Görünürde yok:)) normal oglen uykusuna direniyor bu ara, böyle olunca aksam erken yatıyor oda güzel ama gun icinde islerim bitmiyor böyle olunca..Allah kolaylik versin reynax cim. bir sikintisi olmasin?
Bizde yüzde hesaplayacakmiyiz
İyiyiz sen nasılsın nasıl gidiyor??
Niyeki rahatsizmi ediyorkeyifsiz kaptan ya..eski erkek arkadaşım keyfimi kaçırdı.
58.9 canm güncel kilom ozur dilerim evde olmayınca tartilamadim sabah bi arada da siteye giremedim ne vardiysa:/
harikasın . tebrik ederim
ayy ne güzel ne güzelobezzto bunu pek beğendi.neden?çünkü rakibi evde olursa yemeklerle daha çok haşır neşir olacak belki de daha çok yiyecek.tam dizi yazmalık insanım.iki dakikada nasıl yazdım senaryoyu
keyifsiz kaptan ya..eski erkek arkadaşım keyfimi kaçırdı.
58.9 canm güncel kilom ozur dilerim evde olmayınca tartilamadim sabah bi arada da siteye giremedim ne vardiysa:/
selam canlarım uğryamdım kaç gündür yaa.. iyisinizdir inşallah
ayy demeeeKaptanim biraz gizem katmak istemistim olaya hemen yazmissiniz
Ilahii obezzto ya cok gulduruyorsun beni, ya rakibin firsattan istifade evde surekli spor yaparsa
ben onu hepten unuttum ama şimdi oğlanın telden deniycemCanım niye olmadı ki acaba telefondan da kaynaklı olabilir benim eski telefonda da sorun çıkardı
öhhö öhhööalemsin, ama pabuç bırakmam.. zaten kıskandım. benden çok yiyip benden çok kilo vermişsin gibi duruyor..
Tebrikler canım listeye girmişsin darısı başımaEvet devam tabiki :)
Niyeki rahatsizmi ediyor
yapmadığım bir şeyi yaptığımı düşünüyor..adamla 1 yıldır nerdeyse ayrıyız barışmak için bir şey yapmadı..şimdi bana yeni sevgilin var zart zurt konuşuyor sinirlerim bozuldu.çok umrunda olsaydı gelir konuşurdun dedim..10 yıl çıkmıştık bide kendisiyle düşünün
Bugünkü kilom kızlar
Ya şimdi kardeşim geldi 50 kilo inan deli gibi yiyor ben kafamı duvarlara vuruyorum, ben 79,8im hedefim59 artık 3-5 yıla olur :)
inşallah kaptanım tatlımOooo süperrgitmiş. Hadiiiiii 8 li rakamlara merhaba demeye hazırlan
Ay ben sabah 5:39 da yazdım kapattım siteyi şimdi baktım görünmüyor çevrimdışı mı yazdım ay aman neyse ben bu hafta 79,6 yım ex kilo 79,8 diSisstttt nerelerdesin?? Hu huuu hani kg bildirimi!
Telefon numarası da yok heyyyy gel hadii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?