Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Tabiki bu saatte olmaz bakk hep bahsettiler seninde canın çekti dimi?? Su iç canım iki bardak üst üste unutmaya çalış
İnan elimde şişe içtim içtim, eşim de ben yatcam sen de yat da birşeyler atıştırma yememiş ol dedi, girdim yatağa uyucam, pişman olmak istemiyorum, yarın bir öğün de yapar zararı olmıcak kadar tadarım, hadi Allah rahatlık versin canım

Eşinde doğru demiş, aferin Canımmm bak atlattın süpersin. Hadi iyi geceler tatlı rüyalar

Yeni üyelerimiz

reynax Başlangıç 8 Kasım Giriş kg 85 Hedef kg 63

@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53

obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68

caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg

nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65

Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57

derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85

A asena_91 91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77

Kızlar aranızda daha önce başka takımlarda yarışan var mı? Varsa belirtirseniz çok iyi olur. Listelerine girdiyseniz eğer bunu takıma girerken belirtmemiz gerekecek de oyüzden sordum

Şuan resmen irademle savaşıyorum :)) canım gece gece mercimek köftesi çekti, şimdi olmaz diyorum, yarın yapar azcık yerim diyorum kendimle savaşıyorum

Derinsu merhaba benim canim bisey cekince onun en igrenc sekilde yapildigini hayal ediyorum bi nebze kesiliyor istegim bende bu sekilde ise yariyor belki sana da yardimci olur.

Kaptan sen beni gruba al artık bence

Eklentiler

• IMG_20161125_064312.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 39
inşallah öyledir.hoş ben bir öğünde iki dilim ekmekle de doymuyorum ya..neyse..

harika mönü.Tebrikler

obezzto kesin regl döneminden oldu. Bendede öylee oluyor malesef hiç doymam öncesi!
aç uyudum ya aprilim kaptanım allah yiyecek bir sey bulamayanların yardımcısı olsun

et yiyorum canım ama süt içmiyorum. kokusu midemi bulandırıyor.ama yoğurdu çok yerim.doktor her öğün iki dilim verdi ama..Salı gidince konuşayım tekrar

Şuan resmen irademle savaşıyorum :)) canım gece gece mercimek köftesi çekti, şimdi olmaz diyorum, yarın yapar azcık yerim diyorum kendimle savaşıyorum
ayy resmen günaha girdim hay çenem tutulaydı da yazmayaydım onu aaa ama gece gece nasıl yapacaktın kuzum sen onu, bayağı zahmetli. insan boğaz olunca gözü karartıyor demek

Günaydın Kızlar; dün ki günahlarımı dökeyim..

sabah 08:00- 200 gr yoğurttan ayran, 1 yeşil elma, 1 dilim tam çavdar ekmeği
öğle 12:00- ızgara somon ve ızgara sebzeler
akşam 19:00- 6 adet kuru köfte, yağsız salata, 2 tane şekersiz kurabiye (şeker yerine az miktarda pekmez eklenmiş)
Yarım saat yürüyüş. 2,5 lt su.

ben de durumlar bu. kurabiye yediğim için mutsuzum. yememem gerekiyordu. Bu konuda irade gösteremediğim için sizin huzurunuzda kendimi kınıyorum.

bir de kiloları nasıl söylüyorum. şimdi onu araştırayım, sanırım yüzde söyleniyor. bulup yayınlayacağım.

yüzdeyi kaptan hesaplamıyormu??ben hesap işinden hiç anlamam ama

hımmmm.. yanıma yoldaşlar görüyorum :) rekabet iyidir kızlar.. ben 1 haftayı doldurdum diyette. şimdi kiloma yakın arkadaşlarla el ele, kolkola bunlardan bir kurtulalım.. 60lardaki arkadaşlar :) size şuan özenle bakma aşamasındayım, çünkü hayatım boyunca tartıda 60lı rakamları hatırlamıyorum. bir yere çok yaklaşıp ucundan döndüm.. pişmanım.. bu sefer sizlerin huzurunda, sizlerle yapacağım :) off, cuma gazıma da geldiğime göre, çalışmama devam edebilirim...

yapamıyorum ben amaa.fotografı çekiyor ama dosya büyük diye eklemiyor.oğlum uyanınca bir de ona deneticem

yinede kilo bildirimi yapayım:90.4

ay ay ben de kilo bildirimi yapayım :) 90.9, 7 günde tam 3 kilo virdimm.. ( tabi bu evrede benim için normal, sonraki evrelerde artık böyle olmaz ) bakalım bu haftamız nasıl geçecek.. bir de bu hafta 3 gün çalışmayacağım... beni nasıl etkileyecek...

o zaman ojjgeldin be yoldaşımböyle sarıldığıma bakma en büyük rakibin benim, kilona en yakın ben varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…