Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

evet canım çok haklısın o zaman ben buraya gelip yazayım en yediklerimi ama beni kovarsınız yavvv valla iyi dayanıyosun canım tebrik ederim ben zor dayanırdım sen neler yapıyosun diyette yapıyomusun sende emziriyosun ya ben mecburen ek gıdaya başladım sen ne yaptın tatlımmolumunekankayizsmile

klava:

dıkkat et canım bende bu hafta aynen yedım yedım bak tartım kımıldamadı ne gectı elıme koca bı hıc sımdı en ufak bı stres karsında cantama ajanda attım o anımı kusuyorum resmen deftere ve rahatlıyom sanırım malum benım problem tepkısel asırı yeme krızlerı asıcam ınsallah sızlerle ve bu kadar gıdım gıdım gıtmesının tek sebebı haftalık rutın yasadıgım yeme krızlerıı o yuzden sen de buraya sık sık ugra canım ben dısarıdayken dahı bunu ajanda ıle cozumledım sende dene tatlım hem emzırıyosunda be kuzum her yedıgın sutmu oluyoo alla alla yaww kızdım sanaaa bakk

besı bı yerde bende ıcmıstım ama ben ne zman ıcınde mate olan bı cay ıccem hemen elım ayagım sısıyoo alla alla o yuzden ıcmıyorum
hanfendı 68 olmusuz bu ne bebemm ne zmandır sopamdan eksık kaldınız dımı ben yıne su sopalı halıme donım

dıkkat edıcem canım bu ısler genelde pratıkden kazanılıyo ya ıste yavas yavas gercı benımkıde pek bı yavas oldu hehehe masllahım var kac hafta oldu

kardes takım 9 uncu takımın lıstesıne bakıp gelıyom canlar

bu arada ben maydonoz kurune basladım heheheh
)
hımm tamam tatlım sen bi yap sonuca göre bende başlarım belki:)
saol canım çok şükür atlattım canım saol bitanem çok düşüncelisin şimdi ben bogazdan hasta çok yiyomm sen nasılsın tatlımmm
çok geçmiş olsun tekrardan canım bebeklerin hasta olması çok kötü oluyor
senin boğazınada bi çare bulalım en iyisi
bende çok şükür iyiyim canım ev bebek derken zaman geçiyor

iyi geceler güzelim
afiyet olsun çok güzel beslenmişsin
bu beşi bir yerde sallama olan mı canım geçenlerde markette gördüm

make bidaha kilo almak yok söz. ilk defa buraya kilo alarak geldim çok kötüyüm ya ama söz bidaha olmıcak. 100 gr da olsa vermiş olarak gelcem artık. kaçamak fln yok. akşam yemeklerinide ağır yemiyorum meyve fln sıkıştırıyorum . sütü ve myveyi çoğalttım . ayrıca beşibiyerde kullanıyorum yeşilcayda eklicem bitmişti alıyım yarın . düzenli bi şeklde gtcem artk böyle . hedeflerime ulaşmam lazım kndime söz verdm sonuçta bu sözümü yerine getreliyim kndime olan güvenim artmalı dmi. bayrama kadar hedef 65 benim . herkes hedefini yazsn kzlar bayramda bakalım herkes ulaşmısmı hedefine

jnazz evet canım sallamasından içiyorum . diğeriyle ayrı ayrı uğraşmıyayım dedim . bnce boylede faydası olur . bu arada ben 5 gün pazar ve perşembe arası bi şok diyet düşünüyorum . takımdan ezgiilknur elma demiş ama ona 5 gün dayanırmıyım blmiyorum napsamki elma mı yapsam 5 gnde 5 kilo diyetindenmi yapsammm

kesin benim tartıda oynamıcak bari kilo almasam gene sevincem ama olmuyo bir dur demek lazım yoksa sopa yicemm:bbo: tamam sabah kalkınca tartılcam ve sonuç inşş iyi olur ve başlıcam 3 gündür ılık ballı su içiyom aç karnına artı artık dikkat adimm yoksa nasıl zayıflıca ben bayrama bari 1- 3 kilo verimm hadi bakalım şimdiden silkelendim inşş durmaz saol tatlımm kızmaaa kızmaaa bak bi daha olmicekkksempatiksalakcinni çok saooll canımm artık kandırmaca yok hersey süt olmuyoooguclubacismileguclubacismile

kızlar ben bu hafta pazar-perşembe arası bi şok diyet uygulamak istiyorum . sizce hangisini yapayım .
ben bi ara lapa diyeti yapmıştım ama oda yenecek gibi değil canım
bugünde ayran aşını yaptım biliyorsun
ama uzun süreli ne yapılabilir bilmiyorum ben dayanamıyorum o kadar
sen gel tatlım kovmayız merak etme belki yazdıkça hatalarını görür vazgeçersin
hem cidden süt olması için tek başına su bile yeterli
ben emzirmiyorum tatlım 4. ayında tamamen bıraktı bebeğim zaetn öncesinde de çok sorunluydu sağarak veriyordum emmeyince de tamamen gitti
ek gıdalara başladık bizde bütün günüm oğluma yemek hazırlamakla geçiyor anne sütü yerinede devam sütü alıyor

