- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
Dostum herşeyi doğru yapıyorsan zaten kendine güven.. O tartıda iyi şeyler her zaman olacaktır.. Bak oluyor da zaten.. Allah korusun hergün tartılırken bir gün kilo veremediğini görsen moralim bozulur, diyetini bozman kolaylaşır.hmm o zaman bizde tartılmayalım.ben yarın diyetisyene gidecegim için bugün bir tartılayım dedim
eneee öl de daha iyi
hmm o zaman bizde tartılmayalım.ben yarın diyetisyene gidecegim için bugün bir tartılayım dedim
kesinlikle yapıcam yapmam lazım!!Gelip gider İnşaAllah hemen. Bak ben 5 gibi yürüyüş yapacağım sende yap katıl bana sporumuzu yapalım :)))))) spor yapmadan uyumak yok kızlar hakedeceksiniz o uykuyu heyyyy
eneee öl de daha iyi
deniycem biraz sonra . ama biraz sonra hemen degilOnunla ölünmüyor.. Sen bi bitane yap önce de.. Gör bakalım oluyor mu.. Bir saat yürüyüş yapan adama çok değil o.. Abartma..
ooo o zaman ben yarın olacakları hayal bile etmeyeyimBen her zaman söylüyorum. Uymuyor kimse ama sende yap bence inan kafa daha rahat olup canın sıkılmıyor hiççç hergün saçma rakamlar çıkıyor insan stres oluyor. Psikolojik olarak kilon bile ağırlaşabiliyormuş biliyormusun? Okumuştum bir araştırma yapılmış :)))))
gözüme gözüme giriyorlar nasıl bulmam.kaslar degil tabii yağlarÖlmezsin korkma! Yoksa karın kaslarını nasıl bulacağım diye mi endişelendin Hahahhyyy :))))))
gözüme gözüme giriyorlar nasıl bulmam.kaslar degil tabii yağlar
A afrodit26siderolites @myssteriouss reynax jun_misugi asıl listedeki hatunlar duyduk duymadık demeyin tekrar hatırlatmak istiyorum bu hafta 4.TAKIM ile yarışıyoruz. Haberiniz olsun kazanmaya oynayacağız bu hafta asılalım tamam mı canlarım
Tabiiki kaptanimm
Masallah grubumuza cok motiveyiz ben bu hafta 1. lik bekliyorum acikcasi
Ben bugun kahvaltidan beri ogun yapamadimara ogunler disinda
yarin misafirim gelcek, temizlik yapiyorum haftasonu koca fena dagitiyor, kizi beslerken sizi okuyorum, bi yandan da mama yapiyorum Allahtan gelen arkadasim da diyetkolik diyet tarifler yapiyorum begenilirse size de yazarim.
O zaman plank yap yat yere hadi.. 5*30sn.. O karın kaslarını bi hisset
eneee öl de daha iyi
selam arkadaşlar yeni katıldım aranıza inşallah hep beraber zayıflıcaz:)
arkadaşlar takm olarak uygulanan bir diyet var mı yoksa herkes kendi istediği şekilde mi yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?