Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

hmm o zaman bizde tartılmayalım.ben yarın diyetisyene gidecegim için bugün bir tartılayım dedim
Dostum herşeyi doğru yapıyorsan zaten kendine güven.. O tartıda iyi şeyler her zaman olacaktır.. Bak oluyor da zaten.. Allah korusun hergün tartılırken bir gün kilo veremediğini görsen moralim bozulur, diyetini bozman kolaylaşır.

hmm o zaman bizde tartılmayalım.ben yarın diyetisyene gidecegim için bugün bir tartılayım dedim

Ben her zaman söylüyorum. Uymuyor kimse ama sende yap bence inan kafa daha rahat olup canın sıkılmıyor hiççç hergün saçma rakamlar çıkıyor insan stres oluyor. Psikolojik olarak kilon bile ağırlaşabiliyormuş biliyormusun? Okumuştum bir araştırma yapılmış :)))))

Gelip gider İnşaAllah hemen. Bak ben 5 gibi yürüyüş yapacağım sende yap katıl bana sporumuzu yapalım :)))))) spor yapmadan uyumak yok kızlar hakedeceksiniz o uykuyu heyyyy
kesinlikle yapıcam yapmam lazım!!

markete bile çıkamadım gelirler diye.evde yeşillik otluk bitti. hoş ben bitmeyen pırasa yapmıştım onu yerim ama çocuklar ne yiyecek

Onunla ölünmüyor.. Sen bi bitane yap önce de.. Gör bakalım oluyor mu.. Bir saat yürüyüş yapan adama çok değil o.. Abartma..
deniycem biraz sonra . ama biraz sonra hemen degil

ooo o zaman ben yarın olacakları hayal bile etmeyeyim

tamam bundan sonra haftaiçi tartılmak yok

Yeni üyelerimiz

@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53

obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68. (90.4)

Kader456 Başlangıç 16 Kasım Giriş kg 75.9 Hedef kg 55 (74.9)

caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg 68

nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65 (90.9)

Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57 (61.4)

derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85

A asena_91 91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77

Son düzenleme:
Yeni üyelerimiz

@diyetlihayat Başlangıç 12 Kasım Giriş kg 63.5 Hedef kg 53

obezzto Başlangıç 14 Kasım Giriş kg 92 Hedef kg 68. (90.4)

Kader456 Başlangıç 16 Kasım Giriş kg 75.9 Hedef kg 55 (74.9)

caroline84 Başlangıç 17 Kasım Giriş kg 84.8 Hedef kg 68 (84.3)

nefertityy Başlangıç 18 Kasım Giriş kg 93 Hedef kg 65 (90.9)

Pamukprncess Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 62.4 Hedef kg 57 (61.4)

derinsu06 Başlangıç 21 Kasım Giriş kg 112 Hedef kg 85 (109.7)

A asena_91 91 Başlangıç 22 Kasım Giriş kg 95.3 Hedef kg 77 (94.9)

Tabiiki kaptanimm
Masallah grubumuza cok motiveyiz ben bu hafta 1. lik bekliyorum acikcasi

Ben bugun kahvaltidan beri ogun yapamadim ara ogunler disinda
yarin misafirim gelcek, temizlik yapiyorum haftasonu koca fena dagitiyor, kizi beslerken sizi okuyorum, bi yandan da mama yapiyorum Allahtan gelen arkadasim da diyetkolik diyet tarifler yapiyorum begenilirse size de yazarim.

İnşaAllah canım bende öyle istiyorum bakalım. Bol şans hepimize. Senin işin başından aşkın normaldir canım düzenin şaşması kolaylıklar diliyorum misafirler hep öyle olsaaaa yaaa ne iyi. Tabiki yazzz yaparız Canımmm :)))))

Ayy yarışma heyecanı sardı beni :) cuma günü benimde yapsız dönemim bitiyor.. Haftayı iyi kapatmayı umuyorum...
Gerçi çarşambadan itibaren ankaraya gideceğim için hava değişikliği sert olacak ama ne yapalım, spor yapamasak da yemek motivasyonumu kaybetmeyeceğim :) diyip diyip kendi kendimi motive ediyorum huzurunuzda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…