- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
Ayyy canommmm ya moralim düzeldi bugünkü menüme ne diyosun bana kızmak eleştiri serbest bu arada menüyle ilgilipambık kıyamam kızolsun sporunu güzel yapmıştın zaten yarınabir şey kalmaz
Oglum yemek yemiyor diye lahmacun yapmaya karar verdim aksam yemeği yapamadım 1 tane yedim valla:)
Aslında guzeldi menum de bu olmasaydi iyidi:)
Sabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates maydonoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı kapari
1 portakal
Ara
1 dilim börek
Akşam
1 küçük kase etli nohut
5 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
3 lt su
33 dk leslie :))
2.5 dilim ekmek yapıyor işte . 3 dilim sabah,3 dilim de böreğe saydım,2.5 da akşam işte5 yemek kaşığı pirinç pilavı mı
Heee anladımNeysee o bir ile kaldıysa yinee de iyiolmuş bir kere amaaaaa bak yarış var sende takım listesine girdiğin için daha bir sorumluluk var üzerinde bilmem anlatabildim mi
5 yemek kaşığı pilav 2.5 dilim ekmek mi ediyormus aman o neymis2.5 dilim ekmek yapıyor işte . 3 dilim sabah,3 dilim de böreğe saydım,2.5 da akşam işte
selam kardes takim :)
hodri meydan diyorum
sahalarda bulusalim
hayatı onlara zindan edelim mi kaptanımvur de vuralım öl de ölelim
eneee kardeş takım buradaymış zaten. vaay meydan okuma heecuma günü gülen biz olucaz baby. april reisin askerleriyiz ulen!!
Bugün kü menüm
Sabah 10:00
4 tane sigara böreği
2 catal tavuk sote
1 bardak siyah cay
Ara 15:00
10 adet antep fıstığı
Yarım muz yarım elma
Yeşil cay
Akşam 19:00
Bir dilim tam buğday ekmeği
Bir tabak hamsi
Salata
Bir küçuk mandalina
2 lt su
atara atar gidere gider kutuplar çocuğuyuz şeklimiz yeterbana geldiler yine kendimi tutamıyorum deadline sahalara döndü
merhaba obezzto bu arada
Bugünkü menüm
Sabah 8.30; 1 light kaşarlı tost, domates, salatalık, 3 zeytin, 1 çay
Ara 12.00 bir bardak süt
Öğle 14.00; bir porsiyon karnıbahar
Akşam 17.00; 100 gr haşlama dana biftek
Bugün günboyu koşuşturmadan nolduğumu anlayamadım akşamı da erken yemek zorunda kaldım. şuan aşırı acıktım o yüzden
Ara olarak 1 mandalina yicem şimdi
Suyu çok içtim Allahtan geceye 2.5 u bulur
Ama naptııııııım bütün koşuşturmama rağmen eve gelince kendimi ikna ettim ve koşu bandına çıktım şöyle 25. dakkalarda çok yoruuuuldduuuum nağraları atsamda, kızım durmasada pes etmedim, kızım gelme annem makinaya yaklaşma annem die die yürüyüşümü tamamladım bütün olumsuzluklara rağmen,
Şöyle gururla yazayım
50 dakika yürüyüş
Benden bu kadar
tamam kaçamak yok artık kaptan takımın fire vermemesi lazım yoksa april bizi neder bilmem teşekkürler tatlım
2.5 dilim ekmek yapıyor işte . 3 dilim sabah,3 dilim de böreğe saydım,2.5 da akşam işte
borek harika olmus canm biliomusun metebolizma super calistirir sen bide kiymali dene ev yapimi cok guzel oluo vallahi bakSabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates maydonoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı kapari
1 portakal
Ara
1 dilim börek
Akşam
1 küçük kase etli nohut
5 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt
3 lt su
33 dk leslie :))
amsterdam12 10 yıllık mı tatlım maalesef başkası kapınca değerli oluyorsun işte. kafanın karışmasına izin verme,elden gittiğini hissedince kıymete bindin. 1 yıl hiç arayıp sormaz mı insan,10 yıl diyorsun yahu
borek harika olmus canm biliomusun metebolizma super calistirir sen bide kiymali dene ev yapimi cok guzel oluo vallahi bak
bence arkadaslari motive etmek icin bi kaptan olarak borek ismarlamalisin canm :)Bizzzz çoktan dedikkk kardeş arkadaşhadiiiiii bakalım hakeden kazansın. Çokkkk başarılar diliyorum size ama yarışta değil kilo almada hahahah
Sizzzzz gerekeni biliyorsunuz canlarımeze ezeee yeneceğiz ağlayanlara teselli ikramiyesi olacak
Yürüüü beee kim tutar seni ve biziiiihaydeeee kızlar hakkını vermeli bu yarışın hadiiiiii canlarım
Sigara böreği olmamış
Sahalar seninnnn DEADTEAM
İşteee bu harikasın hatta ötesisin
Aprilll size güveniyor tatlımmkacamaksız haftaya merhaba dedikkk bile, gelsin bakalım yağlar nasıl parçalanıyor onlar bile şaşıracak
Evde yapmışlar da tatmadan edemedim . direndim ama olmadıborek harika olmus canm biliomusun metebolizma super calistirir sen bide kiymali dene ev yapimi cok guzel oluo vallahi bak
bence arkadaslari motive etmek icin bi kaptan olarak borek ismarlamalisin canm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?