- 6 Haziran 2009
- 11.591
- 12.386
- 498
kızlar şok şok şok gelin de obezztonun yaptığı işe bakın . pazartesi günü davul çalarak bir kilo verdim diyen obezzto meğerse hiç kilo vermemiş yavallahi gülmekten zor yazıyorum.ben bilincaltıma nasıl sokduysam cuma günü kendimi 91.4 belletmisim.oysaki ben cuma günü zaten 90.4 ü gormüşüm ve öyle bildirim yapmışım.sonrada pazartesi kızlar ben bir kilo verdim diye kendi kendimi havaya sokmuşum ayy bayılazaaaam şimdi . keşke biriniz obezzto kac kilodan indin deseydiniz belki o zaman hatırlardım.ama bu kadar da olmaz pess!!!artık hatırladıkca gülerim
Canımmm daha ne vereceksin harika!!! Yeterki gitsin kilolar azı çoğu önemli değil. Yola devam etmek önemli. Evet biz takımız iyi gündede kötü gündede hep başaracağız
Evet haklsın kaptanım az çok önemli değil önemli olan vermekinşallah hep beraber başaracağız
hahahahhhh valla kendimi durduramıyorum şu anhadi ya
evet kaptanım canım yaa..1.2 de güzel bir rakamda ben pazartesi burada tef çalıp bir kilo verdim diye sevinmeme gülüyorumCanımmm bizimde gözümüzden kaçmış deseneolsunnn sen zaten bu hafta çok güzel kilo verdin daha ne istiyorsun harikaydın. öyle zannetmende sana ayrı motive oldu iştee gül gül dur artık tembelimmmm ...
Bu da burada dursun da bir dahaki pazartesi obezzto beş kilo vermisim kızlar dediğinde gözüme gözüme sokarsınız
Unutuluyor ya ben bugün sabah acaba 82.3 mu 83.3 muydum diye baya düşündüm ama şimdi 81.7 cikinca 83.3 olamacagimi anladim:)Bu da burada dursun da bir dahaki pazartesi obezzto beş kilo vermisim kızlar dediğinde gözüme gözüme sokarsınız
konusun konusun:)Yine mi istiyorsun ? Bilmem ki gogoyla öyle bir şey konuşmadık henüz. :)))))
Bu da burada dursun da bir dahaki pazartesi obezzto beş kilo vermisim kızlar dediğinde gözüme gözüme sokarsınız
İyi akşamlar arkadaşlar ne güzel herkes az çok kilo vermiş devamı gelir inşallah
Bence sende çok iyi vermişsin bende biraz ödem vardı o gidince fazla kilo vermiş gibi oldum sanırımAslında bu hafta yenilerden en az veren benim ama benim için karmaşık bir zamandı diyetisyen falanbiz hep beraber takımız . en başta kendim için sonra da takımım için daha çok özen göstereceğim
Onu da haftaya yapıcam :)) zaten hala aç sayılırım çünkü sabah dişçiye gittim dedim özele gidip 200 vermiyim devlete gittim güya cerrah 20 liği çekicek, uyuşmadan çekmeye kalktı delirdim acıdan, dayanamıyorsan antibiyotik kullan gel dedi, ne alakası var uyuşmadı galiba daha öncede çektirdim hiç böyle bişi yaşamadım dedim, ya dayan ya da haftaya gel dedi yarı yarıya oynadığı dişimle gözümde yaşla özele gittim adam çene cerrahı biraz daha uyuşturup 5 dk çekti doktor bile şaşırdı bu saçmalığa, eşime hastaneden çıkana kadar söylemedim kesin çok fena olurdu ortam, gerçi şuanda da durduramıyorum heryeri arayıp şikayet ediyor
HarikaKızlar tebrikler KAZANDIK
Hem asıl listede, hemde yeni üye listemizde. Harika bir iş çıkartmışsınız gerçekten başarılarınızın devamını dilerim daima
4. Takımada çok teşekkürler bize bu heyecanı yaşattığı için iyiki varlar
ayy benim yarıştığım bir bağyan var zaten.Canımmm eda-sofi seninle yarışacakmış haftaya haberin olsun :)))))
Kızlar tebrikler KAZANDIK
Hem asıl listede, hemde yeni üye listemizde. Harika bir iş çıkartmışsınız gerçekten başarılarınızın devamını dilerim daima
yenilen pehlivan güreşe doymazmış bebeyimkonusun konusun:)
Kızlar tebrikler KAZANDIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?