Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

ah ah anne olmak kolay mı gözüm korktu valla. gerçekler soğuk soğuk çarpıyor yüzüme..

her zaman buradayım
patlama sesi mi

kesinlikle haklısın vegancım.ya hep ya hiç olayı var şekerde.azaltsan dahi canın istiyor.2.5 haftadır tamamen çıkardım hayatımdan hiç de aramıyor bünyem
ayneeen,harikasıın bir de 2-3 ay geçsin o zaman gör sen
canım yiyordum meyveyi çok ama dikkat dikkat ben veganım unutma benim kadar yememelisin o yüzden. ben sabah akşam hiç fark etmiyordu,sen sabah ve öğle ye.

that sugar film belgeselini izledim ve bir anda karar verdim:)

Pamukprncess canim ben polikistik over ve Hipotiroidi yim ilac kullanıyorum reglim olmuyor 100 gram bazen veriyorum bazi haftalarda karatay icin degil ben bundan sonra saglikli beslenmek istiyorum paketlenmis ürün tuketmiyorum bol su bol hareket etmete gayret ediyorum 71 ile hamile kalip 110 ile digurdum şimdi 84.8 im eşim dalga geciyor aa 100 grammi verdin diyo ben o 100 gramlarla 5 6 ay gib8 surede 96 kilodan düştüm rejimde istikrar bence önemli

bugün hiç iştahım yok kızlar ya sabahtan beri sadece 2 fincan türk kahvesi içtim bir şey yiyemedim akşam birden kan şekerim düşer de deli gibi yerim diye korkuyorum

bugün hiç iştahım yok kızlar ya sabahtan beri sadece 2 fincan türk kahvesi içtim bir şey yiyemedim akşam birden kan şekerim düşer de deli gibi yerim diye korkuyorum
Hahahh muhtemelen de öyle olacak :)))) bence bir ara öğün yap sonrada akşam yemeği ye...

Bugün eltimlerde gezmedeyim
Kahvaltıhastanedeydim reglim olmuyor kan verdim gec kaldim saat 11.30 gibiydi)
1 haşlama yumurta, 3 zeytin, peynir ceviz bolca, sulu et ,yogurt
Aksam adana yapcaz evde kendimiz yapiyoruz yanina ayran patlucan kozleme ile salata
eger baska bisey yersem yazarim eve gec gideriz o yuzden simdi yazdim

böyle durumlar da smoothie'ler kurtarıyor aslında. bol enerjili, düşük kalorili smoothie yap kendine, hem bir anda ilaç yerine içersin, hem de enerjisiz kalmanı engeller diye düşündüm nedense..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…