- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ama böylede olmaz ki canımcımbu gün hiç bir şey yemedim nerdeyse...
sabahtan rehabilitasyona gittik... öğleden sonra kayınvalidemdeydim..
orada da kısır yaptılar bol yağlı 2 kaşık aldım ayıp olmasın diye tamam... eve yeni geldim... 1 elma yedim bu günü böyle kapatacağım artık...
az sonra spor yaparım biraz...
inşallah güzelim bak cumbo da demiş 2 haftamız boşa gidiyorjnaz canımm inşallah ya haftaya bnde kendmden 67 beklio olucam . kaçamaksz devam etcem . gerçekten kaçamak yapnca 1 hafta geriye sarıyoruzz . hatta daha fazla. biçok emeğimiz gidiyo. bu yzden artık kaçamak yok..
ay inşallah canımyaa geçen sefer 1 gün yaptım yarım kilo gitti bu sefer 1 kilo gitse süper olur valla:)hadi inşalah 1 kilo gider valla , ben de geçen sene evdeydim yapıyordum şimdi işte yapamıyorum aslında süper oluyoo ama ne yapayım
sabah 1 dilim kepek ekmği, 1 kk peynir
öğle tavuk yarım dilim kepek ekmeği, şehriye çorbası
ara kahve
aar 1 elma
akşam 1 kase nesfit 8 tane çubuk kraker (oğlumdan arakladım)
bu hafta eşim gececi ya her akşam nesfit yedim b akalım haftaya ne yapıcam
aynen canım zaten şimdiye kadar tadında bıraksaydık bu kadar kilo almazdık1 hafta olsa yine iyi bi de verememiş olduğun için 2 hafta geriye sayıyorsun , kaçamak yapılabilir aslında ama aşırya kaçmamak şartıyla ,ama ben abartıyorum kaçamak dediğim şey aslında diyeti tamamen bozmak oluyor , 1 parça çikolata yiyebiliriz ara öğün olarak ama biz ne yapıyoruz ana yemeğin üstüne 1 PAKET YİYORUZ MESELA
ama sizinle olduğumdan beri hiç kaçamak yapmadım sizi seviyoruummm
cumbocum bende aynen senin yazdıklarını yazmak için girdim tekrar site de dolanıp duruyorumkızzlaaarrr nerdesinizzz çıkın ortyaaa
yeşil açyımı içtim ama öncesinde 1 tane küçük havuç yedimbilmiyorumkismile
yaaaa ufff kilocuklarımındaha hızlı terketmesini istiyorum bedenimi
ama spor yapmadan olmuyooooo olmuyooooo , haftaya en azındanmekik çekmeye falan başlasam çok iyi olacak, ya da callenetics yapmıştım geçen sene incelmiştim en iyisi ona başlamak
cumbocum bende aynen senin yazdıklarını yazmak için girdim tekrar site de dolanıp duruyorum
afiyet olsun
bende az önce kanlıca mantarı yedim 1 tane eşim fırında yağsız yaptı . tadına baktım
suyumu içiyorum yatmadan öncede soğan suyu içeceğim
ama bu gece bize uzun gibi oğlum 6 da uyudu hala uyanmadı
ahh ahh bende spor yapamıyorum canımya notebook um var şimdi diğer yüklediklerimde seyyar hard disk te oda evde değil
dediğin gibi en azından mekik çekelim
bak senle beraber yapabiliriz mesela her gün bir sayı belirleriz birbirimize söyleriz yapıp yapmadığımızı ne dersin?
callenetics i bende denemiştim ama çok zor gelmişti
1. TAKIM 178. ETAP
makeup ( 74.0 / 74.0/0.0 / 0.00% )
sevorane ( 58.5 / gerı donmek uzere ayrıldı
teodase ( 74.6 / 74.9/+0.3/+0.22%)
jnaz ( 72.5 /
giz3mmm( 67.5 / 68.0/+0.5/+0.33%/
cumbo ( 63.0 /
merıspek( 83.5 /
ezgıılknur(77.6 /
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 571.2 /
tamam canımcımKızlarr hemencecik kilomu yazıp çıkmam lazımmm, 74.9 çıktım sabahohaoldumsmile, listeye kaydedin lütfeenn...:a015:
sağol cumbocum Allahtan uyandı bende mamasını yedirdim biraz oynadık şimdi babasıylabenim kuzu da erken uyuyunca gece mutlaka kalkıyoruz sana kolay gelsin canım
evet bence de beraber yapabilriz çok iyi fikirolumunekankayizsmile
50 ,ile başlayalım mı , ben yarın nöbetçiyim ama cumartesi başlarım
tamam güzelim yarın sabah tartılır eklerim bendelısteyı ekledım kızlar kılolarınız yazarak devam etıtırmısınız lısteyı
hesaplamayı gece yapıcem ok mcuk
ezgı ılknur tamda senı merak edıyodum nerelerdesın kuzum sen
ezgiilknurcum tamda nerde bu kız diyordum seni gördüm
oğlun hastaydı diye hatırlıyorum nasıl oldu ?
ezgicim bence bunda takıma hiç upramamanında etkisi var sanırımmrbalarrr nasılsınız ben pek degil yaa şu benim bogaz ist bogazı geççek diye korkuyom iştah kesici bişiler yesem iyi olcak ama bebişim sütten kescek diye olmuyo yiyiyorum bahanede hazır emiiyo diyorum ama çok şükür sporu hiç aksatmıyom şükür bi haftadır tartılmıyom yarın tartılcam gene yazarım pek gelemiyomda menü pek kötü yazmaya cesaretim yokk kusura bakmayın uslanmam lazım benim
j nazım ben hesaplama yapıyorum sende teyıt edersen daha saglıklı olur bu konuda patron sensın bebem ben hesaplım sen son kontrolunu yap sevorane den ses yok onu gerı donemk uzere ayrıldı yapıyorum gecen haftakı toplam kılodan cıkarmadım ama cıkarmam gerekıyomu bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?