- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Canım sende çok kilo vermiştin boyun kaçtı sarkma yaşadın mı?
Bugün 4. günüm hiç aksatmadan yürüyorum boyum 1.67, en çok göbeğim den korkuyorum sarkar die yoksa cildi sıkı aslındaBoyum 1.57 hayır hiç sarkma yaşamadım yaklaşık 50 kg verdim. Ama neredeyse 5 gün spor yaptım yürüdüm koştum. O şekilde neden sarksın ki??
Bugün 4. günüm hiç aksatmadan yürüyorum boyum 1.67, en çok göbeğim den korkuyorum sarkar die yoksa cildi sıkı aslında
kesin izle derim,ben çok etkilenmiştim. bu şekilde yeme-içme belgesellerini,kitaplarını çok severim. izlerim,okurum vshadi ya; hemen bulmam lazım :) çevremdekilere de izletmem lazım..
ay evet çok mantıklı,badem sütlü muzlu bir smoothie yapayım.böyle durumlar da smoothie'ler kurtarıyor aslında. bol enerjili, düşük kalorili smoothie yap kendine, hem bir anda ilaç yerine içersin, hem de enerjisiz kalmanı engeller diye düşündüm nedense..
yapmaaaa. hazır alsın yesin bir taneYa ara öğün yapsamda ben isterdim yemek belki ara öğünde zaten minicik bir meyve meyve beni hep aciktirir, eşim kahvaltıya tahinli poğaça istiyor ama yapmıyorum yaparsam dayanamam büyük ihtimalle bakalim nereye kadar
Maşallah sana azim önemli ciddenPamukprncess canim ben polikistik over ve Hipotiroidi yim ilac kullanıyorum reglim olmuyor 100 gram bazen veriyorum bazi haftalarda karatay icin degil ben bundan sonra saglikli beslenmek istiyorum paketlenmis ürün tuketmiyorum bol su bol hareket etmete gayret ediyorum 71 ile hamile kalip 110 ile digurdum şimdi 84.8 im eşim dalga geciyor aa 100 grammi verdin diyo ben o 100 gramlarla 5 6 ay gib8 surede 96 kilodan düştüm rejimde istikrar bence önemli
Maşallah sana .. ben velilerin değilde okul muduru bizlere özel kutlama yaptı orda mecburi yedim yaarkadaşlarım ben geldim. tahmin ettigim üzere envayi çesit börek , kek, yaş pasta kuru pasta, kurabiye vardı kutlamada. arkadasınız sadece iki kaşık kısır, iki kaşık patates salatası , iki kaşık kuskus salatası yiyerek günü kurtardı şükürler olsunsadece okula gitmeden ara öğünde bir sıkım mercimek koftesi attım ağzıma , onu da ben yaptım zaten dayanamadım okuldan sonra bir saat yürüdüm ki çıktığımda karnım açtı daha , inşallah yediklerimi yakmışımdır
hemen biraz yürüyüp yediklerini yaksaydın.benim vicdan rahat ama kaç kalori aldım bilmiyorumMaşallah sana .. ben velilerin değilde okul muduru bizlere özel kutlama yaptı orda mecburi yedim yaseni tebrik ediyorum bi dilim su böreği ve bi dilim baklava yedik akşama yoğurtlu karnabahar haşlama yicem sadece
Aksam yemeğini eşim yapacaktı dün aksam öyle dedi bende yapmadım , 4 gibi çocuğu alip ciktim telde evde kaldı sarjda, geldim 5.45 koca yok evde aradi daha çıkmamış dosya okuyormus eee yemeği yapacaktın dedim hmmm filan dedi tamam dosyaları eve alayim o zaman gelip yaparım dedi, ama bizim yemek baya gecikecek is yeriyle ev 10 dk hala yok ortada:)
Akşam sıkı yürüyeceğim canım okuldaydim eve koş bebek emzir derken s imdi yemek yapıyorumhemen biraz yürüyüp yediklerini yaksaydın.benim vicdan rahat ama kaç kalori aldım bilmiyorum
ayy sende ufaklık vardı degil mi?o zaten başlı başına sporAkşam sıkı yürüyeceğim canım okuldaydim eve koş bebek emzir derken s imdi yemek yapıyorum
14 senedir bir ihracat firmasında üretim planlama bölümünde çalışıyordum. İşi yeni bıraktım 3 ay oldu henüz biraz dinlenmek istedim ...
Bence diyetisyenin sözünü dinle. Bişey olmaz günde 3 dilim ekmekten
Canımmmm sende zorlu yollardan geçmişsin ama başarmışsın süpersinMaşallah
Canımmm peki bu karatay böyle iki öğün mü bence yine çok az bu yediklerin. Sağlığından olma da
Bence de gözümüzü korkutmak istemiyorlarrbenimkide her öğün de iki dilim ekmek şu an için ye dedi.baştan korkutmak istemiyorlar gözümüzü zannedersem
bu erkeklerin rahatlığı beni öldürcek dosyalar la gelecek en azından bizimki olsa çalışıyorum pamukprincess der sıyrılır
arkadaşlarım ben geldim. tahmin ettigim üzere envayi çesit börek , kek, yaş pasta kuru pasta, kurabiye vardı kutlamada. arkadasınız sadece iki kaşık kısır, iki kaşık patates salatası , iki kaşık kuskus salatası yiyerek günü kurtardı şükürler olsunsadece okula gitmeden ara öğünde bir sıkım mercimek koftesi attım ağzıma , onu da ben yaptım zaten dayanamadım okuldan sonra bir saat yürüdüm ki çıktığımda karnım açtı daha , inşallah yediklerimi yakmışımdır
Maşallah sana .. ben velilerin değilde okul muduru bizlere özel kutlama yaptı orda mecburi yedim yaseni tebrik ediyorum bi dilim su böreği ve bi dilim baklava yedik akşama yoğurtlu karnabahar haşlama yicem sadece
Aksam yemeğini eşim yapacaktı dün aksam öyle dedi bende yapmadım , 4 gibi çocuğu alip ciktim telde evde kaldı sarjda, geldim 5.45 koca yok evde aradi daha çıkmamış dosya okuyormus eee yemeği yapacaktın dedim hmmm filan dedi tamam dosyaları eve alayim o zaman gelip yaparım dedi, ama bizim yemek baya gecikecek is yeriyle ev 10 dk hala yok ortada:)
Bugün aksam yemegimi erken yedim ama halen açım yahu
sabah 9.30
bir haşlanmış yumurta,peynir , zeytin , yeşil biber,iki dilim ekmek
ara 13.00
beş fındık , biraz dutkurusu,bir sıkım mercimek koftesi
öğle 15.00
iki kaşık patates salatası , iki kaşık kuskus salatası , iki kaşık kısır
ara:bir elma
aksam;18.30
bir kepçe corba , altı kaşık pırasa,iki dilim ekmek
su:2 litre
spor:bir saat yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?