Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Aynen canm kötü denk geldi bu hafta bu gün bekledim gelmediler geçen hafta gelmişler izinliydim pazartesi gelecez demişler ama gelmediler ayyy şimdi de bunların stresi bastı bi gelseler de kurtulsam eksigim yok ama yine de insan stres oluyor maalesef...

-bugünkü menüm-
11.15: 28 çiğ kaju
12.30: 1 tabak soya soslu mantar
15.45: 5 dilim tb ekmek, 8 yk tahin+pekmez, 4 kepçe mercimek çorbası
19.15: nar ekşili,sumaklı pırasa yemeği. (2 tabak yerim en az)
3.5 lt su
3 fincan yeşil çay

bugün gelselermiş de kurtulsaymışsın ya. o beklemek daha da stres yapıyor insanı. umarım yarın gelirler de kurtulursun. eksiğin yoksa hiççç stres yaşama gıcık tip değillerse sorun çıkmaz zaten

Sen bu gidişle bayağı bi kilo verip öyle donecen vegan izinden

bugün gelselermiş de kurtulsaymışsın ya. o beklemek daha da stres yapıyor insanı. umarım yarın gelirler de kurtulursun. eksiğin yoksa hiççç stres yaşama gıcık tip değillerse sorun çıkmaz zaten
Bu işyerinde ilk denetimin canm ondan stresliyim... İnşallah iyi birileri gelir diye umut ediyorum...

Sen bu gidişle bayağı bi kilo verip öyle donecen vegan izinden
yok canım yiyorum aslında kaloriyi arttırmak için vegan olup diyetisyenlik okuyan bir arkadaşıma danıştım. muhakkak ekmeği eklememi söyledi. ekmek beni iyi tutuyor. bugün kaşık kaşık tahin pekmez yedim mesela. 1 kase vardır. ekmekle daldım
koruyacağım yani kilo vermek istemiyorum asla :/

Evet ekmekler ve tahin arttı ama pek başka bisi yok gibime geldi

İradem fena değil ama hep önüme hazırlayıp getiriyorlar olmuyor yani bir şirketle mi anlaşsam hani diyet yiyecekler getiriyorlar ya

İradem fena değil ama hep önüme hazırlayıp getiriyorlar olmuyor yani bir şirketle mi anlaşsam hani diyet yiyecekler getiriyorlar ya
canım onu ben de çok araştırmıştım.ama vegan seçenekleri yoktu. bir de bence aşırı pahalı. eğer maddi olarak sıkıntın yoksa mantıklı olabilir

buna ek olarak
+ 21.10: 2 tabak daha pırasa yemeği
1 maden suyu
bluegreeneyes gördüğün gibi yine dünyaları yedim

canım onu ben de çok araştırmıştım.ama vegan seçenekleri yoktu. bir de bence aşırı pahalı. eğer maddi olarak sıkıntın yoksa mantıklı olabilir
Bana da çok pahalı değil dene diyenler çok ama mantıksız geliyordu hiç araştırmadım, şimdi ama su bile içecek vaktim olmuyor o yüzden yemek yapıp hazırlamam imkansız fiyatlar nasılmış??

Benim bugün ki menüm karmaaaaannnn çorman oldu
Kahvaltı:3 dilim ekmek 1 yumurta domates salatalık peynir 5 zeytin
Ara:5 badem 4 kuru kayısı 1 bardak süt
Öğlen:1 tabak pırasa 1 kase yoğurt
Ara:5 badem 3 ceviz
Akşam:1 tabak bezelyeli pilav ve salata
Farkındayım hiç diyet bir menü değil

Dün tüm gün pırasa yedim diyebilirim :))
Gayet de rahat yedim özlemişim pırasayı
Bugün içinde patlicanlari domates biber sarımsakla pisirdim az salça koydum nefis kokusuvar henüz yemedim aksama kadar da onu yerim artık :))

Günaydın fıstıklar
İki gündür spor yapamadim haftasonu çok yorulmuşum bacaklarım ağrıyor abarttim sanırım
Yarindan itibaren söz yine basliycam paylasicam
Akşam fırsat bulursam ip atlarim oda güzel kalori yaktiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…