Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

En güzel haber de bu işte harikasın tatlım. ruhsal durum senin elinde beybiiiii sen değerlisin önemlisin unutmaa hiç kimsenin seni üzmesine izin verme!

pambık yine araya bir şey sıkıştırmışsın gördüm onu. çekirdek te maalesef yağ oluyor.inşallah sporla yakmıştırsın

Neysee o bir ile kaldıysa yinee de iyi olmuş bir kere amaaaaa bak yarış var sende takım listesine girdiğin için daha bir sorumluluk var üzerinde bilmem anlatabildim mi
ooo kaptanımız canımız sopaları çıkardı . arkandayız reis!acımak yok!

2.5 dilim ekmek yapıyor işte . 3 dilim sabah,3 dilim de böreğe saydım,2.5 da akşam işte
oy oy oyyy ellaaam sana geliyorum

@derinsu06 ve obezzto cocukla spor yakmak
Cidden cok zor hele bende 3 tane var anlatamam salliyorum şimdi uyursa kalkip yapcam ama ben bi kalktigimi biliyorum sonra hep ayaktayim.tebrik ediyorum
teşekkür ederim. bil mukabele. size de kolaylıklar dilerim

Hahahhyyy biliyormusun o diyetisyen menüsü :))))))) Aaaa acaba şu diyetisyen 4.TAKIM üyesi mi vayyyyy!
kaptanım ıq na sağlık.güzel düşündün. olanilir mi acaba??

Yok 20 gündür hazır gıda yoktu tatlı pasta börek yoktu. 20 günde bir dilim börekten bir şey olmaz dedim artık . motiveye ihtiyacımız yok ki takım olarak zaten motiveyizz biz

Kızlar selam ben Sahra.Merops..değiştirdim kullanıcı adımı
vallahi digeri bence de daha kullanışlı gibi ama senin nikin senin kararın. hoşgeldin

Edacim balkabagi tatlisini cok seviyomussun buyur gel canim afiyetle yedireyim kaymakli kaymakli tatli tatli konusuruz
caponum misugim sen o tatlıyı halen saklıyormusun ? ?

mikemmel

Haklisin bak bu hafta daha dikkatli yicem evde rahatlık geldi bi sanırım

Bende bebekli spor yapanlar kulübündenim ben kamera koydum bebeği yatirdigim yere ve koşu bandında telden izliyorum bebisi :) sesini duyamazsam diye onu izleye izleye spor yapıyorum.. bu arada bizim yatakta uyumayı daha çok seviyor

Eklentiler

• 20161125_221335_XWL-034381-DEEXS_26.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 48

Canımmm çok teşekkür ederiz. Biz bunları yemeyeli yıllar oldu tadını beğenmiyoruz artikkkk fit hatunlar var çünkü burada yanlış adrestesin.

Ama bakk sizin takımın rengi biraz sararmış,solmuş hemenn onlara ver istersen :)))))))

Bu hafta Çokkk dikkatli ol kuzumm kazanmalıyızzz :))))) ki zaten olacakda ben yinede hatırlatmak istedim
Tabi canm sonuç belli şimdiden arkadaşlar pasta börek resimleri bulup paylaşsın canları çektiyse demek yeyin kuzum yeyin yarasın 4.takim

Canımmm çok zekice en iyisini yapmışsın. Gerçekten kutlarım seni bahaneler ardına sığınmadığın için harikasın

Ay keşke bende olsaydım listede yaaa çok fena gaza geldik

Canımmm dur bakalım gogocuma sordum yeni üyeleri de kendi aralarında yarıştıralım diyeee cevap gelsin bildireceğim. Sizde dahil olabilirsiniz

ooo 4. takım gelmiş elleri de boş gelmemiş ne güzel ne güzel de biz de adettir misafirin getirdiği misafire ikram edilir.o yüzden siz buyrun başlayın biz de pesinizden geliyoruz

Hahahah ayyyy ağzına sağlık

Evet biz bunları yemiyoruz artık kötü alışkanlıklarımızı bıraktık

Ay keşke bende olsaydım listede yaaa çok fena gaza geldik
Ben de çok listede olmak isterdüm bu hafta gerçekten çok gaza geldik.

ooo 4. takım gelmiş elleri de boş gelmemiş ne güzel ne güzel de biz de adettir misafirin getirdiği misafire ikram edilir.o yüzden siz buyrun başlayın biz de pesinizden geliyoruz
Misafirler öndennn iyi dedin

Evet biz de yarışalımm bu haftaa çok istiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…