Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Kızlar günaydın bu gün çok stresliyim hem regl öncesi hem denetim offff.

geçer geçer sakin ol tatlım, neler neleeer geçmedi ki :) bak o şarkıyı dinle ben bazı sabahlar arabada bağıra bağıra söylüyorum yan arabadakiler deli filan diyordur kesin.

kızlar günaydın ianşallah haftamız güzel geçer..fena sendromlu bir pazartesi benim için..tatilden döndüm hasta bir şekilde hemde.akşama kadar toparlarım inşallah spora gitmek istiyorum

hafta sonu menülerimi birlikte yazacağım bu sefer

cumartesi;
Sabah hastane işi olunca kahvaltı geçe kaldı
Sabah 12:00 / 2 dilim beyaz peynir, 4-5 zeytin, fazlaca salatalık, 3 tk tahin pekmez, 2 tk bal-kaymak, 3 dilim ekmek, 2 bardak çay
Akşam 17:30 / fırında sebzeli balık fileto, 1 şişe soda
2 bardak yeşil çay, 2,5 lt su

pazar;
Sabah 13:00 / 1 dilim peynir, 3 zeytin, 3 çeri domates, 1 salatalık, 2 parça kırmızı biber, 3 tk bal kaymak, 2 dilim ekmek,1 bardak çay
Akşam 18:00 / 1 kase buğdaylı sebze çorbası, çeyrek tabak mantı (maalesef misafirliğe gittik ve seçenek buydu), 1 şişe soda
20:30 / 1 ad muz
2,5lt su
1 saat yürüyüş

haftasonları düzen kaçıyor maalesef.

kızlar günaydın ianşallah haftamız güzel geçer..fena sendromlu bir pazartesi benim için..tatilden döndüm hasta bir şekilde hemde.akşama kadar toparlarım inşallah spora gitmek istiyorum

geçmiş olsun, tatil sonrası zaten sendromken sen bi de hastalığı eklemişsin. bulabilirsen taze sıkma meyve suları bir de doğadanın büyülü bohça diye bir çayı var ya onun ıhlamur-ekinezyalısını içebilirsin. akşama atarsın umarım üstünden.

çok sağol canım deneyeyim..astım bronşit hastasıyım zaten çok kötü başladı.umarım akşama geçer spora gitmem lazım bu hafta tam şekilde.

geçer geçer sakin ol tatlım, neler neleeer geçmedi ki :) bak o şarkıyı dinle ben bazı sabahlar arabada bağıra bağıra söylüyorum yan arabadakiler deli filan diyordur kesin.
Evet canm geçer ama ben hiçbir eksigim olmasın istiyorum o yüzden stres tavan yaptı maalesef... Bi de böyle yerde ilk defa çalışıyorum ondan da Yusuf Yusuf oluyorum

Aynen canım mercimek koydum biraz fazla kaçırmışım ama kokular süper
süpersin bak sen dedin ben de bugün pırasa pişirdim hemen ama esmer pirinç ile yaptım bu sefer bir dahakine mercimeği deneyeceğim ben de
hava değişiminden de olabilir,bazen günler sapıtabiliyor o zaman.
haklısın ben de bundan sonra biraz mesafe koyacağım arama insanlarla.tek çözümü de bu sanırım
şimdi bizde de pişiyor henüz yemedim :) çok aç olmamama rağmen kokular acıktırdı. kışın ilk pırasası. bol sumak ve nar ekşili yiyeceğim bayılırım
Yağlı değiller canım aslında, hatta ben yağlı yemek yiyemem zaten. Evde de çok az yağ kullanırım.o da bazen tereyağ, onun dışında sadece zeytinyağ.

Bence oturarak çalışmamın etkisi
canım ben de sürekli oturuyorum aslında. evet o metabolizmayı yavaşlatıyor ama o kadar da etkilemiyor. bence senin çözümün yağlı da yağsız da olsa unlu gıdayı bir süre komple çıkarmak. bir de böyle denesen?
Bence sen bugün kadıköy taraflarındaymışsın :) afiyet olsun. :)
aynen,malum o kadar marifetli değilim hemen belli oluyor
Günaydın kızlar , yine saçma sağan bir haftasonu geçirdim, benim yavaş kilo verme sebebim hep eşim
canım evdekiler mecbur yiyecek,pek saygı duymuyorlar maalesef. senin çok iradeli olman lazım yoksa olmaz
Kızlar günaydın bu gün çok stresliyim hem regl öncesi hem denetim offff.
off kötü denk gelmiş nasıl geçti peki denetim?

bugün bende de pırasa var :) hatta bulduğum tüm sebzeleri pişirdim :)

canım ben 26 yaşına kadar homili gırtlak yiyen bir hatundum ve hiç kilo derdim yoktu. hatta bacaklarım afrikalı modundaydı. etek giymek istemezdim. 177 boyla 53-54 kilo oldum o dönem. sonra yavaş yavaş almaya başladım ama 61-62 yi hiç geçmiyordum. çok da idealdim. kolumu kırdığımda bir ay hiç yerimden kalkamadım. yoksa ameliyata gitme ihtimali vardı. ve alçı çıkıp işe döndüğümde 70 kiloydum bir daha da veremedim.

aslında ekmek,makarna az tüketiyorum. pilav hiç yemiyorum. komple iptal ediyim bari. ama o zaman da kahvaltı yapamıyorum. offf bir döner bıçağı alıp kessem yanlardan

ayy canım anladım. o zaman seninki kesin hareketsizlikten oluyor. hep diyorum ya herkes vücudunu keşfetmeli. sen yine unlu gıdayı ve tatlıyı kes ama sabahları erken kalkıp spor yapsan? sadece 20 dk mesela

-dünkü menüm-
13.30: 13 çiğ kaju
14.00: 5 zeytin, 1 tabak domates, 1 salatalık
17.00: 10 kaju, 2 avuç leblebi
17.15: 1 tabak kinoalı köz salatası, 1 tabak soya soslu mantar
20.15: 14 zeytin, 2 dilim tb ekmek, 1 domates, 3 dilim tahin+pekmez sürülmüş tb ekmek
3.5 lt su
3 fincan bitki çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…