- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
Ayy yarışma heyecanı sardı beni :) cuma günü benimde yapsız dönemim bitiyor.. Haftayı iyi kapatmayı umuyorum...
Gerçi çarşambadan itibaren ankaraya gideceğim için hava değişikliği sert olacak ama ne yapalım, spor yapamasak da yemek motivasyonumu kaybetmeyeceğim :) diyip diyip kendi kendimi motive ediyorum huzurunuzda..
gorucez cuma bakalim :)Neee 600 gramcikmi verdin
Ben tek bacagimdan veriyorum onu
3 günlük bir tatilim var, aile büyüklerini ziyarete gideceğiz..Sarsın sarsın :))))) hayırdır niye ankara ya yolculuk??
Arkadasim yasiniz kac taa senin burdaki yazilarini okuyo bilemedimki...diger kalani kastanmi gitmis
28 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında hedefim ilk olarak 78 sonrasında da inşallah 70 e inmek istiyorum ben karatay tarzı bi beslenme şekli deneyeceğim bakalım inşallah başarılı olurum
3 günlük bir tatilim var, aile büyüklerini ziyarete gideceğiz..
Yarışma olayı kimin aklına geldiyse aklını seveyim onun :) beni böyle bir 10 kilo daha motive ederseniz devamı gelir diye umuyorum :)
kızlar selam nasılsınız?bugün ki menüm şöyle oldu..
sabah 9,30 1 latte laktozsuz
öğle 13,00 1 tabak yağsız pırasa,2 tabak salata nar ekşili yağsız
ara 1 mandalina,1 aktiva elmalı
akşam 17,00 1 büyük tabak ton balıklı salata
spor 1 saat en az
su 2,5 lt
spor sonrası son ara 22,00 1 elma,1 mandalina 1 bardak süt ya da yoğurt
Hoşgeldin .selam arkadaşlar yeni katıldım aranıza inşallah hep beraber zayıflıcaz:)
A afrodit26 @siderolitesHomely_angel reynax @jun_misugi asıl listedeki hatunlar duyduk duymadık demeyin tekrar hatırlatmak istiyorum bu hafta 4.TAKIM ile yarışıyoruz. Haberiniz olsun kazanmaya oynayacağız bu hafta asılalım tamam mı canlarım
İnşallah diyorum çünkü çarşamba veya perşembe reglim gelecek diye tahmin ediyorumA afrodit26 @siderolitesHomely_angel reynax @jun_misugi asıl listedeki hatunlar duyduk duymadık demeyin tekrar hatırlatmak istiyorum bu hafta 4.TAKIM ile yarışıyoruz. Haberiniz olsun kazanmaya oynayacağız bu hafta asılalım tamam mı canlarım
İnşallah diyorum çünkü çarşamba veya perşembe reglim gelecek diye tahmin ediyorumspora suya asilayim bari
yaptım yaptım ama bir sor kac kere yaptım ? ?üç kere zor yapabildim.kızım 90 kiloyum ben taam mı yapamam öyle zor sporlarKızım ne inatçı çıktın ya, yat yere yap hadi.. Ya da dur yapma.. Ben senden çok sıkılaşıp kilo vereyim.. Yapma sen.. Otur bekle.. Saçın bozulmasın
Obezzto bunu çok begendiGörüldüğü üzere
@diyetlihayatobezzto @Kader456 @caroline84 nefertityy bu Cuma deneme süreniz doluyor listedesiniz haberiniz olsun
hoşgeldin . inşallah hedef kilomuza hep birlikte ulaşırızselam arkadaşlar yeni katıldım aranıza inşallah hep beraber zayıflıcaz:)
benim diyet tariflere çok ihtiyacım var özellikle diet poğaça , kek falan. kendim yemiyorum çocukların suçu ne?o yüzden hem çocukların begenecegi hem de bizim yiyebilecegimiz bir tarif varsa hemen alayımTabiiki kaptanimm
Masallah grubumuza cok motiveyiz ben bu hafta 1. lik bekliyorum acikcasi
Ben bugun kahvaltidan beri ogun yapamadimara ogunler disinda
yarin misafirim gelcek, temizlik yapiyorum haftasonu koca fena dagitiyor, kizi beslerken sizi okuyorum, bi yandan da mama yapiyorum Allahtan gelen arkadasim da diyetkolik diyet tarifler yapiyorum begenilirse size de yazarim.
Çok kalın giyin çarşamba yoğun kar bekleniyor Ankara da :)Ayy yarışma heyecanı sardı beni :) cuma günü benimde yapsız dönemim bitiyor.. Haftayı iyi kapatmayı umuyorum...
Gerçi çarşambadan itibaren ankaraya gideceğim için hava değişikliği sert olacak ama ne yapalım, spor yapamasak da yemek motivasyonumu kaybetmeyeceğim :) diyip diyip kendi kendimi motive ediyorum huzurunuzda..
Uuuuuu süpermiş, haydi o zaman bol su, boş spor, az kalori
Of off.. İzmir'de yağmur var..Çok kalın giyin çarşamba yoğun kar bekleniyor Ankara da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?