ezgicim bence bunda takıma hiç upramamanında etkisi var sanırım
pazartesiden beri seni hiç görmedim grupta
bence biraz bizimle vakit geçirsen yeme konusunda da kendini frenleyebilirsin
en azından bizde öyle oluyor çünkü birbirimize karşı sorumluluk hissediyoruz
mesela şimdi eşim tam karşımda oturmuş cips çerez yiyor ve içerisi felaket koktu ama yemiyorum çünkü yarın tartı günü
birde ben spor yaparken hep kendime kızıyordum hem yiyorsun hemde eritmeye çalışıyorsun diye
kızlar ben bu hafta pazar-perşembe arası bi şok diyet uygulamak istiyorum . sizce hangisini yapayım .
mrbalarrr nasılsınız ben pek degil yaa şu benim bogaz ist bogazı geççek diye korkuyom iştah kesici bişiler yesem iyi olcak ama bebişim sütten kescek diye olmuyo yiyiyorum bahanede hazır emiiyo diyorum ama çok şükür sporu hiç aksatmıyom şükür bi haftadır tartılmıyom yarın tartılcam gene yazarım pek gelemiyomda menü pek kötü yazmaya cesaretim yokk kusura bakmayın uslanmam lazım benim
kızlarr iyi geceler =)
bende bugün sabah kahvaltı ettim
öğlen beşibiyerde çay elma ve 1 tane kuru kayısı
akşam lahana yemeği
aralıklarla 2 kase yoğurt çorbası içinde sadece arpa vardı.
1 elma beşibiyerde 2 tane kuru kayısı
1 bardak süt
akşam az yememin sebebi kahvaltı çok yoğun yaptım.
canımcım bende tam onu söyleyecektim hem toplam kilodan çıkaracağız hemde bu hafta sabit gösterip öyle yazacağız
hem rica ederim patronluk ne demek
hele sen bi öğren sonra benim hatalarımı düzelteceksin opuyorumnanaktan
bak birde aklıma gelmişken söyleyeyim sanırım sen paylaşım alanına eklemeyi bilmiyorsun daha doğrusu ilk biz eklerken sorun yokta başka takımlar eklemişken onları alıntı yapmayı bilmiyorsun onuda açıklayayım sana
diyelimki 2 takım bildirim yaptı son bildirim yapanı alıntı yapıp baştaki ve sondaki quote yazısını sileceksin
ilk sıraya da 1. takımı kopyalayacaksın
yada diyelimki 9. takımı kopyalayacaksın o zamanda sıralamaya dikkat edip öyle bildirim yapacaksın
1. TAKIM 178. ETAP
makeup ( 74.0 / 74.0/0.0 / 0.00% )
sevorane ( 58.5 / 58.5 / 0.0 / 0.00%) gerı donmek uzere ayrıldı
teodase ( 74.6 / 74.9/+0.3/+0.22%)
jnaz ( 72.5 /
giz3mmm( 67.5 / 68.0/+0.5/+0.74%/
cumbo ( 63.0 /
merıspek( 83.5 /
ezgıılknur(77.6 /
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 512.7 /
)kardes takım 9 uncu takımın lıstesıne bakıp gelıyom canlar
bu arada ben maydonoz kurune basladım heheheh
çok geçmiş olsun tekrardan canım bebeklerin hasta olması çok kötü oluyorsaol canım çok şükür atlattım canım saol bitanem çok düşüncelisin şimdi ben bogazdan hasta çok yiyommsen nasılsın tatlımmm
kızlarr iyi geceler =)
bende bugün sabah kahvaltı ettim
öğlen beşibiyerde çay elma ve 1 tane kuru kayısı
akşam lahana yemeği
aralıklarla 2 kase yoğurt çorbası içinde sadece arpa vardı.
1 elma beşibiyerde 2 tane kuru kayısı
1 bardak süt
akşam az yememin sebebi kahvaltı çok yoğun yaptım.
kesin benim tartıda oynamıcak bari kilo almasam gene sevincem ama olmuyo bir dur demek lazım yoksa sopa yicemm:bbo: tamam sabah kalkınca tartılcam ve sonuç inşş iyi olur ve başlıcam 3 gündür ılık ballı su içiyom aç karnına artı artık dikkat adimm yoksa nasıl zayıflıca ben bayrama bari 1- 3 kilo verimm hadi bakalım şimdiden silkelendim inşş durmaz saol tatlımm kızmaaa kızmaaa bak bi daha olmicekkksempatiksalakcinni çok saooll canımm artık kandırmaca yok hersey süt olmuyoooguclubacismileguclubacismileklava:
dıkkat et canım bende bu hafta aynen yedım yedım bak tartım kımıldamadı ne gectı elıme koca bı hıc sımdı en ufak bı stres karsında cantama ajanda attım o anımı kusuyorum resmen deftere ve rahatlıyom sanırım malum benım problem tepkısel asırı yeme krızlerı asıcam ınsallah sızlerle ve bu kadar gıdım gıdım gıtmesının tek sebebı haftalık rutın yasadıgım yeme krızlerıı o yuzden sen de buraya sık sık ugra canım ben dısarıdayken dahı bunu ajanda ıle cozumledım sende dene tatlım hem emzırıyosunda be kuzum her yedıgın sutmu oluyoo alla alla yaww kızdım sanaaa bakk
besı bı yerde bende ıcmıstım ama ben ne zman ıcınde mate olan bı cay ıccem hemen elım ayagım sısıyoo alla alla o yuzden ıcmıyorum
hanfendı 68 olmusuz bu ne bebemm ne zmandır sopamdan eksık kaldınız dımı ben yıne su sopalı halıme donım
ben bi ara lapa diyeti yapmıştım ama oda yenecek gibi değil canımkızlar ben bu hafta pazar-perşembe arası bi şok diyet uygulamak istiyorum . sizce hangisini yapayım .
