Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Canımmm bizimde gözümüzden kaçmış desene olsunnn sen zaten bu hafta çok güzel kilo verdin daha ne istiyorsun harikaydın. öyle zannetmende sana ayrı motive oldu iştee gül gül dur artık tembelimmmm ...

hahahahhhh valla kendimi durduramıyorum şu an

evet kaptanım canım yaa..1.2 de güzel bir rakamda ben pazartesi burada tef çalıp bir kilo verdim diye sevinmeme gülüyorum niye 91 de takılıp kalmışım acaba???

Aslında bu hafta yenilerden en az veren benim ama benim için karmaşık bir zamandı diyetisyen falan biz hep beraber takımız . en başta kendim için sonra da takımım için daha çok özen göstereceğim
Bence sende çok iyi vermişsin bende biraz ödem vardı o gidince fazla kilo vermiş gibi oldum sanırım

Geçmiş olsun, doktor değilmiş canım o. Şikayet etsin tabi böyle görevini hakkıyla yapmayan kasap bozması doktorcuklara mustehak.

Harika tebrikler arkadaşlar. Bizde sana teşekkür ederiz kaptan desteğin için

Süper haber bu tüm takım arkadaşlarımı kutluyorum. 4 takımı da tebrik ederim. haftaya yarışa devam.iyi olan kazansın bu arada haftaya da 4.takımla yarışıyor muyuz?

Çok çok buralarda değildim ama bu sonucu almamamızda katkısı olan tüm ekibi ben de tebrik ediyorum. Çok çok sevindim herkesten kilolar gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…