- 13 Mayıs 2012
- 4.809
- 3.578
- 448
Ay iyi ki varsın moralim düzeldi:)canım bir sürü marka var hepsi değişiyor. netten bir bak istersen.
yoo bence gayet güzel emziren bir anneye göre. akşam sebze olsaydı daha iyi olurdu o kadar
hahaha takımca pırasalara yumulmuşuz :) ben de dün 4 tabak yedimakşam vakti 2 + 2 şeklinde. sana da afiyet olsun canım
Hareket olsun spor olsun da ne olursa olsun canım faydasını gördükçe bırakamayacaksınGünaydın sportik bayan sabah sporlarına ben de baslayacam yarın ama bisiklet olur herhalde benim ki
Sağol canım evet hepimiz özlemişiz galibacanım bir sürü marka var hepsi değişiyor. netten bir bak istersen.
yoo bence gayet güzel emziren bir anneye göre. akşam sebze olsaydı daha iyi olurdu o kadar
hahaha takımca pırasalara yumulmuşuz :) ben de dün 4 tabak yedimakşam vakti 2 + 2 şeklinde. sana da afiyet olsun canım
Hadi hayırlısı canım heyecanlanma rahat ol kendin ol mis gibi gül gibi kızsın kendine güvenkızlar haftasonu erkek arkadaşımın ailesi davet etti tanışmaya gideceğim ay bi tuhaf heyecan bastı gidesim yok hiç
Hadi hayırlısı canım heyecanlanma rahat ol kendin ol mis gibi gül gibi kızsın kendine güven
ayyy ciddi misinkızlar haftasonu erkek arkadaşımın ailesi davet etti tanışmaya gideceğim ay bi tuhaf heyecan bastı gidesim yok hiç
Ay iyi ki varsın moralim düzeldi:)
anladım canım senin şartların cidden zor. o zaman dediğin gibi yap,bir de yeşil çayı arttırsana inanılmaz metabolizmayı çalıştırıyor. iştahı kesiyor falan
aa neden canım bir zararı mı var?
bu arada bir şey yemiyorsun resmen daha da kilo veremezsen doktora git bir sıkıntın olabilir
ben de diyorum bayağı aç kaldı bu kız benim gibi haftasonu saldırmaz inş yemeklere
kızlar haftasonu erkek arkadaşımın ailesi davet etti tanışmaya gideceğim ay bi tuhaf heyecan bastı gidesim yok hiç
kızlar bir şey soracağım.
ben bu ara bayağı pekmez yiyorum kaşık kaşık. demir eksikliği de vardı ya bende,hangi pekmez iyi gelir? bu kadar yiyorum bari işe de yarasın. üzüm mü,keçiboynuzu mu hangisinden alayım bir dahakine?
aayyyyy çok heyecanlı, biraz stresli ama güzel günlerin başlangıcı :) hayırlı olsun :)
ben akşam aç yatarsam yastıkları filan yiyebilirim :)
ayyy ciddi misiniyi bu haftasonu heyecandan falan az yersin,kar kardır
teşekkür ederim canım aynen öyle çok heyecanlı bide üstüne düğüne gidicem kardeşinin.sülaleyle tanışıcam allahımmmmmmmmmmmmmm
şu an ben de inanılmaz açım tatlı yiyesim var..böyle bi keyifsizlik üstümde aşırı gerginlik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?