- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
4 senedir bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyordum. İşi yeni bıraktım 3 ay oldu henüz biraz dinlenmek istedim ...
ah ah anne olmak kolay mıCanim bak aprilin de dedigi gibi evde olmak insani bunaltiyor ozellikle de alisik olmayanlar icin.
ben de ilk zamanlar cok bunaliyordum gelen giden.. ayni muhabbetler.. cocuga bakabilecekmiyim endisesi.. seni degil surekli bebegin sorulmasi.. bir yanda bekleyen ev isleri.. dogum sonrasi kilolar ve verebilecekmiyim endisesi..
Benim sutum pahasina oldu ama vazgectim tum yardimlardan.
Yardima gelenler 3-4 gunluk cocugun basinda 3 kisi pis pis pis yapiyolardi jun gel emzir, yok memeyi alamiyo yok ememiyo, yok emdi uyudu doymadi bu aa sutun yetmiyor hadi mama verelim jun git biberon yika jun git mama hazirla, jun mama bitti biberon yika pompalari yika dezenfekte et, fazla sutu sag.. o sirada koca acikmis biseyler koy haydi yemis bulasik dizboyu bulasik yika.. sanki 2 gun once ortadan yarilmamissin gibi surekli kos oraya kos buraya. milletin yardimdan anladigi bebegin basina oturup uyuyan bebegi pispislamak.. 1 supurge acayim bi sebze yemegi yapayim diyen yok.. buarada kendi annemden de care yok ya neyse. surekli aglamakli moddayim sutum geceliklerimden tasardi geceleri uyutmazdi sagardim surekli o derece. sonra icime ata ata sut azaldi cocuk alisamadi ememedi. ilk bir hafta 1 kiloya yakin verdi el kadar kaldi cocuk cok iyi baktiklarindan cok tecrubeli olduklarindan. ne ben dinlenebiliyodum ne de cocuk bakiliyodu esimle surekli kavga halindeyiz aile hayati yok esim surekli annesi gelsin istiyodu, yavas yavas ayaklarini kestim. Dik durdum yardim istemedim. yemegim yoktu cogu zaman duzenli beslenme olmadan duzenli uyku olmadan sut te gidiyor arkadaslar bebek dusunenler icin soyluyorum buna dikkat edin.
Sonra yavas yavas toparlandim disari cikmaya basladikca daha iyi hissettim. 40gunlukten sonra disari cikardim cocugu. Duzenli yemegim de var artik, hatta esime ayri yapiyorum bir de, temizligimi de yapiyorum, cocugumla da ilgileniyorum. cocugu simdi hava soguk ta olsa giydiriyorum astronotunu hergun yuruyusumuzu yapiyoruz. ona da iyi geliyor bana da. tavsiye ederim. illa birilerine bagimli degiliz. yavas yavas disari cikin biseylerle ugrasin farklilik iyi geliyor
her zaman buradayımivet beni anlatmış..ama dün kaçamak yapmadım hiç..aç bırakmadan yedim sağlıklı şeyler ve çok güzeş spor yaptım..c tesi de diyetisyene gideceğim + da çıksam..bırakmasam benim için daha iyi olacak..sporu da kesinlikle 3 altına indirmeyeceğim hatta 4.. <3 teşekkür ederim tontişim sen beni dürtünce bir gaza geliyorum <3
patlama sesi miBen de akşamı yer değiştirsem dedim aynı düşündüm erkene alayım ve sabah ki az yediğimi akşama koyayım dimi ama benim sabah trafiği evde çok yoğun bana sıra gelene kadar öğlen oluyor , ay sabah patlama sesi ile uyandık hala şoktayım ya
ayneeen,harikasıınkesinlikle haklısın vegancım.ya hep ya hiç olayı var şekerde.azaltsan dahi canın istiyor.2.5 haftadır tamamen çıkardım hayatımdan hiç de aramıyor bünyem
canım yiyordum meyveyi çok ama dikkat dikkat ben veganım unutmakızlar akşam 6'dan sonra hiç yemek yemeyen var mı aranızda?ben spor günleri eve geldiğimde tarçınlı süt ve 2 meyve yiyorum genelde.diyetisyenim de günde 2 meyve verdi spor sonrası.spor yapmadığım günlerde aynı şekilde..son ara öğünü 22,00 de vermiş mesela akşam yine 2 meyve yiyebilirsin dedi..bazı diyetisyenlerde çok az meyve veriyor kalorili diye..
ben de diyetteysem tatlı yiyemediğim için meyveyi çok yemek istiyorum..
fitblack sen meyveyi de bayağı yiyordun değil mi canım?Akşamları da aynı şekilde mi?yoksa gündüz mü tüketiyordun daha çok?
that sugar film belgeselini izledim ve bir anda karar verdim:)nasıl karar verdin? bir anda mı? sigara bağımlılığı için de öyle diyorlar. ama içmediğim için bilemiyorum. ama benim gerçekten rafine şekere bir bağımlılığım var. bundan kurtuluş yolu olduğuna sevindim :)
Hahahh muhtemelen de öyle olacak :)))) bence bir ara öğün yap sonrada akşam yemeği ye...bugün hiç iştahım yok kızlar yasabahtan beri sadece 2 fincan türk kahvesi içtim bir şey yiyemedim akşam birden kan şekerim düşer de deli gibi yerim diye korkuyorum
Patlamadanmi etkilendinbugün hiç iştahım yok kızlar yasabahtan beri sadece 2 fincan türk kahvesi içtim bir şey yiyemedim akşam birden kan şekerim düşer de deli gibi yerim diye korkuyorum
Bende ogretmenim evdeyim ogretmen arkadaslarimin gününu Kutlarım
Canim zor süreçtir eminim şükür olmus ama kuzenimde tüp bebekle 5. Denemesinde kavuştu. Ama ikinci bebekleri tutmadi bikac defa, 3 defa normal yollarla hamile kaldi ama olmadi çok zor allah bağışlasın seninkini dereynax yazacagima neyrax yazmisimsim canim evet ikiside tüp bebek
ay valla canım istese.birazdan atıştırırım artık,bugünü kazasız belasız atlatırım inşallah amin.Hahahh muhtemelen de öyle olacak :)))) bence bir ara öğün yap sonrada akşam yemeği ye...
yok canım ya kendi kendime bir iç buhranı. bu arada ben de adanalıyım ama istanbul'da yaşıyorumPatlamadanmi etkilendin
that sugar film belgeselini izledim ve bir anda karar verdim:)
çok geçmiş olsun, ben ancak öğrenebildim.Patlama oldu sabah ben olay yerine 10km uzağım ama ev sallandı
böyle durumlar da smoothie'ler kurtarıyor aslında. bol enerjili, düşük kalorili smoothie yap kendine, hem bir anda ilaç yerine içersin, hem de enerjisiz kalmanı engeller diye düşündüm nedense..bugün hiç iştahım yok kızlar yasabahtan beri sadece 2 fincan türk kahvesi içtim bir şey yiyemedim akşam birden kan şekerim düşer de deli gibi yerim diye korkuyorum
Canım sende çok kilo vermiştin boyun kaçtı sarkma yaşadın mı?Hahahh muhtemelen de öyle olacak :)))) bence bir ara öğün yap sonrada akşam yemeği ye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?