Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Oglum yemek yemiyor diye lahmacun yapmaya karar verdim aksam yemeği yapamadım 1 tane yedim valla:)
Aslında guzeldi menum de bu olmasaydi iyidi:)

Sabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates maydonoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı kapari
1 portakal

Ara
1 dilim börek

Akşam
1 küçük kase etli nohut
5 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt

3 lt su
33 dk leslie :))

Oglum yemek yemiyor diye lahmacun yapmaya karar verdim aksam yemeği yapamadım 1 tane yedim valla:)
Aslında guzeldi menum de bu olmasaydi iyidi:)

Neysee o bir ile kaldıysa yinee de iyi olmuş bir kere amaaaaa bak yarış var sende takım listesine girdiğin için daha bir sorumluluk var üzerinde bilmem anlatabildim mi

selam kardes takim :)
hodri meydan diyorum
sahalarda bulusalim

Bizzzz çoktan dedikkk kardeş arkadaş hadiiiiii bakalım hakeden kazansın. Çokkkk başarılar diliyorum size ama yarışta değil kilo almada hahahah

hayatı onlara zindan edelim mi kaptanım vur de vuralım öl de ölelim

Sizzzzz gerekeni biliyorsunuz canlarım eze ezeee yeneceğiz ağlayanlara teselli ikramiyesi olacak

eneee kardeş takım buradaymış zaten. vaay meydan okuma heecuma günü gülen biz olucaz baby. april reisin askerleriyiz ulen!!

Yürüüü beee kim tutar seni ve biziiii haydeeee kızlar hakkını vermeli bu yarışın hadiiiiii canlarım

Sigara böreği olmamış

atara atar gidere gider kutuplar çocuğuyuz şeklimiz yeter bana geldiler yine kendimi tutamıyorum deadline sahalara döndü
merhaba obezzto bu arada

Sahalar seninnnn DEADTEAM

İşteee bu harikasın hatta ötesisin

tamam kaçamak yok artık kaptan takımın fire vermemesi lazım yoksa april bizi neder bilmem teşekkürler tatlım

Aprilll size güveniyor tatlımm kacamaksız haftaya merhaba dedikkk bile, gelsin bakalım yağlar nasıl parçalanıyor onlar bile şaşıracak

derinsu06 ve obezzto cocukla spor yakmak
Cidden cok zor hele bende 3 tane var anlatamam salliyorum şimdi uyursa kalkip yapcam ama ben bi kalktigimi biliyorum sonra hep ayaktayim.tebrik ediyorum

Canımmm 3 tane de zor Allah kolaylık versin. Fırsatını bulduğun zamanlarda eminim ki kaçırmazsın yaparsın. Sağlık olsun tatlımm...

Kahvalti 10:00:2 haşlama yumurta,1 kasik muhlama, penir ,ceviz bolca yarim trabzon humması yarim mandalina
Aksam 17:00:döner ekmeksiz,2tane kozlenmis biber, domates,3 kaşık kuru fasulye yogurt
(Alışveriş ten gelmistik kahvaltiliklarin tadina baktim birde zeytin ,peynir ,pastirma susamli bisey almis esim merak ettim bisküvi degil kurabiyede degil)

Sabah
3 dilim ekmek
2 dilim peynir
Domates maydonoz
5 zeytin
1 tatlı kaşığı kapari
1 portakal

Ara
1 dilim börek

Akşam
1 küçük kase etli nohut
5 yk pirinç pilavı
3 yk yoğurt

3 lt su
33 dk leslie :))
borek harika olmus canm biliomusun metebolizma super calistirir sen bide kiymali dene ev yapimi cok guzel oluo vallahi bak

Uff o kadar karisik ki..Ayni spor salonuna falan gidiyoru gördüğümüzde birbirimizi sohbet ediyorduk..aynen şimdi kıymetli oldum.yeni sevgilim varmış onu söylememi istemiş falan şaka gibi.

bence arkadaslari motive etmek icin bi kaptan olarak borek ismarlamalisin canm :)

Sorma kaptanim annem kayinvalidem geliyolar bide haftada birini temizlige geliyodu bi parça idare ediyoduk kadinla anlasamadik simdide birini bulamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…