sen gel tatlım kovmayız merak etme belki yazdıkça hatalarını görür vazgeçersinevet canım çok haklısın o zaman ben buraya gelip yazayım en yediklerimi ama beni kovarsınız yavvvvalla iyi dayanıyosun canım tebrik ederim ben zor dayanırdım sen neler yapıyosun diyette yapıyomusun sende emziriyosun ya ben mecburen ek gıdaya başladım sen ne yaptın tatlımmolumunekankayizsmile
aynen öyle tatlım yapa yapa alışacaksındıkkat edıcem canım bu ısler genelde pratıkden kazanılıyo ya ıste yavas yavas gercı benımkıde pek bı yavas oldu hehehe masllahım var kac hafta oldu
make cim ben gizemin yüzdesini 0.74 olarak hesapladım ama bide sen bak istersen
sen ne dıyosan dogrudur canım ben sunu ıycene bı kavrım ama detaylı yazdım nasıl yaptıgımımake cim ben gizemin yüzdesini 0.74 olarak hesapladım ama bide sen bak istersen
jnazz evet canım sallamasından içiyorum . diğeriyle ayrı ayrı uğraşmıyayım dedim . bnce boylede faydası olur . bu arada ben 5 gün pazar ve perşembe arası bi şok diyet düşünüyorum . takımdan ezgiilknur elma demiş ama ona 5 gün dayanırmıyım blmiyorum napsamki elma mı yapsam 5 gnde 5 kilo diyetindenmi yapsammm
kesin benim tartıda oynamıcak bari kilo almasam gene sevincem ama olmuyo bir dur demek lazım yoksa sopa yicemm:bbo: tamam sabah kalkınca tartılcam ve sonuç inşş iyi olur ve başlıcam 3 gündür ılık ballı su içiyom aç karnına artı artık dikkat adimm yoksa nasıl zayıflıca ben bayrama bari 1- 3 kilo verimm hadi bakalım şimdiden silkelendim inşş durmaz saol tatlımm kızmaaa kızmaaa bak bi daha olmicekkksempatiksalakcinni çok saooll canımm artık kandırmaca yok hersey süt olmuyoooguclubacismileguclubacismile
tabiki verirsin canımya düşünsene 82 kilodan bugünlere geldin ve sana güveniyorum eminim bayrama 65 olacaksınmake bidaha kilo almak yok söz. ilk defa buraya kilo alarak geldim çok kötüyüm ya ama söz bidaha olmıcak. 100 gr da olsa vermiş olarak gelcem artık. kaçamak fln yok. akşam yemeklerinide ağır yemiyorum meyve fln sıkıştırıyorum . sütü ve myveyi çoğalttım . ayrıca beşibiyerde kullanıyorum yeşilcayda eklicem bitmişti alıyım yarın . düzenli bi şeklde gtcem artk böyle . hedeflerime ulaşmam lazım kndime söz verdm sonuçta bu sözümü yerine getreliyim kndime olan güvenim artmalı dmi. bayrama kadar hedef 65 benim . herkes hedefini yazsn kzlar bayramda bakalım herkes ulaşmısmı hedefine
tamam canım bende alayım ondan ama hem yeşil çay hem beşi bir yerde ikisini bir arada içme bencejnazz evet canım sallamasından içiyorum . diğeriyle ayrı ayrı uğraşmıyayım dedim . bnce boylede faydası olur . bu arada ben 5 gün pazar ve perşembe arası bi şok diyet düşünüyorum . takımdan ezgiilknur elma demiş ama ona 5 gün dayanırmıyım blmiyorum napsamki elma mı yapsam 5 gnde 5 kilo diyetindenmi yapsammm
bak gördün mü tatlım şimdiden silkelendim diyorsun demekki artık hergün bizimlesin:)kesin benim tartıda oynamıcak bari kilo almasam gene sevincem ama olmuyo bir dur demek lazım yoksa sopa yicemm:bbo: tamam sabah kalkınca tartılcam ve sonuç inşş iyi olur ve başlıcam 3 gündür ılık ballı su içiyom aç karnına artı artık dikkat adimm yoksa nasıl zayıflıca ben bayrama bari 1- 3 kilo verimm hadi bakalım şimdiden silkelendim inşş durmaz saol tatlımm kızmaaa kızmaaa bak bi daha olmicekkksempatiksalakcinni çok saooll canımm artık kandırmaca yok hersey süt olmuyoooguclubacismileguclubacismile
ben bi ara lapa diyeti yapmıştım ama oda yenecek gibi değil canım
bugünde ayran aşını yaptım biliyorsun
ama uzun süreli ne yapılabilir bilmiyorum ben dayanamıyorum o kadar
