Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

derinsu06 ve @obezzto cocukla spor yakmak
Cidden cok zor hele bende 3 tane var anlatamam salliyorum şimdi uyursa kalkip yapcam ama ben bi kalktigimi biliyorum sonra hep ayaktayim.tebrik ediyorum
Allah yardımcın olsun valla, ben bi taneyle zorlanıyorum. Senin maşallahın var. Ama tatlılar be :) yerim ben onları Benimkide normalde 9 dedi mi emerek uyur ama bugün daha yatmadı şimdi bi yıkıcam sonra bayıltıcam mis gibi uyusun. Daha çamaşır asıcam gün bitiyor iş bitmiyor adeta :)))

neden direncen canim zaten ev yapimi borek kolaymi bulunuyor bak kaptanda ismarlicak size motive onemli sonucta :)
Yok 20 gündür hazır gıda yoktu tatlı pasta börek yoktu. 20 günde bir dilim börekten bir şey olmaz dedim artık . motiveye ihtiyacımız yok ki takım olarak zaten motiveyizz biz

Yok 20 gündür hazır gıda yoktu tatlı pasta börek yoktu. 20 günde bir dilim börekten bir şey olmaz dedim artık . motiveye ihtiyacımız yok ki takım olarak zaten motiveyizz biz
20 gun mu abooww cok ara vermisin arada hamur isi vucudun ihyiyaci var bu hafta bu ihtiyacini gidermen lazim . kotu niyetli solemeiom gercekten

Evvettt canımmmm harikayız çünkü biz motivasyonumuz cokkkkk şükür iyi kıskananlar çatlasın

@eclecticvegan koş koş Merops artikkkk yolveringideyim olmuş! Gel de alış şimdi dimi ama? Sen kıza kıza adını sanını değiştirdi kuzuuu yaaa galiba :))))

Edacim balkabagi tatlisini cok seviyomussun buyur gel canim afiyetle yedireyim kaymakli kaymakli tatli tatli konusuruz

eda-sofi nin aslında neler canı istiyorda napsınnnn her yediği kilo yapıyormuş yazıkkkkk ne metabolizmalar var canımm yaaa. Ama gerçekten tatlılar yenmez mi hepsiiii onun olsun çayda yap yanına edacimmm

Bu arada diyetisyene gittim hafta sonu.77,40 la başlamıştım 75,90 çıktım..pek fazla dikkat etmememe rağmen sporla sanırım eksi gördüm ona sevindim..şu ruhsal durumumu düzeltip son hız devam etmeliyim hırslandım gidince. 300 gr yağım gitmiş ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…