Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Sarsın sarsın :))))) hayırdır niye ankara ya yolculuk??

Arkadasim yasiniz kac taa senin burdaki yazilarini okuyo bilemedimki...diger kalani kastanmi gitmis

arkadaşın yaşı 35..1 senedir oturup konuşalım demeyen adam sevgilim var mı yok mu diye burdaki konuşmalarımı okuyup çıkarımda bulunmuş..kas kaybım da pek olmamış aslında ödemdir dedi diyetisyenim canım.bide benim kasım bayağı çok normalinde biraz üstünde.

kızlar selam nasılsınız?bugün ki menüm şöyle oldu..

sabah 9,30 1 latte laktozsuz

öğle 13,00 1 tabak yağsız pırasa,2 tabak salata nar ekşili yağsız

ara 1 mandalina,1 aktiva elmalı

akşam 17,00 1 büyük tabak ton balıklı salata

spor 1 saat en az

su 2,5 lt

spor sonrası son ara 22,00 1 elma,1 mandalina 1 bardak süt ya da yoğurt

28 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında hedefim ilk olarak 78 sonrasında da inşallah 70 e inmek istiyorum ben karatay tarzı bi beslenme şekli deneyeceğim bakalım inşallah başarılı olurum

28 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında hedefim ilk olarak 78 sonrasında da inşallah 70 e inmek istiyorum ben karatay tarzı bi beslenme şekli deneyeceğim bakalım inşallah başarılı olurum

Şuan kaç kilosun pekii? Güzel,başarılı olacağına inanıyorum tam anlamıyla yaparsan . Allah bağışlasın evladını, daha güzel ve fit anneli günlerin olsun İnşaAllah canım.

Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Listeye dahil olmasanda takımdasın ama ayrı. Hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın canımm. Şimdilik bu kadar zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Veee her cuma tartı günümüz sabah tartılıp bildiriyoruz...

3 günlük bir tatilim var, aile büyüklerini ziyarete gideceğiz..

Yarışma olayı kimin aklına geldiyse aklını seveyim onun :) beni böyle bir 10 kilo daha motive ederseniz devamı gelir diye umuyorum :)

4.Takımın kaptanından teklif geldi. Beraber karar verdik canımm evvet çok da iyi yaptık hepimize yararı olması dileğiyle...

Canımmm çok güzel harikasın. Bu hafta 4.TAKIM la yarışıyoruz sende dahil olmak ister misin??

Kızım ne inatçı çıktın ya, yat yere yap hadi.. Ya da dur yapma.. Ben senden çok sıkılaşıp kilo vereyim.. Yapma sen.. Otur bekle.. Saçın bozulmasın
yaptım yaptım ama bir sor kac kere yaptım ? ?üç kere zor yapabildim.kızım 90 kiloyum ben taam mı yapamam öyle zor sporlarçok istiyorsan sen yap aaa

Görüldüğü üzere

@diyetlihayat obezzto @Kader456 @caroline84 nefertityy bu Cuma deneme süreniz doluyor listedesiniz haberiniz olsun
Obezzto bunu çok begendi

selam arkadaşlar yeni katıldım aranıza inşallah hep beraber zayıflıcaz:)
hoşgeldin . inşallah hedef kilomuza hep birlikte ulaşırız

benim diyet tariflere çok ihtiyacım var özellikle diet poğaça , kek falan. kendim yemiyorum çocukların suçu ne?o yüzden hem çocukların begenecegi hem de bizim yiyebilecegimiz bir tarif varsa hemen alayım

Çok kalın giyin çarşamba yoğun kar bekleniyor Ankara da :)

Burasi coşmuş:) giremedim pek herkes cok azimli maşallah biraz şişlik var bende adet dönemi malum merak ediyorum ne olacak cuma ya hayrlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…