- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
annenin tüm odak noktası tek çocuğu. tabi çocuğunda her türlü durumda sorumluluk paylaşabileceği başka kardeş yok.
Bazen de çok kardeş olunur ama hiç görüşmezler. Öyle olacağına tek olmak iyidir en azından sorgulamazsın :)))) herşeyin dezavantajı var tabii
tabi canım şikayetçi olduğumdan söylemedim zaten. dediğin gibi her şeyin olumlu-olumsuz yanları var.
Nasıl gitti bugün diyet spor??
diyet fena değil de spor yok canım. ben daha ofisten bile çıkamadım.
Çok geçmiş olsun Allah şifalar versinİyi geceler kızlar .
Ben maalesef diyemicem d.k. hapim bitince hep 4.gunu regl olurum bugün de sasmadi teşrif etti ama biraz ağrılı hatta bayaaaa
Umarım yarın arti veya sabit çıkmam şişkinlik yok ama bakalım bakalım bu öksürük illeti de 20gub oldu başımdan atamadim ciğerleri agzimdan çıkacak diye korkuyorum artık icmedigim ot baharat vs ilaç kalmadı sayılır off
Pes etme bencede moralini de bozma canım şimdi fayda etmemis gibi gorunsede sonradan meyvelerini toplarsinKızlar ben şok tartı 78,70 dedi iki gündür aç gezip spor yapıyorum ya.bütün moralim bozuldu.ama pes etmicem devam
Mevsimsel bisey mi acaba bende çok geç oldum buda insanı etkiliyorGünaydın kızlar ben de mens olamadim bi türlü maalesef üstelik artidayim inş bu gün olurum da kurtulurum.... Sabah sporumu da yaptım 20 dakika en yüksek seviyede bisiklet surdum...
Geçen hafta 69.5 bu hafta 70 +500 offf
Bilemiyorum ama inş aklıma gelen değildirMevsimsel bisey mi acaba bende çok geç oldum buda insanı etkiliyor
Kaç gün geçti ki test yap istersenBilemiyorum ama inş aklıma gelen değildir
Normal bu gün olmam lazım ama her ay 2-3 gun erken oluyordum sanki geçmiş gibi hissediyorum ama takvime göre bu gün beklenen tarihimKaç gün geçti ki test yap istersen
Hii o zaman bekle canım benim 10 gün sonra oldu ama bende mevsim geçişlerinde oluyor böyleNormal bu gün olmam lazım ama her ay 2-3 gun erken oluyordum sanki geçmiş gibi hissediyorum ama takvime göre bu gün beklenen tarihim
Bekliyorum artk yapacak birşey yokHii o zaman bekle canım benim 10 gün sonra oldu ama bende mevsim geçişlerinde oluyor böyle
İyi geceler kızlar .
Ben maalesef diyemicem d.k. hapim bitince hep 4.gunu regl olurum bugün de sasmadi teşrif etti ama biraz ağrılı hatta bayaaaa
Umarım yarın arti veya sabit çıkmam şişkinlik yok ama bakalım bakalım bu öksürük illeti de 20gub oldu başımdan atamadim ciğerleri agzimdan çıkacak diye korkuyorum artık icmedigim ot baharat vs ilaç kalmadı sayılır off
Günaydın kızlar Hayırlı cumalar bugün ağrılı şekilde nihayet regl oldum ilk gün dişlerinde inmedi devam ediyor maalesef.ApriL_2007 canım ben bir ay kadar ara vermek istiyorum yoğun olucam ev tadilat olacak anneme gidicem dikkat edicem kesinlikle ama düzenli yapamayabilirim tartilamam
Geçen hafta 63.4 bu hafta 64 reglim maalesef
Benim ara vermem iyi olacak sanırım gerçekten
Kızlar ben şok tartı 78,70 dedi iki gündür aç gezip spor yapıyorum ya.bütün moralim bozuldu.ama pes etmicem devam
Bekliyorum artk yapacak birşey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?