Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

obezzto mercimek köftesine bayilirim:)
Yeni evlendiğimde ilk defa yapmıştim ama bi yedim bi yedim catlayacaktim esim soda almıştı guzel birşeydir o
evet yaaa..neyse konuşmayalım böyle şeyler.cısss kötü şeyler onlar

[QUOTE="ApriL_2007, post: 49010458, member:

Bu kadar yemeğe aç mısın?[/QUOTE]vallahi açım kaptanımallahın bildiğini kuldan saklayamam.ne oldu bana bugün bende anlamadım.regl vakti çok iştahım açılır benim ama beş altı günüm var

obezzto canım 1 bardak sicak tarçınlı süt icsen.bide seni takip ediyorum ekmek yemesen olmazmi? Bence seni ekmekte aciktiriyo ben bi türlü az yiycen sık beslencen yapamadim özel diyetisyenede gittim 6 gün sürüyor ben pazar 0 dayım bi arastir bak karatay sana uyarsa yap derim ama et yemiyosan uymaz

Bugünkü menüm
Sabah08:30 bir br süt
09:50 iki dilim ekmek haşlanmış yumurta peynir zeytin ve azcik yağ-bal
12:30medine hurması (3) ve azcik badem antep fıstığı
Veeee maalesef 15:00 baklava ve börek 1 er dilim
17:00 kuru üzüm
20:00 haşlanmış karnabahar yoğurtlu
2.5 lt su
25 dk yuruyus

Bu arada o kaçamak beni baya zorladı kesinlikle en iyisi uzak durmak yedikce yiyesi geliyor insanin dolabın etrafında kedi gibiydim işten gelince ama tuttum kendimi az kaldı şeytana yeniliyordum o ince çizgide ay neyseki iraden baskın çıktı

Bugünkü menü :)
Sabah 8.45 kahvaltı

1 yumurta
2 kk peynir
5 zeytin
Roka
1 dilim ekmek

Ara öğün 11.00
1 bardak kefir

Öğlen 12.45
Karnebahar haşlama yogurt
1 dilim ekmek

Ara öğün 15.30

1 tane elma

Aksam 19.30

Et+bulgur pilavı +salata

3 lt. su

Kesinlikle sanki şeker şekeri doğuruyor. Bende de öyle oluyor o yüzden işte kacamaksiz yola devam etmek lazım!!

Iyi aksamlar herkese...
Bugunku menum
Kahvalti 08.00
1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir 1 muffin dukan ekmek azicik ta domates sosu ve bitki cayi
Ara 10.30
sutlu kahve
Oglen 12.30
Firinda tavuk sote baharatli ve yogurt
Ara 16.00
1 muz
Aksam 20.00
Dukan yayla corbasi

Su yklasik 2.5 lt
Spor yarim saaat kadar yuruyus bebisle

Bu arada the sugar film i izledim entarim de ondan gecikti zaten eclectivevegancim cok tesekkur ederim sana sekerden oyle tiksinfimkii herkese oneririm, baska onerilerin varsa da alirim

Herkese kacamaksiz bol eksili gunler

Şuan resmen irademle savaşıyorum :)) canım gece gece mercimek köftesi çekti, şimdi olmaz diyorum, yarın yapar azcık yerim diyorum kendimle savaşıyorum

Şuan resmen irademle savaşıyorum :)) canım gece gece mercimek köftesi çekti, şimdi olmaz diyorum, yarın yapar azcık yerim diyorum kendimle savaşıyorum

Tabiki bu saatte olmaz bakk hep bahsettiler seninde canın çekti dimi?? Su iç canım iki bardak üst üste unutmaya çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…