Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

menüm
kahvaltı 8.00 :1 yumurta biraz peynir 1 dilim tb ekmeği
öğle 12.00: 1 mandalina 4 yk bulgur pilavı 5 yk kurufasülye
ara 17.00 : 1bardak nescafe 2 yulaflı bisküvi çeyrek elma

1 saat spor salonunda spor yaptım
akşam 20,00: 1 kase 2 kepçe kadar tarhana çorbası yarım dilim tb ekmeği yoğurt
birde arada
öğle sabah arası 1 bardak sütlü şekrsiz nescafe daha var

Amin inşallah valla çok istiyorum zayıflamayı elimden gelenide yapıcam. Geçmiş mesajları okudum baya güzel sohbet ve motive edici mesajlar var ben de katılım sağlayacağıma inanıyorum şimdiden heyecan yaptı bende bu yarış fikri

Hoşbulduk canım birbirimizi tanımıyoruz ama kilo verme konusunda destekçimiz çok olacak burda

bugünkü mönüm

sabah 10.00
haşlanmış yumurta , peynir , zeytin , bir dilim hindi füme,biraz yeşillik

ara 13.00
bir ayva

öğle 15.00
bir kepçe corba , altı kaşık pırasa , bir dilim ekmek

ara 17.00
yarım paket diet biskuvi,peynir

akşam 20.00
altı kaşık taze fasulye , yoğurt , iki dilim ekmek

su:1.5 litre
spor:45 dakika leslie

Iyi aksamlar fit hatunlar
Bugunku menum
Kahvalti 08.00
1 haslanmis yumurta 1 dilim peynir domates salatalik
Ara 10.30
Sutlu kahve
Ara 13.00
1 Muz
Ara 16.00
Diyet kurabiye 3 parca, sutlu kahve
Aksam 19.30
Etli patates yemeginden etlerini secerek yedim, yanina grek salata

Su: 2.5 ltye tamamlicam
Spor yapamadim, butun gun bi temizlik bi bebek bakimi mekik dokudum.
Bide kuzuyu yikadim.

Canim tabiki ben ne yasadigini bilmiyorum ama 10 yil dile kolay

Hosgeldin eymenin annesii
Ins hepberaber kilolarimizi vericezzz.
Daha cok emzirme doneminde mi kilo aldin?

Canim sabah kahvalti niye yok ozel biseymi yapiyosun gece yadigin meyveleri sabah yesen olmazmi

Bugün kü menüm;

Sabah 9.00; 2 kaşık menemen, 1 parmak peynir, 1 kk çeçil, 5 zeytin, 1 çay, 2 dilim kepek ekmeği

Ara 11.00; 1 bardak süt

Öğle 14.00; 1 tabak ekşili brokoli

Akşam 18.30; Yarım tabak kuru fasulye, yarım tabak yoğurtlu közlenmiş biber, 1 dilim kepek ekmeği

Ara 20.30; bir avuç kuru üzüm, 1 ceviz

Bugün çok az su içtim, yatana kadar 1.5 zor bulurum diye düşünüyorum

50 dk yürüyüş
Bugün aşırı sıkıldım koşu bandında, günler geçtikçe 50 dk daha uzunmuş gibi geliyor, sıkılıyor insan ama pes etmek yok o ayrı

Canim afiyet olsun eksili brokoliyi nasil yapiyosun rica etsem tarifini yazar misin?
Bide yuruyus zor geliyor diyosun ya sana tavsiyem gaz muzikler koy kulaklikla ac sonuna kadar ooooh hic anlamazsin bile kac dk yurudugunu. tavsiyem pittbul-je.lo.

Canim afiyet olsun eksili brokoliyi nasil yapiyosun rica etsem tarifini yazar misin?
Bide yuruyus zor geliyor diyosun ya sana tavsiyem gaz muzikler koy kulaklikla ac sonuna kadar ooooh hic anlamazsin bile kac dk yurudugunu. tavsiyem pittbul-je.lo.
Canım ekşili brokoli den kastım brokoli yi haşlıyorum üzerine limon sıkıp öyle yiyorum o kadar yani, inan var ya salon düzenini filan umursamadım koşu bandını bildiğin tv li odaya koydum aslında tv nin karşısında olmak baya işe yaradı ama arada çok yorgun olunca her türlü sıkılıyorum ama dediğim gibi asla pes etmek yok

Ben sebzeyi her turlu seviyorum da kocaya yedirmek icin sordum, cok seciyor kendisi cocuk gibi kandirmaya calisiyorum.
Canim iyi yapmissin spor olsun da gerisi muhim degil.
Benim de ev dubleks, en kotu aliyorum kucaga cocugu (suan yaklask 7.5 kg) merdiven cikip iniyorum. spor mu spor

Tabiki spor, ben haftasonu hayatımın şokunu yaşadım, bi yere gitmem gerekiyordu, oda 4. katta dediler, inanır mısın topu topu 4 katı çıkarken nefes nefese kaldım, inanamadım kendime, utancımdan önce nefesim düzene girsin diye bekledim odanın kapısında sonra içeri girdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…