işte biz eskiden de yemek yapmazdık. yani haftada 2 defa falan. genelde makarna,pizza,abur cuburlar vs ile geçerdi hep maalesef.Haklisin diyet yemekleri ben normal herzamanki gibi yapıyorum az az yiyorum iste:)
valla kaptanım o yemek gönderen firmalar pahalı ama 3 öğün ayağına kadar geliyor. ben normal bulmaya başladım artık. bir de inan alışverişiydi,yapma zahmetiydi bilmem nesiydi o para kat kat çıkıyor aslında.ben aramıştım ve kafaya koymuştum. ama maalesef vegan menüleri yokmuş. çok üzülmüştüm,sen kesin yap derim ben.Ben sevmiyorumçalışırken hadii bahanem vardı şimdi bahanesiz de kaldım çok arada bir severek yapıyorum kuzum geri kalanları mecburiyet. Heee birde tabi şöyle bir durum var herşeyi yiyemiyoruz ki sevelim. Ahhh yeseydim yeseydim kilo almasaydım belki durum daha farklı olabilirdi ama nerdeeee
Valla banada gelse çok isterim. Bir ara baktım şu yemek gönderen şirketlere çok pahalı geldi. Ama çalışırsam yine öyle bir şey yapacağım dünyaya bir daha mı geleceğizbenimde rahat aynı sülale miyiz yoksaa eclecticvegan
ay haklısın yaayy daha kötüsü var tabii olma mı..diet yaparken evdekilerin senden kek istemesi börek istemesi. yapsanda yapmasanda vicdanınla başbaşa kalacaksın
ekmekler süper,seni çok azimli görüyorum bak. başladığından beri hiç fire vermedin. aynı benim gibisin hemen eriyeceksin demedi demebugünkü mönüm gelsin bayanlar
sabah:haşlanmış yumurta , peynir , zeytin , yesillik , iki dilim ekmek
ara: iki ceviz,iki kayısı
öğle :altı kaşık susuz nohut , bir kepçe corba , salata , bir dilim ekmek
ara : iki galeta , peynir
akşam :bir kepçe corba , altı kaşık susuz pırasa , yoğurt , bir dilim ekmek
su:2 litre
spor:bir saat yürüyüş
10 yilda uzun bi zaman ve emek duzelcek gibiyse duzelir ins yoksa daha iyi biri ciksin karsiniza yasiniz kac sizede onada yazik degilmi oda sizi sevmese 10 yil devam etmezdiyapmadığım bir şeyi yaptığımı düşünüyor..adamla 1 yıldır nerdeyse ayrıyız barışmak için bir şey yapmadı..şimdi bana yeni sevgilin var zart zurt konuşuyor sinirlerim bozuldu.çok umrunda olsaydı gelir konuşurdun dedim..10 yıl çıkmıştık bide kendisiyle düşünün
canım yulafı pişiriyor musun? spor harika bu aradaselam herkese
tam tamına 2 saat spor yaptım da geldim salonda bir baktım 2 saat olmuş
menümü yazayım bugün
kahvaltı 8,30: az beyaz peynirli 1 yumurtalı omlet yarım dilim tb ekmeği
öğle 12,00 4 ızgara köfte 1 kase mercimek çorbası
akşam 17,00 1 kase tarhana çorbası yarım dilim tb ekmeği
ara 20.30 2 kaşık yulaf ezmesi süt kuru meyvelerden kayısı üzüm 5 6 tane düşünüyorum
ooooo süpersiiin,listeye girmene bir şey kalmamış
hayır canım sıcak sütün içine kaseye koyuyorum 5 dkbekletiyorum zaten şişiyor teşekkürlercanım yulafı pişiriyor musun? spor harika bu arada
çok şükür bence de devamı da gelir inşallah aynı şekilde listeye girmeme son 1.5ooooo süpersiiin,listeye girmene bir şey kalmamışbu kadar spora hiçbir vücut dayanamazdı zaten eridin şükür
hayır canım sıcak sütün içine kaseye koyuyorum 5 dkbekletiyorum zaten şişiyor teşekkürler
çok şükür bence de devamı da gelir inşallah aynı şekilde listeye girmeme son 1.5
arka arkaya yersem bende de benzer şikayetler oluyor karın ağrısı falan da yapıyor diye düşünüyorum bende o yüzden haftada 1 yada 2 kere yiyorum aprilDeadline hiç yulafın wcye çıkarken ağrılı yapmana neden olduğu oldu mu? Kusura bakma biraz özel bir soru ama geçenlerde ben yaşadım 4/5 gün akşam yemeğinde yedim mahvoldum!
ayy daha kötüsü var tabii olma mı..diet yaparken evdekilerin senden kek istemesi börek istemesi. yapsanda yapmasanda vicdanınla başbaşa kalacaksın
Kuşummm süppersin
inşallah o listeye girelim hedefe ulaşalımda rahat rahat takılalım buralarda yademiştim 2 haftada hallolacak bir işti gerçekten ha gayretben de diyetisyenin listesine uyayım azıcık totomu kaldırıp yemek yapayım da haftaya beraber listede olalım
Deadline hiç yulafın wcye çıkarken ağrılı yapmana neden olduğu oldu mu? Kusura bakma biraz özel bir soru ama geçenlerde ben yaşadım 4/5 gün akşam yemeğinde yedim mahvoldum!
bana dokunuyor sanıırm black aprile de dokunuyor olabilir ben deneyimleyerek öğrendimcanım diyetisyen de bana sabah akşam yulaf yazdı,uyduğum zamanlar,olmadı hiç öyle bir sorunum. alla alla neden acaba
canım diyetisyen de bana sabah akşam yulaf yazdı,uyduğum zamanlar,olmadı hiç öyle bir sorunum. alla alla neden acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?