Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

valla kaptanım o yemek gönderen firmalar pahalı ama 3 öğün ayağına kadar geliyor. ben normal bulmaya başladım artık. bir de inan alışverişiydi,yapma zahmetiydi bilmem nesiydi o para kat kat çıkıyor aslında.ben aramıştım ve kafaya koymuştum. ama maalesef vegan menüleri yokmuş. çok üzülmüştüm,sen kesin yap derim ben.

ekmekler süper,seni çok azimli görüyorum bak. başladığından beri hiç fire vermedin. aynı benim gibisin hemen eriyeceksin demedi deme

10 yilda uzun bi zaman ve emek duzelcek gibiyse duzelir ins yoksa daha iyi biri ciksin karsiniza yasiniz kac sizede onada yazik degilmi oda sizi sevmese 10 yil devam etmezdi

canım yulafı pişiriyor musun? spor harika bu arada

hayır canım sıcak sütün içine kaseye koyuyorum 5 dkbekletiyorum zaten şişiyor teşekkürler

Deadline hiç yulafın wcye çıkarken ağrılı yapmana neden olduğu oldu mu? Kusura bakma biraz özel bir soru ama geçenlerde ben yaşadım 4/5 gün akşam yemeğinde yedim mahvoldum!

Deadline hiç yulafın wcye çıkarken ağrılı yapmana neden olduğu oldu mu? Kusura bakma biraz özel bir soru ama geçenlerde ben yaşadım 4/5 gün akşam yemeğinde yedim mahvoldum!
arka arkaya yersem bende de benzer şikayetler oluyor karın ağrısı falan da yapıyor diye düşünüyorum bende o yüzden haftada 1 yada 2 kere yiyorum april

ayy daha kötüsü var tabii olma mı..diet yaparken evdekilerin senden kek istemesi börek istemesi. yapsanda yapmasanda vicdanınla başbaşa kalacaksın

Ooooo benim başımda hep var hiç isteği bitmiyor! Acımıyorda yahuu birde sende ye demez mi ahhhh

ay ben kilo bildirimi yapacaktım fitblack ApriL_2007 geçen hafta 67,5 tum bu hafta 66 yım -1.5 kg
Kuşummm süppersin

Bak ne güzel gidiyor spor candır can

canım diyetisyen de bana sabah akşam yulaf yazdı,uyduğum zamanlar,olmadı hiç öyle bir sorunum. alla alla neden acaba

canım diyetisyen de bana sabah akşam yulaf yazdı,uyduğum zamanlar,olmadı hiç öyle bir sorunum. alla alla neden acaba
bana dokunuyor sanıırm black aprile de dokunuyor olabilir ben deneyimleyerek öğrendim mesela bana haşlanmış patates te dokunuyor çok kötü oluyorum ayda yılda bir yerim mesela

Bilmiyorum ki benimde ilk defa başıma geldi. Ama tabii ilk defa da böyle abarttım günlerce üst üste yedim. Ya o yaptı yada muz da yemiştim yada çiğ badem. Aslında çiğ bademden de şüpheleniyorum!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…