- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Aynen canm kötü denk geldi bu haftasüpersin bak sen dedin ben de bugün pırasa pişirdim hemenama esmer pirinç ile yaptım bu sefer bir dahakine mercimeği deneyeceğim ben de
hava değişiminden de olabilir,bazen günler sapıtabiliyor o zaman.
haklısın ben de bundan sonra biraz mesafe koyacağım arama insanlarla.tek çözümü de bu sanırım
şimdi bizde de pişiyor henüz yemedim :) çok aç olmamama rağmen kokular acıktırdı. kışın ilk pırasası. bol sumak ve nar ekşili yiyeceğim bayılırım
canım ben de sürekli oturuyorum aslında. evet o metabolizmayı yavaşlatıyor ama o kadar da etkilemiyor. bence senin çözümün yağlı da yağsız da olsa unlu gıdayı bir süre komple çıkarmak. bir de böyle denesen?
aynen,malum o kadar marifetli değilim hemen belli oluyor
canım evdekiler mecbur yiyecek,pek saygı duymuyorlar maalesef. senin çok iradeli olman lazım yoksa olmaz
off kötü denk gelmişnasıl geçti peki denetim?
Dut pekmezi bulabilirsen o da çok etkili geçmiş olsun canmkızlar gıcıklı öksürük ve boğaz ağrısına ne iyi gelir
bugün gelselermiş de kurtulsaymışsın ya. o beklemek daha da stres yapıyor insanı. umarım yarın gelirler de kurtulursun. eksiğin yoksa hiççç stres yaşamaAynen canm kötü denk geldi bu haftabu gün bekledim gelmediler geçen hafta gelmişler izinliydim pazartesi gelecez demişler ama gelmediler ayyy şimdi de bunların stresi bastı bi gelseler de kurtulsam eksigim yok ama yine de insan stres oluyor maalesef...
Sen bu gidişle bayağı bi kilo verip öyle donecen vegan izinden-dünkü menüm-
13.30: 13 çiğ kaju
14.00: 5 zeytin, 1 tabak domates, 1 salatalık
17.00: 10 kaju, 2 avuç leblebi
17.15: 1 tabak kinoalı köz salatası, 1 tabak soya soslu mantar
20.15: 14 zeytin, 2 dilim tb ekmek, 1 domates, 3 dilim tahin+pekmez sürülmüş tb ekmek
3.5 lt su
3 fincan bitki çayı
Bu işyerinde ilk denetimin canm ondan stresliyim... İnşallah iyi birileri gelir diye umut ediyorum...bugün gelselermiş de kurtulsaymışsın ya. o beklemek daha da stres yapıyor insanı. umarım yarın gelirler de kurtulursun. eksiğin yoksa hiççç stres yaşamagıcık tip değillerse sorun çıkmaz zaten
yok canım yiyorum aslındaSen bu gidişle bayağı bi kilo verip öyle donecen vegan izinden
Evet ekmekler ve tahin arttı ama pek başka bisi yok gibime geldiyok canım yiyorum aslındakaloriyi arttırmak için vegan olup diyetisyenlik okuyan bir arkadaşıma danıştım. muhakkak ekmeği eklememi söyledi. ekmek beni iyi tutuyor. bugün kaşık kaşık tahin pekmez yedim mesela. 1 kase vardır. ekmekle daldım
koruyacağım yani kilo vermek istemiyorum asla :/
evet sebze salata çok ihmal ettimEvet ekmekler ve tahin arttı ama pek başka bisi yok gibime geldi
Gözüm üzerindeevet sebze salata çok ihmal ettimbu hafta mutsuzdum bir şey yapasım gelmedi
ama düzelteceğim
İradem fena değil ama hep önüme hazırlayıp getiriyorlar olmuyor yani bir şirketle mi anlaşsam hani diyet yiyecekler getiriyorlar yasüpersin bak sen dedin ben de bugün pırasa pişirdim hemenama esmer pirinç ile yaptım bu sefer bir dahakine mercimeği deneyeceğim ben de
haklısın ben de bundan sonra biraz mesafe koyacağım arama insanlarla.tek çözümü de bu sanırım
şimdi bizde de pişiyor henüz yemedim :) çok aç olmamama rağmen kokular acıktırdı. kışın ilk pırasası. bol sumak ve nar ekşili yiyeceğim bayılırım
canım ben de sürekli oturuyorum aslında. evet o metabolizmayı yavaşlatıyor ama o kadar da etkilemiyor. bence senin çözümün yağlı da yağsız da olsa unlu gıdayı bir süre komple çıkarmak. bir de böyle denesen?
canım evdekiler mecbur yiyecek,pek saygı duymuyorlar maalesef. senin çok iradeli olman lazım yoksa olmaz
canım onu ben de çok araştırmıştım.ama vegan seçenekleri yoktu. bir de bence aşırı pahalı. eğer maddi olarak sıkıntın yoksa mantıklı olabilirİradem fena değil ama hep önüme hazırlayıp getiriyorlar olmuyor yani bir şirketle mi anlaşsam hani diyet yiyecekler getiriyorlar ya
buna ek olarak-bugünkü menüm-
11.15: 28 çiğ kaju
12.30: 1 tabak soya soslu mantar
15.45: 5 dilim tb ekmek, 8 yk tahin+pekmez, 4 kepçe mercimek çorbası
19.15: nar ekşili,sumaklı pırasa yemeği. (2 tabak yerim en az)
3.5 lt su
3 fincan yeşil çay
Bana da çok pahalı değil dene diyenler çok ama mantıksız geliyordu hiç araştırmadım, şimdi ama su bile içecek vaktim olmuyor o yüzden yemek yapıp hazırlamam imkansız fiyatlar nasılmış??canım onu ben de çok araştırmıştım.ama vegan seçenekleri yoktu. bir de bence aşırı pahalı. eğer maddi olarak sıkıntın yoksa mantıklı olabilir
Gördüm canmbuna ek olarak
+ 21.10: 2 tabak daha pırasa yemeği
1 maden suyu
bluegreeneyes gördüğün gibi yine dünyaları yedim
Dün tüm gün pırasa yedim diyebilirim :))süpersin bak sen dedin ben de bugün pırasa pişirdim hemenama esmer pirinç ile yaptım bu sefer bir dahakine mercimeği deneyeceğim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?