Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

yapmaaaa. hazır alsın yesin bir tane

arkadaşlarım ben geldim. tahmin ettigim üzere envayi çesit börek , kek, yaş pasta kuru pasta, kurabiye vardı kutlamada. arkadasınız sadece iki kaşık kısır, iki kaşık patates salatası , iki kaşık kuskus salatası yiyerek günü kurtardı şükürler olsunsadece okula gitmeden ara öğünde bir sıkım mercimek koftesi attım ağzıma , onu da ben yaptım zaten dayanamadımokuldan sonra bir saat yürüdüm ki çıktığımda karnım açtı daha , inşallah yediklerimi yakmışımdır

Maşallah sana azim önemli cidden o gramlar eksildikce çok kilo verilir artmasında ben hiç uygulamadim o tarz diyet hep az sık yedim zayifliyorsan öyle ne güzel

Maşallah sana .. ben velilerin değilde okul muduru bizlere özel kutlama yaptı orda mecburi yedim ya seni tebrik ediyorum bi dilim su böreği ve bi dilim baklava yedik akşama yoğurtlu karnabahar haşlama yicem sadece

Aksam yemeğini eşim yapacaktı dün aksam öyle dedi bende yapmadım , 4 gibi çocuğu alip ciktim telde evde kaldı sarjda, geldim 5.45 koca yok evde aradi daha çıkmamış dosya okuyormus eee yemeği yapacaktın dedim hmmm filan dedi tamam dosyaları eve alayim o zaman gelip yaparım dedi, ama bizim yemek baya gecikecek is yeriyle ev 10 dk hala yok ortada:)

Maşallah sana .. ben velilerin değilde okul muduru bizlere özel kutlama yaptı orda mecburi yedim ya seni tebrik ediyorum bi dilim su böreği ve bi dilim baklava yedik akşama yoğurtlu karnabahar haşlama yicem sadece
hemen biraz yürüyüp yediklerini yaksaydın.benim vicdan rahat ama kaç kalori aldım bilmiyorum

bu erkeklerin rahatlığı beni öldürcek dosyalar la gelecek en azından bizimki olsa çalışıyorum pamukprincess der sıyrılır

Bugün aksam yemegimi erken yedim ama halen açım yahu

sabah 9.30
bir haşlanmış yumurta,peynir , zeytin , yeşil biber,iki dilim ekmek

ara 13.00
beş fındık , biraz dutkurusu,bir sıkım mercimek koftesi

öğle 15.00
iki kaşık patates salatası , iki kaşık kuskus salatası , iki kaşık kısır

ara:bir elma

aksam;18.30
bir kepçe corba , altı kaşık pırasa,iki dilim ekmek

su:2 litre
spor:bir saat yürüyüş

Evet ben de uyayaım diye düşünüyorum ama işte toplam 10 dilim ekmek biraz çokk geldi

benimkide her öğün de iki dilim ekmek şu an için ye dedi.baştan korkutmak istemiyorlar gözümüzü zannedersem
Bence de gözümüzü korkutmak istemiyorlarr ama bir de sanırım vereceğimiz kilo çok olduğı için bunu ekmekleri azaltarak kilo vermenin durmasınu engellemek istiyor da olabilir.

Bugünkü menüm
Sabah
3 dilim ekmek
5 zeytin
1 yumurta
Domates
1 dilim peynir
1 mandalina

Ara
3 hurma
1 bardak süt

Akşam
1 dilim ekmek
2 kepçe çorba
1 küçük tabak ıspanak
1 su bardağo yoğurt

Ara
1 mandalina

3 lt su
Yarım saat yürüyüş

Gerçekten mükemmelsin ucuz atlatmışsın. Yürüyüş süper olmuş en azından bikaç tanesi yanmıştır

Sanki yemek yeme günü olsun canım akşam hafif olmuş

Seni fena kandırmış

Bu kadar yemeğe aç mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…