sen gel tatlım kovmayız merak etme belki yazdıkça hatalarını görür vazgeçersin
hem cidden süt olması için tek başına su bile yeterli
ben emzirmiyorum tatlım 4. ayında tamamen bıraktı bebeğim zaetn öncesinde de çok sorunluydu sağarak veriyordum emmeyince de tamamen gitti
ek gıdalara başladık bizde bütün günüm oğluma yemek hazırlamakla geçiyor anne sütü yerinede devam sütü alıyor
aynen öyle tatlım yapa yapa alışacaksın
ama bu işi hızlandıralım
birde takımdaki bütün kızların öğrenmesi lazım sen yada ben olmayınca onlarda bildirim yapsınki işler aksamasın
tabiki verirsin canımya düşünsene 82 kilodan bugünlere geldin ve sana güveniyorum eminim bayrama 65 olacaksın
benim hedefimde 68 canım ulaşılamayacak bir hedef değil 1 ayda 4 kilo vermem lazım
birde bende şu var sanki 70 sınırını geçersem daha kolay verecekmişim gibi
tamam canım bende alayım ondan ama hem yeşil çay hem beşi bir yerde ikisini bir arada içme bence
birde bence o kadar uzun süreli şok diyetler yapma vucudunu yormuş olursun
sık sık az az beslen ve sporunu artır zaten öylelikle daha kalıcı kilo vermiş olursun
bak gördün mü tatlım şimdiden silkelendim diyorsun demekki artık hergün bizimlesin:)
canımcım işlem hatası yapmışsıncanım sımdı 67.5-68=+0.5
0.5.67.5=33.75/100=33.7 cıkıyoo bende yanlıs mı yaptım nerde hata yapıyom kı ben du ogrenım ıycene
sen ne dıyosan dogrudur canım ben sunu ıycene bı kavrım ama detaylı yazdım nasıl yaptıgımı
5 gunde 5 kılo dıye bı sacmalık olurmu gızem yaaa alllma hayatım 1 kılo 7700 kalorı yetıskın bı ınsan boyuna ve kılosuna gore gunde 1000 ılla 2000 arası kalorı yakıyo dusun kı bu kılda 2000 yakmıyoz bız sen ne kadar az yakıyosunn ve sen gunde 7700 yakıcan ve 5 gunde 5 kılo vercen gercekcı ol canım sonu husran oluyoo sakın ve temkınlı adım at evet hedefe yaklastıkca heycanlandın ama yok sakın oll ssstt sopaaa
ole tabe yok sut yapsın yok cocuga yarasın dıye hamılelıkte ve sonrasında habıre yedırıyolar cocuk zaten ıhtıyacını alıyo gerısı sana yag kalıyoo ee sonasıda ole sut makınasımısın ayolll yedıkce artcak sempatiksalakcinni
tamam canım yarından itibaren başlarız artıksaol canım gelcem hep artık yazcam ne yediysemm tek tek bugun başlamayayım ama mafoldumben evet haklısın evet su çok içiyorum
hımm devam sütüde çok iyimiiş canım allahım bagışlasın saglıklı olsunlarda inşş mamada iyi oluyo ne yapcaz oo ne güzel annesi ogluşuna çorbalar mamlarda yaparmışş anneler hep bebkleri için ugraşıyolar olumunekankayizsmile
tamam güzelimevet canım aynen sizinleyim hergün gelip yediklerimi tek tek yazacam sositosositosositososito
valla tatlım sen bilirsin öyleysemake zaten adı gibi değil yani 5 gün 5 verdrmiyo . ama bana morel olsun dye yani 1 versem razıyım . motivasyona ihtiyacım var tartıdaaaaa =) o yzden yani ayrıca jnazzcım çok uzun değil 4-5 gün yapcam . elmayı denemiştim 2 gün fln midem ağrıdı ekşi oldğu için 5 gün diyetini yapayım bu sefer . ben o dyetle başlamştım zaten 82 den 10 günde 77 olmmştum
canımcım işlem hatası yapmışsın
0.5/67.5=0.0074 . 100= 0.74
sorun ne bılıyomusun sorun benım sımdı bılıyosun ben ısletmecıyım 2 3 yıl bankacılık yaptım rakamlara uzak degılımm malum ama benım kafa her defasında faiz hesaplamaya gıdyoo onu anladım allamm yawww ıste kafayı yemek bu oluyooo faiz hesaplıyom kızlarrr bu hafta % kac faizle kılo verıyosunuzzz:roflol::roflol::roflol:delikafadulden
rica ederim şekerim ne demek öğreneceğiz böylelikle
kızlara dediklerinede harfiyyen katılıyorum olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?