Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Öğleyin çok güzel atlatmışsın süpersin evet suya sarıl :))))

yahu bizim bir veganımız vardı . fitblack nerdesin huhuuu

ayy yokluğumun belli olması mutlu etti geldim geldiiim
Bugün kaçamak yapıyor galiba :))))
ahahah kaptanım hepimizi nasıl tanıyorsun artık vallahi doğru. kaçamak demeyelim de yemek yapmama diyelim 1.5 gündür meyve ve kuruyemişle hayatta kalıp akşam insanlar bir şey pişirse de yesem diyorum. üzerimde bir üşengeçlik var.
siz yemek yapmayı seviyor musunuz kızlar ya? bir vegan olup yemek yapmayı sevmemek kadar kötü bir şey yok.

***1.TAKIM 493. ETAP ***

ApriL_2007 (57.4/57/0.4/%0.70)
afrodit26 (59.3/58.9/0.4/%0.67)
myssteriouss (72.8/72.1/0.7/%0.96)
siderolites (79.8/79.6/0.2/%0.25)
jun_misugi (76/75.1/0.9/%1.18)
reynax (83.3/82.3/1/%1.20) Yeni üye Başlangıç tarihi 08 Kasım Giriş kg 85 Hedef kg 63

1.Takım Ortalaması: %0.827

ay uzun süredir böyle güzel sonuçlar görmemiştim kızlar helal olsun süpersiniz

@Merops 10 yıllık mı tatlım maalesef başkası kapınca değerli oluyorsun işte. kafanın karışmasına izin verme,elden gittiğini hissedince kıymete bindin. 1 yıl hiç arayıp sormaz mı insan,10 yıl diyorsun yahu

Öğrenci misin yalnız mi yaşıyorsun?
Bend3 cok asiri keyif almıyorum bazen alıyorum ama bende ıspanak pisirdim yaktim yeniden yapiyorum... evde cocuk, koca var mecbur yapiyorum.be gülüm.
Öğlen esim gelmese yemege ben hayatta diyet yapamam yani yemek yemek tek basima aklima gelmiyordu şükür simdi duzene koyduk

biz ana-kız yaşıyoruz,sülalamiz rahat resmen:)) pek ehli keyfiz,o da yemek yapmayı sevmez ben de. arada ben kendimi disipline ediyorum da yapmaya çalışıyorum.yani şu boğazı tutmak değil de yemek yapmak bana zulüm resmen. diyet yemeklerim önüme saati saatine gelse 1 gün bile bozmam vallahi

Haklisin diyet yemekleri ben normal herzamanki gibi yapıyorum az az yiyorum iste:)

Ben sevmiyorum çalışırken hadii bahanem vardı şimdi bahanesiz de kaldım çok arada bir severek yapıyorum kuzum geri kalanları mecburiyet. Heee birde tabi şöyle bir durum var herşeyi yiyemiyoruz ki sevelim. Ahhh yeseydim yeseydim kilo almasaydım belki durum daha farklı olabilirdi ama nerdeeee

Ayyyy ıspanak mı yandı birde ne zahmetli yıkaması geçmiş olsun. Yemesini çok severim ama yapmasını değil

Valla banada gelse çok isterim. Bir ara baktım şu yemek gönderen şirketlere çok pahalı geldi. Ama çalışırsam yine öyle bir şey yapacağım dünyaya bir daha mı geleceğiz benimde rahat aynı sülale miyiz yoksaa eclecticvegan

Canımmm sen kaçırmışsın galiba oysaki ben her gelene söylüyorum. Yeni üye olduğunuzda iki hafta deneme süreniz var. Şöyle oluyor geldiğin tarihten itibaren 3. Cuma ok? Listede oluyorsunuz...

Unutmuşum demekki

ayy daha kötüsü var tabii olma mı..diet yaparken evdekilerin senden kek istemesi börek istemesi. yapsanda yapmasanda vicdanınla başbaşa kalacaksın

bugünkü mönüm gelsin bayanlar

sabah:haşlanmış yumurta , peynir , zeytin , yesillik , iki dilim ekmek

ara: iki ceviz,iki kayısı

öğle :altı kaşık susuz nohut , bir kepçe corba , salata , bir dilim ekmek

ara : iki galeta , peynir

akşam :bir kepçe corba , altı kaşık susuz pırasa , yoğurt , bir dilim ekmek

su:2 litre
spor:bir saat yürüyüş

selam herkese
tam tamına 2 saat spor yaptım da geldim salonda bir baktım 2 saat olmuş

menümü yazayım bugün
kahvaltı 8,30: az beyaz peynirli 1 yumurtalı omlet yarım dilim tb ekmeği
öğle 12,00 4 ızgara köfte 1 kase mercimek çorbası
akşam 17,00 1 kase tarhana çorbası yarım dilim tb ekmeği
ara 20.30 2 kaşık yulaf ezmesi süt kuru meyvelerden kayısı üzüm 5 6 tane düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…