- 7 Ağustos 2016
- 5.161
- 20.570
- 348
Aynen o da açar bi de emzirdigin için de sürekli yeme isteği oluyor etrafn baskısı da üzerindedir hadi ye sütun olsun hadi ye can gelsin felan....Evet ya bir iştah var bende buara anlatamam niye böyle oldu anlamadım hala vitamin içmeye devam ediyorum acaba o mu iştah açıyor?
Günaydn... Elemterefiş kem gözlere şiş tü tü tüüü
Günaydın canım harikasin bana arkadaş ol her sabah senle yapalım yazalım sporumuzu acayip motivasyon olur bizeBen de bugün erkenciyim sporumu yaptım 35 dk bisiklet
Sen de harikasn evet yazalım hem bize hem de takıma motivasyon olur belki diğerleri de gaza gelirGünaydın canım harikasin bana arkadaş ol her sabah senle yapalım yazalım sporumuzu acayip motivasyon olur bize
Bende 35 dk fitness blender cardio yaptim
Bencede sayımız cogalsin kilolar azalsinSen de harikasn evet yazalım hem bize hem de takıma motivasyon olur belki diğerleri de gaza gelir
AynenBencede sayımız cogalsin kilolar azalsin
ay 1 ay mı kaldızaman ne çabuk geçiyor ya ben 2 ay var sanıyorum.
yine yememişsin. madem öyle bana niye liste yaptırdın sen
günaydın kızlar, bu sabah 2 saate yakın trafikten sonra sonunda ofisteyim. ayy bıktım resmen ya, tüketiyor insanı.
dünkü menümü yazayım hemen;
Sabah 09:30 / 1 avuç haşlanmış nohut, 1 avokado, 5 ad çeri domates, 1 salatalık, 3 zeytin
Ara öğün 11.00 / 2 adet kayısı, 1 adet kayısı ezmeli fındıklı top
Öğlen 12:30 / yarım kase mercimek çorba, karışık zeytinyağlı tabağı
Ara öğün 17:00 / 1 adet mandalina, yarım avuç yaban mersini
Akşam 21:15 / 1 tabak pırasa
2 litre su, 1 çay, 1 yeşil çay, 1 türk kahvesi
spor yok
o trafik beni de bitirdi canım ya mahvoldum sabah akşam 3.köprü yüzünden :'(
off offff offffff bugün çok dertli bir moddayım. zaten canım da tatlı istiyor.
Canımsıngeldim kuzummm pek keyfim yok girmemişim farkında bile değilim artık gerisini sen düşün...
Sen nasılsın napıyorsun??
Eki Görüntüle 1893788
kaptanım ruh halim tam olarak bu. ben de bir süre yokum. tartı gününde geleceğim kızlar kusura bakmayıniyi hissetmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?