ama mantıksız geliyordu hiç araştırmadım, şimdi ama su bile içecek vaktim olmuyor o yüzden yemek yapıp hazırlamam imkansız fiyatlar nasılmış??
Evet canm çalışıyorum... Ama erken kalkmaya eriniyorumsen çalışıyor musun canım erken mi uyanıp spor yapacaksın yoksaben de sabahları keşke biraz daha erken uyansam en azından biraz mekik,squat falan yapsam diyorum da yatak çekiyo
canım akşam çok acıkmadın mı sanki?benim menülere benzemiş biraz
canım bir sürü marka var hepsi değişiyor. netten bir bak istersen.Bana da çok pahalı değil dene diyenler çok ama mantıksız geliyordu hiç araştırmadım, şimdi ama su bile içecek vaktim olmuyor o yüzden yemek yapıp hazırlamam imkansız fiyatlar nasılmış??
yoo bence gayet güzel emziren bir anneye göre. akşam sebze olsaydı daha iyi olurdu o kadarBenim bugün ki menüm karmaaaaannnn çorman oldu
Kahvaltı:3 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık peynir 5 zeytin
Ara:5 badem 4 kuru kayısı 1 bardak süt
Öğlen:1 tabak pırasa 1 kase yoğurt
Ara:5 badem 3 ceviz
Akşam:1 tabak bezelyeli pilav ve salata
Farkındayım hiç diyet bir menü değil
hahaha takımca pırasalara yumulmuşuz :) ben de dün 4 tabak yedimDün tüm gün pırasa yedim diyebilirim :))
Gayet de rahat yedim özlemişim pırasayı
Bugün içinde patlicanlari domates biber sarımsakla pisirdim az salça koydum nefis kokusuvar henüz yemedim aksama kadar da onu yerim artık :))
anladım canım senin şartların cidden zor. o zaman dediğin gibi yap,bir de yeşil çayı arttırsana inanılmaz metabolizmayı çalıştırıyor. iştahı kesiyor falancanım 5,5-6 arası kalkıyorum ki zaten. duş al, giyin, hazırlan, çık derken saat 7' ye doğru evden çıkıyorumspor yapmaya kalksam 5 te kalkmalıyım.
tatlıyı sıfırladım, ekmek de sadece kahvaltıda tam buğday veya tam tahıl tüketeceğim. beyaz ekmek zaten yemem. umarım işe yarar.
aa neden canım bir zararı mı var?dünkü menüm;
Sabah - 09:00 / kepek ekmeğine beyaz peynir domates kekikli tost
ara öğün - 11:00 / bir tane galeta
öğlen - 12:30 / 1 kase yayla çorba, 1 tabak karışık zeytinyağlı
ara öğün - 16:30 / 1 parça kayısı ezmesi
2 litre su, 1 türk kahvesi, 1 yeşil çay, 1 siyah çay
1 saat yürüyüş
bu hafta itibariyle yeşil çay içmesem daha iyi olacak, onun yerine de su içmeye çalışacağım.
aynen gör bak sen de böyle yemiyordun iştecanım akşam çok acıkmadın mı sanki?benim menülere benzemiş biraz
hah tamam şimdi olduaaaa akşamı yazmayı unutmuşum canım
akşam - 21:00 / yarım kase mercimek çorba, bir tabak sebzeli köfte yemeği, 1 bardak ayran
aaaa akşamı yazmayı unutmuşum canım
akşam - 21:00 / yarım kase mercimek çorba, bir tabak sebzeli köfte yemeği, 1 bardak ayran
Yok canm gelmediler halabluegreeneyes canım denetime geldiler mi?
Ayy güzel heyecanlarkızlar haftasonu erkek arkadaşımın ailesi davet etti tanışmaya gideceğim ay bi tuhaf heyecan bastı gidesim yok hiç
Aslında aralık ayına kadar evdeyim ama hiç mutfağa giremiyorum ya annem ya eşim yapıyor ben de önüme ne gelirse onla besleniyorum:) doğum iznindeyimonlar para dolabı canım yazık parana..ofiste kendin hazırlama imkanın yok mu?ya da yemeği yapan kişiye rica etsen senin yemeğini yağsız ayrı bi tavada hazırlasa.ben öyle yapıyorum..imkanın yoksa da bence evden yapıp küçük bi saklama kabıyla götürebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?