evet yaaa..neyse konuşmayalım böyle şeyler.cısss kötü şeyler onlarobezzto mercimek köftesine bayilirim:)
Yeni evlendiğimde ilk defa yapmıştim ama bi yedim bi yedim catlayacaktim esim soda almıştı guzel birşeydir o
obezzto mercimek köftesine bayilirim:)
Yeni evlendiğimde ilk defa yapmıştim ama bi yedim bi yedim catlayacaktim esim soda almıştı guzel birşeydir o
Valla +1 şekerli krizim tutuyorobezzto kesin regl döneminden oldu. Bendede öylee oluyor malesef hiç doymam öncesi!
Onun da fazlası zarar dır diye dedim ben çok yerdim de ondanderinsu06 niye öyle dedin canım mercimek köftesi çok zararlı bişey değil aksine faydali
Aynen aprilcim spor ya yaptım relaks immGerçekten mükemmelsinucuz atlatmışsın. Yürüyüş süper olmuş en azından bikaç tanesi yanmıştır
Sanki yemek yeme günüolsun canım akşam hafif olmuş
Seni fena kandırmış
Bu kadar yemeğe aç mısın?
Kesinlikle bi uyuma şekli varayy sende ufaklık vardı degil mi?o zaten başlı başına spor
Bu arada o kaçamak beni baya zorladı kesinlikle en iyisi uzak durmak yedikce yiyesi geliyor insanindolabın etrafında kedi gibiydim işten gelince ama tuttum kendimi az kaldı şeytana yeniliyordum o ince çizgide ay neyseki iraden baskın çıktı
Şuan resmen irademle savaşıyorum :)) canım gece gece mercimek köftesi çekti, şimdi olmaz diyorum, yarın yapar azcık yerim diyorum kendimle savaşıyorum
Aslında 63 filan ama böylede başlayınca bir 60 alti istiyorum gibi ama ilk hedefim 63 tabiki..reynax hedef kg nedir canım senin??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?