Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yaa noldu herkese, üzüldüm şimdi

iyileşelim kızlar, havanın kasveti hepimize çöktü sanırım. bakın güzel bir fikrim var. kendimize chia tohumlu şeker katkısız bir tatlı yapıp yiyelim. ne dersiniz?

Canımmm çok teşekkürler fikir güzel de valla benim bişey yiyesim de yok

Eneeemm herkes aynı modda bende dertlenecektim bisey yapmak istemiyorum diye
Cuma günü artıyi görürsek bizim suçumuz degil havalardan hep :)) Kendi yerimi de yaptım böylece :)
Şaka bir yana bize ne oldu kizlar havalardan mı böyle olduk.
Kendime motivasyon sebebi arıyorum herşeye karşı inanın ne iş ne bisey yapasim var zoraki yapıyorum.
Arkadaşın kızının düğünü var 30 Ekimde gayet fit gideyim diyorum sonra ya gitmezsem ne olacak diyip kendimi bırakıyorum

resmen deprasyondayız off kış bitsin artık, yaz gelsin

İşin kötü tarafı da o işte kışı gelmediki yazı gelsin oooooo çok var daha biz bahar depresyonundayiz herşey sırasıyla ayyyy yandık

Kuzummm gel sana da yer var umarım düzeliriz artılar gelmesin gelmesin daha çok can sıkıcı olabilir sakınnn!! Bende herşeyi zorla yapıyorum ev işi yapasım yokkkk önceden işten çıksam da rahat rahat yapsam derdim şimdi de keyfi yok hanimefendinin oda öyle olmuyormuş onuda anladım

Geldim kuzum geldim biran önce toparlanıriz umarım
İzin alayim diye bende dusundum sonra izn alınca ne yapicam ki deyip ondan da vazgeçtim

Geldim kuzum geldim biran önce toparlanıriz umarım
İzin alayim diye bende dusundum sonra izn alınca ne yapicam ki deyip ondan da vazgeçtim

Toparlanmak şart yarın bir deneyeceğim bakalım gidişat nasıl olacak?? İzin alınca herşey daha kötü olabiliyor iyi düşün

Yarin akşam kısmetse arkadasima gidicem evlendiğimden beri ilk kez kalicam arkadaş da bekarken sabahlardik arkadaşlarla ne keyifliydi umarım aynı tadı aliriz cocuklarda olacak bakalım nasıl olacak belki kafam dağılir kendime gelirim

Son düzenleme:
Günaydın bende sporumu kahvaltimi yaptim ise gidicem

Valla harikasınız bende 10 da yapacağım yürüyüş yaklaşık 50/60 dk benide heveslendirdiniz

Bakalımmm nasıl geçecek iyi geçsin İnşaAllah. Ayni tad konusuna gelirsek ben hiç alamıyorum yaaa hiç bir şey eskisi gibi değil. Herkes değişik artık

Değil maalesef hepimiz degistik belki farklılık olur iyi gelir evime gelince daha azimli kararli olurum

günaydın kızlar, bugün umarım daha bir enejik oluruz.

dünkü menüm;
sabah - 09:00 / yarım kepekli tost
ara öğün - 11:00 / bir avuç meyve kurusu, fındık, kaju
öğlen - 12:30 /tavuklu krep, 4 yk yeşil salata, ayran
ara öğün - 17:00 / 1 yeşil elma
akşam - 20:30 / 4 ızgara köfte, bir küçük kase kaşık salatası

2 litre su, 1 meyve çayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…