dıkkat edıcem canım bu ısler genelde pratıkden kazanılıyo ya ıste yavas yavas gercı benımkıde pek bı yavas oldu hehehe masllahım var kac hafta oldu
aynen öyle tatlım yapa yapa alışacaksın
ama bu işi hızlandıralım
birde takımdaki bütün kızların öğrenmesi lazım sen yada ben olmayınca onlarda bildirim yapsınki işler aksamasın

make cim ben gizemin yüzdesini 0.74 olarak hesapladım ama bide sen bak istersen
sen ne dıyosan dogrudur canım ben sunu ıycene bı kavrım ama detaylı yazdım nasıl yaptıgımı

5 gunde 5 kılo dıye bı sacmalık olurmu gızem yaaa alllma hayatım 1 kılo 7700 kalorı yetıskın bı ınsan boyuna ve kılosuna gore gunde 1000 ılla 2000 arası kalorı yakıyo dusun kı bu kılda 2000 yakmıyoz bız sen ne kadar az yakıyosunn ve sen gunde 7700 yakıcan ve 5 gunde 5 kılo vercen gercekcı ol canım sonu husran oluyoo sakın ve temkınlı adım at evet hedefe yaklastıkca heycanlandın ama yok sakın oll ssstt sopaaa

ole tabe yok sut yapsın yok cocuga yarasın dıye hamılelıkte ve sonrasında habıre yedırıyolar cocuk zaten ıhtıyacını alıyo gerısı sana yag kalıyoo ee sonasıda ole sut makınasımısın ayolll yedıkce artcak sempatiksalakcinni

tabiki verirsin canımya düşünsene 82 kilodan bugünlere geldin ve sana güveniyorum eminim bayrama 65 olacaksın
benim hedefimde 68 canım ulaşılamayacak bir hedef değil 1 ayda 4 kilo vermem lazım
birde bende şu var sanki 70 sınırını geçersem daha kolay verecekmişim gibi
tamam canım bende alayım ondan ama hem yeşil çay hem beşi bir yerde ikisini bir arada içme bence
birde bence o kadar uzun süreli şok diyetler yapma vucudunu yormuş olursun
sık sık az az beslen ve sporunu artır zaten öylelikle daha kalıcı kilo vermiş olursun
bak gördün mü tatlım şimdiden silkelendim diyorsun demekki artık hergün bizimlesin:)

saol canım gelcem hep artık yazcam ne yediysemm tek tek bugun başlamayayım ama mafoldumben evet haklısın evet su çok içiyorum
hımm devam sütüde çok iyimiiş canım allahım bagışlasın saglıklı olsunlarda inşş mamada iyi oluyo ne yapcaz oo ne güzel annesi ogluşuna çorbalar mamlarda yaparmışş anneler hep bebkleri için ugraşıyolar olumunekankayizsmile

evet canım aynen sizinleyim hergün gelip yediklerimi tek tek yazacam sositosositosositososito

canım sımdı 67.5-68=+0.5
0.5.67.5=33.75/100=33.7 cıkıyoo bende yanlıs mı yaptım nerde hata yapıyom kı ben du ogrenım ıycene
canımcım işlem hatası yapmışsın
0.5/67.5=0.0074 . 100= 0.74

rica ederim şekerim ne demek öğreneceğiz böylelikle
kızlara dediklerinede harfiyyen katılıyorum olumunekankayizsmile

make zaten adı gibi değil yani 5 gün 5 verdrmiyo . ama bana morel olsun dye yani 1 versem razıyım . motivasyona ihtiyacım var tartıdaaaaa =) o yzden yani ayrıca jnazzcım çok uzun değil 4-5 gün yapcam . elmayı denemiştim 2 gün fln midem ağrıdı ekşi oldğu için 5 gün diyetini yapayım bu sefer . ben o dyetle başlamştım zaten 82 den 10 günde 77 olmmştum

tamam canım yarından itibaren başlarız artık
oğluşum içinde sağol tatlım rabbim seninkilerede hayırlı uzun ömürler versin
sorma değişik tarifler deniyorum sürekli aslında çok keyifli yapmasıda bide yese bazen en fazla 3-5 kaşık yiyor

evet canım aynen sizinleyim hergün gelip yediklerimi tek tek yazacam sositosositosositososito
tamam güzelim
bak kaçamak yapamak istediğinde de make in geyik sohbetinde açtığı bi konu var alo kaçamak hattı diye:)

valla tatlım sen bilirsin öyleyse
sana diyorum ama bende tartıda yarın 71 i görürsem felaket motive olacağım

:roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…