- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
yaa noldu herkese, üzüldüm şimdi
iyileşelim kızlar, havanın kasveti hepimize çöktü sanırım. bakın güzel bir fikrim var. kendimize chia tohumlu şeker katkısız bir tatlı yapıp yiyelim. ne dersiniz?
Canımmm çok teşekkürlerfikir güzel de valla benim bişey yiyesim de yok
resmen deprasyondayızoff kış bitsin artık, yaz gelsin
Eneeemm herkes aynı modda bende dertlenecektim bisey yapmak istemiyorum diye
Cuma günü artıyi görürsek bizim suçumuz degil havalardan hep :)) Kendi yerimi de yaptım böylece :)
Şaka bir yana bize ne oldu kizlar havalardan mı böyle olduk.
Kendime motivasyon sebebi arıyorum herşeye karşı inanın ne iş ne bisey yapasim var zoraki yapıyorum.
Arkadaşın kızının düğünü var 30 Ekimde gayet fit gideyim diyorum sonra ya gitmezsem ne olacak diyip kendimi bırakıyorum
Geldim kuzum geldim biran önce toparlanıriz umarımİşin kötü tarafı da o işte kışı gelmediki yazı gelsinoooooo çok var daha biz bahar depresyonundayiz herşey sırasıyla ayyyy yandık
Kuzummm gel sana da yer varumarım düzeliriz artılar gelmesin gelmesin daha çok can sıkıcı olabilir sakınnn!! Bende herşeyi zorla yapıyorum ev işi yapasım yokkkk önceden işten çıksam da rahat rahat yapsam derdim şimdi de keyfi yok hanimefendinin oda öyle olmuyormuş onuda anladım
Geldim kuzum geldim biran önce toparlanıriz umarım
İzin alayim diye bende dusundum sonra izn alınca ne yapicam ki deyip ondan da vazgeçtim
Günaydın ben de sporumu yaptım şimdi kahvaltı yapacam 30 dakika bisikletGünaydınnnnn
Haydii kalkalım ve yeni günümüze başlayalım. Hadi ben kahvaltıya kaçar
Günaydın ben de sporumu yaptım şimdi kahvaltı yapacam 30 dakika bisiklet
Teşekkür ederim abla sana da afiyet olsunOooo ne güzel sporda yapılmışafiyet olsun canım...
Günaydın bende sporumu kahvaltimi yaptim ise gidicem
Günaydın bende sporumu kahvaltimi yaptim ise gidicem
Yarin akşam kısmetse arkadasima gidicen evlendiğimden beri ilk kez kalicam arkadaş da bekarken sabahlardik arkadaşlarla ne keyifliydi umarım aynı tadı aliriz cocuklarda olacak bakalım nasıl olacak belki kafam dağılir kendime gelirim
Değil maalesef hepimiz degistik belki farklılık olur iyi gelir evime gelince daha azimli kararli olurumValla harikasınızbende 10 da yapacağım yürüyüş yaklaşık 50/60 dk benide heveslendirdiniz
Bakalımmm nasıl geçecek iyi geçsin İnşaAllah. Ayni tad konusuna gelirsek ben hiç alamıyorum yaaa hiç bir şey eskisi gibi değil. Herkes değişik artık
Değil maalesef hepimiz degistik belki farklılık olur iyi gelir evime gelince daha azimli kararli olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?