neden direncen canim zaten ev yapimi borek kolaymi bulunuyor bak kaptanda ismarlicak size motive onemli sonucta :)Evde yapmışlar da tatmadan edemedim . direndim ama olmadı
Allah yardımcın olsun valla, ben bi taneyle zorlanıyorum. Senin maşallahın var. Ama tatlılar be :) yerim ben onları Benimkide normalde 9 dedi mi emerek uyur ama bugün daha yatmadı şimdi bi yıkıcam sonra bayıltıcam mis gibi uyusun. Daha çamaşır asıcam gün bitiyor iş bitmiyor adeta :)))
ben herturlu heryere yetisirim canim hihihiBizzzz böreği de yer yine kilo veririz. Sen güzel enerjini istersen gram yağlarını düşünerek harca :))))) kabusunuz olacağız hahahaahh hahahah
Yok 20 gündür hazır gıda yoktu tatlı pasta börek yoktu. 20 günde bir dilim börekten bir şey olmaz dedim artık . motiveye ihtiyacımız yok ki takım olarak zaten motiveyizz bizneden direncen canim zaten ev yapimi borek kolaymi bulunuyor bak kaptanda ismarlicak size motive onemli sonucta :)
ben herturlu heryere yetisirim canim hihihi
20 gun mu abooww cok ara vermisin arada hamur isi vucudun ihyiyaci var bu hafta bu ihtiyacini gidermen lazim . kotu niyetli solemeiom gercektenYok 20 gündür hazır gıda yoktu tatlı pasta börek yoktu. 20 günde bir dilim börekten bir şey olmaz dedim artık . motiveye ihtiyacımız yok ki takım olarak zaten motiveyizz biz
alerjim var benm boregeBörek diye diye ağzın sulanacak bakkk amannn :))))))) yazık etme takımına sebep olma üzme onları
Yok 20 gündür hazır gıda yoktu tatlı pasta börek yoktu. 20 günde bir dilim börekten bir şey olmaz dedim artık . motiveye ihtiyacımız yok ki takım olarak zaten motiveyizz biz
Hamur işi ihtiyacımı hamurdan yapılmakta olan ekmekle gideriyorum ben20 gun mu abooww cok ara vermisin arada hamur isi vucudun ihyiyaci var bu hafta bu ihtiyacini gidermen lazim . kotu niyetli solemeiom gercekten
Susamli sey.. himmm ciss bence
Kızlar selam ben Sahra.Merops..değiştirdim kullanıcı adımı
Canımmm niye değiştirdin :)))) Merops çok güzeldi. Bu sözün anlamı nedir ?
Edacim balkabagi tatlisini cok seviyomussun buyur gel canim afiyetle yedireyim kaymakli kaymaklitatli tatli konusuruz
@eclecticvegan koş koş Merops artikkkk yolveringideyim olmuş! Gel de alış şimdi dimi ama? Sen kıza kıza adını sanını değiştirdi kuzuuu yaaa galiba :))))
ya bende diyorum merops nerede özledim kız seniKızlar selam ben Sahra.Merops..değiştirdim kullanıcı adımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?