İnan elimde şişe içtim içtim, eşim de ben yatcam sen de yat da birşeyler atıştırma yememiş ol dedi, girdim yatağa uyucam, pişman olmak istemiyorum, yarın bir öğün de yapar zararı olmıcak kadar tadarım, hadi Allah rahatlık versin canımTabiki bu saatte olmaz bakk hep bahsettiler seninde canın çekti dimi?? Su iç canım iki bardak üst üste unutmaya çalış
İnan elimde şişe içtim içtim, eşim de ben yatcam sen de yat da birşeyler atıştırma yememiş ol dedi, girdim yatağa uyucam, pişman olmak istemiyorum, yarın bir öğün de yapar zararı olmıcak kadar tadarım, hadi Allah rahatlık versin canım
Şuan resmen irademle savaşıyorum :)) canım gece gece mercimek köftesi çekti, şimdi olmaz diyorum, yarın yapar azcık yerim diyorum kendimle savaşıyorum
Evet ya bundan sonra asla önce hedefe ulasayim sonra formu korumak için nadiren çok az yicem belki de alışkanlık olacak sağlıklı yaşam hiç yemicem ..Kesinlikle sanki şeker şekeri doğuruyor. Bende de öyle oluyor o yüzden işte kacamaksiz yola devam etmek lazım!!
Kaptan sen beni gruba al artık benceYeni üyelerimiz
reynax Başlangıç 8 Kasım Giriş kg 85 Hedef kg 63
@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53
obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68
caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg
nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65
Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57
derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85
A asena_91 91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77
inşallah öyledir.hoş ben bir öğünde iki dilim ekmekle de doymuyorum ya..neyse..Evet ben de uyayaım diye düşünüyorum ama işte toplam 10 dilim ekmek biraz çokk geldi
Bence de gözümüzü korkutmak istemiyorlarrama bir de sanırım vereceğimiz kilo çok olduğı için bunu ekmekleri azaltarak kilo vermenin durmasınu engellemek istiyor da olabilir.
harika mönü.TebriklerBugünkü menüm
Sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
1 yumurta
Domates
1 dilim peynir
1 mandalina
Ara
3 hurma
1 bardak süt
Akşam
1 dilim ekmek
2 kepçe çorba
1 küçük tabak ıspanak
1 su bardağo yoğurt
Ara
1 mandalina
3 lt su
Yarım saat yürüyüş
aç uyudum ya aprilim kaptanımobezzto kesin regl döneminden oldu. Bendede öylee oluyor malesef hiç doymam öncesi!
et yiyorum canım ama süt içmiyorum. kokusu midemi bulandırıyor.ama yoğurdu çok yerim.doktor her öğün iki dilim verdi ama..Salı gidince konuşayım tekrarobezzto canım 1 bardak sicak tarçınlı süt icsen.bide seni takip ediyorum ekmek yemesen olmazmi? Bence seni ekmekte aciktiriyo ben bi türlü az yiycen sık beslencen yapamadim özel diyetisyenede gittim 6 gün sürüyor ben pazar 0 dayım bi arastir bak karatay sana uyarsa yap derim ama et yemiyosan uymaz
ayy resmen günaha girdimŞuan resmen irademle savaşıyorum :)) canım gece gece mercimek köftesi çekti, şimdi olmaz diyorum, yarın yapar azcık yerim diyorum kendimle savaşıyorum
aa pambık bu ne güzel bildirimKaptan sen beni gruba al artık bence
çok memnun olurum gerçekten..kesin izle derim,ben çok etkilenmiştim. bu şekilde yeme-içme belgesellerini,kitaplarını çok severim. izlerim,okurum vs
istersen ara ara öneririm sana da :)
Teşekkürler güzellikaa pambık bu ne güzel bildirimben de öyle yapayım bari.fotoğraf nasıl ekleniyor bir çözeyim
yüklenen dosya sebebiyle sunucu tarafından yüklenilememektedir diyor.ayy bayılazaaammTeşekkürler güzellikaltta yazdığımız yerde dosya ekleyi tıklayıp dosya seciyoruz galeriden
yüzdeyi kaptan hesaplamıyormu??ben hesap işinden hiç anlamam amaGünaydın Kızlar; dün ki günahlarımı dökeyim..
sabah 08:00- 200 gr yoğurttan ayran, 1 yeşil elma, 1 dilim tam çavdar ekmeği
öğle 12:00- ızgara somon ve ızgara sebzeler
akşam 19:00- 6 adet kuru köfte, yağsız salata, 2 tane şekersiz kurabiye (şeker yerine az miktarda pekmez eklenmiş)
Yarım saat yürüyüş. 2,5 lt su.
ben de durumlar bu. kurabiye yediğim için mutsuzum. yememem gerekiyordu. Bu konuda irade gösteremediğim için sizin huzurunuzda kendimi kınıyorum.
bir de kiloları nasıl söylüyorum. şimdi onu araştırayım, sanırım yüzde söyleniyor. bulup yayınlayacağım.
Yeni üyelerimiz
reynax Başlangıç 8 Kasım Giriş kg 85 Hedef kg 63
@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53
obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68
caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg
nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65
Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57
derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85
A asena_91 91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77
yapamıyorum ben amaa.fotografı çekiyor ama dosya büyük diye eklemiyor.oğlum uyanınca bir de ona deneticem
yinede kilo bildirimi yapayım:90.4
o zaman ojjgeldin be yoldaşımhımmmm.. yanıma yoldaşlar görüyorum :) rekabet iyidir kızlar.. ben 1 haftayı doldurdum diyette. şimdi kiloma yakın arkadaşlarla el ele, kolkola bunlardan bir kurtulalım.. 60lardaki arkadaşlar :) size şuan özenle bakma aşamasındayım, çünkü hayatım boyunca tartıda 60lı rakamları hatırlamıyorum. bir yere çok yaklaşıp ucundan döndüm.. pişmanım.. bu sefer sizlerin huzurunda, sizlerle yapacağım :) off, cuma gazıma da geldiğime göre, çalışmama devam edebilirim...
o zaman ojjgeldin be yoldaşımböyle sarıldığıma bakma en büyük rakibin benim, kilona en yakın ben varım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?