Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

annenin tüm odak noktası tek çocuğu. tabi çocuğunda her türlü durumda sorumluluk paylaşabileceği başka kardeş yok.

Bazen de çok kardeş olunur ama hiç görüşmezler. Öyle olacağına tek olmak iyidir en azından sorgulamazsın :)))) herşeyin dezavantajı var tabii

İyi geceler kızlar .
Ben maalesef diyemicem d.k. hapim bitince hep 4.gunu regl olurum bugün de sasmadi teşrif etti ama biraz ağrılı hatta bayaaaa
Umarım yarın arti veya sabit çıkmam şişkinlik yok ama bakalım bakalım bu öksürük illeti de 20gub oldu başımdan atamadim ciğerleri agzimdan çıkacak diye korkuyorum artık icmedigim ot baharat vs ilaç kalmadı sayılır off

Dünkü menüm
Sabah
Peynirli tost
Çay
Salatalık

Öğlen iki mandalina

Aksam18.00
İki tane lokmalik biber dolma
Bir dilim ekmek
Dort kaşık kabak yemeği

İki lt su
Çay

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin

Günaydın kızlar Hayırlı cumalar bugün ağrılı şekilde nihayet regl oldum ilk gün dişlerinde inmedi devam ediyor maalesef. ApriL_2007 canım ben bir ay kadar ara vermek istiyorum yoğun olucam ev tadilat olacak anneme gidicem dikkat edicem kesinlikle ama düzenli yapamayabilirim tartilamam

Günaydın kızlar ben de mens olamadim bi türlü maalesef üstelik artidayim inş bu gün olurum da kurtulurum.... Sabah sporumu da yaptım 20 dakika en yüksek seviyede bisiklet surdum...
Geçen hafta 69.5 bu hafta 70 +500 offf

Mevsimsel bisey mi acaba bende çok geç oldum buda insanı etkiliyor

Geçmiş olsun canım çok kötü öksürük geçmiyorda çabuk bilirim...

Tamam canım sen nasıl istersen

Geçen hafta 63.4 bu hafta 64 reglim maalesef
Benim ara vermem iyi olacak sanırım gerçekten

Ara Verde dikkatli ol daha da yukselebilirsin...

Kızlar ben şok tartı 78,70 dedi iki gündür aç gezip spor yapıyorum ya.bütün moralim bozuldu.ama pes etmicem devam

Canımmm olabilir bazen tartılar böyle gıcıklık yapabiliyor. Sen canını sıkma pes etmemen sevindirici

Bekliyorum artk yapacak birşey yok

Canım herşeyin hayırlısı olsada nasip yapacak bir şey yok ki canını sıkma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…