Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Ay iyi ki varsın moralim düzeldi:)

Sağol canım evet hepimiz özlemişiz galiba
O zaman hepimize afiyet olsun

kızlar bir şey soracağım.
ben bu ara bayağı pekmez yiyorum kaşık kaşık. demir eksikliği de vardı ya bende,hangi pekmez iyi gelir? bu kadar yiyorum bari işe de yarasın. üzüm mü,keçiboynuzu mu hangisinden alayım bir dahakine?

anladım canım senin şartların cidden zor. o zaman dediğin gibi yap,bir de yeşil çayı arttırsana inanılmaz metabolizmayı çalıştırıyor. iştahı kesiyor falan

canım yeşil çay hamilelikte sıkıntılı olabilir diye duydum. ve henüz fark etmediğim bir durum oluşa diye yumurtlama günleri sonrası azaltıyorum. ama suyu baya arttırdım. çayı günde 1 bardaktan fazla kesin içmiyorum.

aa neden canım bir zararı mı var?
bu arada bir şey yemiyorsun resmen daha da kilo veremezsen doktora git bir sıkıntın olabilir

her şeye cevabım varmış gibi oldu ama bence benim vücudum direnç gösteriyor tatlım. yüzme şansım olsa çabuk veririm ben.

yeşil çay düşüğe sebep olabilir diyorlar. hatta bitki çaylarını hamilelikte günde 1 bardakla sınırlıyorlar.

iki senedir vücudumda her şeye bakıldı. komple check up tan geçtim. her şey normal.

keçiboynuzu demir eksikliğine iyi geliyor diye biliyorum tatlım. ama onun tadı farklı biliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…