Sende hoşgeldin o zaman canım beraber kilo vericez inşallahHoşgeldin .ben de senden sonra en yeniyim sanırım
Amin inşallah valla çok istiyorum zayıflamayı elimden gelenide yapıcam. Geçmiş mesajları okudum baya güzel sohbet ve motive edici mesajlar var ben de katılım sağlayacağıma inanıyorum şimdiden heyecan yaptı bende bu yarış fikriŞuan kaç kilosun pekii? Güzel,başarılı olacağına inanıyorum tam anlamıyla yaparsan . Allah bağışlasın evladını, daha güzel ve fit anneli günlerin olsun İnşaAllah canım.
Öncelikle iki hafta deneme süren var sonra takım listesine gireceksin.bol sohbet paylaşım bekliyorum. Listeye dahil olmasanda takımdasın ama ayrı. Hergün bir önceki günün menüsünü su ve spor miktarını da ekleyerek yazarsın canımm. Şimdilik bu kadar zaten zamanla burada işler nasıl yürür öğrenirsin tatlım. Veee her cuma tartı günümüz sabah tartılıp bildiriyoruz...
Hoşbulduk canım birbirimizi tanımıyoruz ama kilo verme konusunda destekçimiz çok olacak burdayaptım yaptım ama bir sor kac kere yaptım ? ?üç kere zor yapabildim.kızım 90 kiloyum ben taam mı yapamam öyle zor sporlarçok istiyorsan sen yap aaa
Obezzto bunu çok begendi
hoşgeldin . inşallah hedef kilomuza hep birlikte ulaşırız
Canim tabiki ben ne yasadigini bilmiyorum ama 10 yil dile kolayarkadaşın yaşı 35..1 senedir oturup konuşalım demeyen adam sevgilim var mı yok mu diye burdaki konuşmalarımı okuyup çıkarımda bulunmuş..kas kaybım da pek olmamış aslında ödemdir dedi diyetisyenim canım.bide benim kasım bayağı çok normalinde biraz üstünde.
Amin inşallah valla çok istiyorum zayıflamayı elimden gelenide yapıcam. Geçmiş mesajları okudum baya güzel sohbet ve motive edici mesajlar var ben de katılım sağlayacağıma inanıyorum şimdiden heyecan yaptı bende bu yarış fikri
Canim sabah kahvalti niye yok ozel biseymi yapiyosun gece yadigin meyveleri sabah yesen olmazmikızlar selam nasılsınız?bugün ki menüm şöyle oldu..
sabah 9,30 1 latte laktozsuz
öğle 13,00 1 tabak yağsız pırasa,2 tabak salata nar ekşili yağsız
ara 1 mandalina,1 aktiva elmalı
akşam 17,00 1 büyük tabak ton balıklı salata
spor 1 saat en az
su 2,5 lt
spor sonrası son ara 22,00 1 elma,1 mandalina 1 bardak süt ya da yoğurt
Hosgeldin canim bende icimden geciriyodum karatay beslenen biri gelse beraber yapsak diye28 yaşındayım bir oğlum var 2 yaşında hedefim ilk olarak 78 sonrasında da inşallah 70 e inmek istiyorum ben karatay tarzı bi beslenme şekli deneyeceğim bakalım inşallah başarılı olurum
Bugün kü menüm;
Sabah 9.00; 2 kaşık menemen, 1 parmak peynir, 1 kk çeçil, 5 zeytin, 1 çay, 2 dilim kepek ekmeği
Ara 11.00; 1 bardak süt
Öğle 14.00; 1 tabak ekşili brokoli
Akşam 18.30; Yarım tabak kuru fasulye, yarım tabak yoğurtlu közlenmiş biber, 1 dilim kepek ekmeği
Ara 20.30; bir avuç kuru üzüm, 1 ceviz
Bugün çok az su içtim, yatana kadar 1.5 zor bulurum diye düşünüyorum
50 dk yürüyüş
Bugün aşırı sıkıldım koşu bandında, günler geçtikçe 50 dk daha uzunmuş gibi geliyor, sıkılıyor insanama pes etmek yok o ayrı
Canım ekşili brokoli den kastım brokoli yi haşlıyorum üzerine limon sıkıp öyle yiyorum o kadar yani, inan var ya salon düzenini filan umursamadım koşu bandını bildiğin tv li odaya koydum aslında tv nin karşısında olmak baya işe yaradı ama arada çok yorgun olunca her türlü sıkılıyorum ama dediğim gibi asla pes etmek yokCanim afiyet olsun eksili brokoliyi nasil yapiyosun rica etsem tarifini yazar misin?
Bide yuruyus zor geliyor diyosun ya sana tavsiyem gaz muzikler koy kulaklikla ac sonuna kadar ooooh hic anlamazsin bile kac dk yurudugunu. tavsiyem pittbul-je.lo.
Canım ekşili brokoli den kastım brokoli yi haşlıyorum üzerine limon sıkıp öyle yiyorum o kadar yani, inan var ya salon düzenini filan umursamadım koşu bandını bildiğin tv li odaya koydum aslında tv nin karşısında olmak baya işe yaradı ama arada çok yorgun olunca her türlü sıkılıyorum ama dediğim gibi asla pes etmek yok
Merhabalar kaptanım inşallah ben de çık hırslandım aynaya baktım ve hiç beğenmedim kendimi@afrodit26siderolites @myssteriouss @reynax jun_misugi asıl listedeki hatunlar duyduk duymadık demeyin tekrar hatırlatmak istiyorum bu hafta 4.TAKIM ile yarışıyoruz. Haberiniz olsun kazanmaya oynayacağız bu hafta asılalım tamam mı canlarım
Tabiki spor, ben haftasonu hayatımın şokunu yaşadım, bi yere gitmem gerekiyordu, oda 4. katta dediler, inanır mısın topu topu 4 katı çıkarken nefes nefese kaldım, inanamadım kendime, utancımdan önce nefesim düzene girsin diye bekledim odanın kapısında sonra içeri girdimBen sebzeyi her turlu seviyorum da kocaya yedirmek icin sordum, cok seciyor kendisi cocuk gibi kandirmaya calisiyorum.
Canim iyi yapmissin spor olsun da gerisi muhim degil.
Benim de ev dubleks, en kotu aliyorum kucaga cocugu (suan yaklask 7.5 kg) merdiven cikip iniyorum. spor mu spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?