Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

alemsin, ama pabuç bırakmam.. zaten kıskandım. benden çok yiyip benden çok kilo vermişsin gibi duruyor..

keyifsiz kaptan ya..eski erkek arkadaşım keyfimi kaçırdı.

Ahhhh hep bu adam senin keyfini kaçırıyor naptıı? Üzülme bebeğim takma kafana...

58.9 canm güncel kilom ozur dilerim evde olmayınca tartilamadim sabah bi arada da siteye giremedim ne vardiysa:/

Canımmm olsun geldin ya yinede sorun yok. Hemen ekleyeceğim sevgiler...

selam canlarım uğryamdım kaç gündür yaa.. iyisinizdir inşallah

Evettt farkındayım biz iyiyiz sende iyisindir İnşaAllah kaçak toktorcummmm benimmm...

Kaptanim biraz gizem katmak istemistim olaya hemen yazmissiniz

Ilahii obezzto ya cok gulduruyorsun beni, ya rakibin firsattan istifade evde surekli spor yaparsa
ayy demeee yok yok o bu hafta ancak ev neyin temizler spora vakit bulamaz

Canım niye olmadı ki acaba telefondan da kaynaklı olabilir benim eski telefonda da sorun çıkardı
ben onu hepten unuttum ama şimdi oğlanın telden deniycem

alemsin, ama pabuç bırakmam.. zaten kıskandım. benden çok yiyip benden çok kilo vermişsin gibi duruyor..
öhhö öhhöödiyet bizim işimiz baby

Niyeki rahatsizmi ediyor

yapmadığım bir şeyi yaptığımı düşünüyor..adamla 1 yıldır nerdeyse ayrıyız barışmak için bir şey yapmadı..şimdi bana yeni sevgilin var zart zurt konuşuyor sinirlerim bozuldu.çok umrunda olsaydı gelir konuşurdun dedim..10 yıl çıkmıştık bide kendisiyle düşünün

Yuh yani çıkmış hesap sormaya yola :))) senin ona karşı duyguların varmı peki canım iyi yönde...

***1.TAKIM 493. ETAP ***

ApriL_2007 (57.4/57/0.4/%0.70)
afrodit26 (59.3/58.9/0.4/%0.67)
myssteriouss (72.8/72.1/0.7/%0.96)
siderolites (79.8///%)
jun_misugi (76/75.1/0.9/%1.18)
reynax (83.3/82.3/1/%1.20) Yeni üye Başlangıç tarihi 08 Kasım Giriş kg 85 Hedef kg 63

1.Takım Ortalaması: %

iyi akşamlar bu sabah tartıldığımda 74,9 u gördüm ufakta olsa bir yol katetmişim galiba.ama iki gündür karışık bir beslenme oldu benim için inşallah yarın güzel olacak

sabah : yok

öğle 13:30 komşudaydım pasta poğaça vardı ama yemedim canım da hiç istemedi
sadece salata çeşitlerinden üçer çatal aldım o kadar iki bardak da siyah çay (şekersiz)

akşam 17:15
1 tabak ciğer
1,5 dilim kepekli ekmek
4 tane kızarmış biber
bol salata

su pek içmedim şimdi yeşil çay içeceğim sonra suya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…