- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
iyi akşamlar bu sabah tartıldığımda 74,9 u gördüm ufakta olsa bir yol katetmişim galiba.ama iki gündür karışık bir beslenme oldu benim için inşallah yarın güzel olacak
sabah : yok
öğle 13:30 komşudaydım pasta poğaça vardı ama yemedim canım da hiç istemedi
sadece salata çeşitlerinden üçer çatal aldım o kadar iki bardak da siyah çay (şekersiz)
akşam 17:15
1 tabak ciğer
1,5 dilim kepekli ekmek
4 tane kızarmış biber
bol salata
su pek içmedim şimdi yeşil çay içeceğim sonra suya devam
Ay ben sabah 5:39 da yazdım kapattım siteyi şimdi baktım görünmüyor çevrimdışı mı yazdım ay aman neyse ben bu hafta 79,6 yım ex kilo 79,8 di
yahu bizim bir veganımız vardı .fitblack nerdesin huhuuu
ahahah kaptanımBugün kaçamak yapıyor galiba :))))
***1.TAKIM 493. ETAP ***
ApriL_2007 (57.4/57/0.4/%0.70)
afrodit26 (59.3/58.9/0.4/%0.67)
myssteriouss (72.8/72.1/0.7/%0.96)
siderolites (79.8/79.6/0.2/%0.25)
jun_misugi (76/75.1/0.9/%1.18)
reynax (83.3/82.3/1/%1.20) Yeni üye Başlangıç tarihi 08 Kasım Giriş kg 85 Hedef kg 63
1.Takım Ortalaması: %0.827
Öğrenci misin yalnız mi yaşıyorsun?ayy yokluğumun belli olması mutlu ettigeldim geldiiim
ahahah kaptanımhepimizi nasıl tanıyorsun artık vallahi doğru. kaçamak demeyelim de yemek yapmama diyelim 1.5 gündür meyve ve kuruyemişle hayatta kalıp akşam insanlar bir şey pişirse de yesem diyorum. üzerimde bir üşengeçlik var.
siz yemek yapmayı seviyor musunuz kızlar ya? bir vegan olup yemek yapmayı sevmemek kadar kötü bir şey yok.
biz ana-kız yaşıyoruz,sülalamiz rahat resmen:)) pek ehli keyfiz,o da yemek yapmayı sevmez ben de. arada ben kendimi disipline ediyorum da yapmaya çalışıyorum.yani şu boğazı tutmak değil de yemek yapmak bana zulüm resmen. diyet yemeklerim önüme saati saatine gelse 1 gün bile bozmam vallahiÖğrenci misin yalnız mi yaşıyorsun?
Bend3 cok asiri keyif almıyorum bazen alıyorum amabende ıspanak pisirdim yaktim yeniden yapiyorum... evde cocuk, koca var mecbur yapiyorum.be gülüm.
Öğlen esim gelmese yemege ben hayatta diyet yapamam yani yemek yemek tek basima aklima gelmiyordu şükür simdi duzene koyduk
Ben niye yokumay uzun süredir böyle güzel sonuçlar görmemiştim kızlar helal olsun süpersiniz
canım sen muhtemelen deneme süresindesindir daha :)Ben niye yokum
Ne kadarlık bir süreçki bucanım sen muhtemelen deneme süresindesindir daha :)
Haklisin diyet yemekleri ben normal herzamanki gibi yapıyorum az az yiyorum iste:)biz ana-kız yaşıyoruz,sülalamiz rahat resmen:)) pek ehli keyfiz,o da yemek yapmayı sevmez ben de. arada ben kendimi disipline ediyorum da yapmaya çalışıyorum.yani şu boğazı tutmak değil de yemek yapmak bana zulüm resmen. diyet yemeklerim önüme saati saatine gelse 1 gün bile bozmam vallahi
ayy yokluğumun belli olması mutlu ettigeldim geldiiim
ahahah kaptanımhepimizi nasıl tanıyorsun artık vallahi doğru. kaçamak demeyelim de yemek yapmama diyelim 1.5 gündür meyve ve kuruyemişle hayatta kalıp akşam insanlar bir şey pişirse de yesem diyorum. üzerimde bir üşengeçlik var.
siz yemek yapmayı seviyor musunuz kızlar ya? bir vegan olup yemek yapmayı sevmemek kadar kötü bir şey yok.
Öğrenci misin yalnız mi yaşıyorsun?
Bend3 cok asiri keyif almıyorum bazen alıyorum amabende ıspanak pisirdim yaktim yeniden yapiyorum... evde cocuk, koca var mecbur yapiyorum.be gülüm.
Öğlen esim gelmese yemege ben hayatta diyet yapamam yani yemek yemek tek basima aklima gelmiyordu şükür simdi duzene koyduk
biz ana-kız yaşıyoruz,sülalamiz rahat resmen:)) pek ehli keyfiz,o da yemek yapmayı sevmez ben de. arada ben kendimi disipline ediyorum da yapmaya çalışıyorum.yani şu boğazı tutmak değil de yemek yapmak bana zulüm resmen. diyet yemeklerim önüme saati saatine gelse 1 gün bile bozmam vallahi
Ben niye yokum
Unutmuşum demekkiBen sevmiyorumçalışırken hadii bahanem vardı şimdi bahanesiz de kaldım çok arada bir severek yapıyorum kuzum geri kalanları mecburiyet. Heee birde tabi şöyle bir durum var herşeyi yiyemiyoruz ki sevelim. Ahhh yeseydim yeseydim kilo almasaydım belki durum daha farklı olabilirdi ama nerdeeee
Ayyyy ıspanak mı yandı birdene zahmetli yıkaması geçmiş olsun. Yemesini çok severim ama yapmasını değil
Valla banada gelse çok isterim. Bir ara baktım şu yemek gönderen şirketlere çok pahalı geldi. Ama çalışırsam yine öyle bir şey yapacağım dünyaya bir daha mı geleceğizbenimde rahat aynı sülale miyiz yoksaa eclecticvegan
Canımmm sen kaçırmışsın galiba oysaki ben her gelene söylüyorum. Yeni üye olduğunuzda iki hafta deneme süreniz var. Şöyle oluyor geldiğin tarihten itibaren 3. Cuma ok? Listede oluyorsunuz...
ayy yokluğumun belli olması mutlu ettigeldim geldiiim
sadece 2 haftaaaNe kadarlık bir süreçki bu
ben almıştım canım.Kızlar internetten plates malzemesi alan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?