- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
valla tatlım sen bilirsin öyleyse
sana diyorum ama bende tartıda yarın 71 i görürsem felaket motive olacağım
tamam canım yarından itibaren başlarız artık
oğluşum içinde sağol tatlım rabbim seninkilerede hayırlı uzun ömürler versin
sorma değişik tarifler deniyorum sürekli aslında çok keyifli yapmasıda bide yese bazen en fazla 3-5 kaşık yiyor
tamam güzelim
bak kaçamak yapamak istediğinde de make in geyik sohbetinde açtığı bi konu var alo kaçamak hattı diye:)
valla tatlım sen bilirsin öyleyse
sana diyorum ama bende tartıda yarın 71 i görürsem felaket motive olacağım
:roflol::roflol:sırnaşık şeydelikafadulden
ayy canımyaa çok güldüm bende yazdığını okuyunca eşimde ne oldu diyor:)
faizle kilo hesaplama güzelmiş :roflol:
oyy demekki vücudundan atıyorsun zararlı şeyleri:)benımde yarın tartılasım var jnazımmm sımdılık aynı dursunda maydonoz habıre wc cıkarıyooo :roflol:
evet tatlım netten bakıyorumsaol canım benim amin cümlemiiznkine ne güzel tarifleri int ten mi buluyosun canım bende degişiklikler denemek istiyorumda inşşş yer canım zamanla kilosu yerindeyse sıkma canını az azda olsa yiyo ya çok şükür
tamam bende oraya yazarım ALO KAÇAMAK HATTI na( ama inşş gelmem oraya yapmamam lazımmm)kaydirigubbakcemile3sositosositosositosositosositososito
ay evet gizemcimyaa dediğin gibi başında 71 olsunda:)inşallah görürsün canım =) 71.9 görsen bile sevinirsin kendmden bliyorumm. =) 66.9 görsem deli olurummm
evet tatlım gelir belkigun boyu temızlık yaptım ama ben gormedım gelır ama bırazdan
heee ya repo felanda hesaplarım ben yakındaaa kılo veremeyenlerı gecelık repoya yatırcemmm hayır kendımden utanıyodum ya dıyom nıye ben nerde hata yapıyomm ama ıste alıskanlıkk lar yıllarca kazanılınca atılmıyo hemen tık tıkk faızzz owwww gecenın bombasıyımm bende kendıme cok guldum yaw
off ya göbeğimi fln ölçcektim ama mezureyi bulamadm . gerçi fark yoktur. çnkü en son ölçtğmde 68.5 tm 67 oldğmda ölçerim artkkk..
off ya göbeğimi fln ölçcektim ama mezureyi bulamadm . gerçi fark yoktur. çnkü en son ölçtğmde 68.5 tm 67 oldğmda ölçerim artkkk..
senın ben once boyun olcusunu alsammm sen su 500 gramın hesabını nasıl verıcen okulda ne yedın kızz heee kımın tostuna sımıttıne otlandınn cabuk soyleeekaydirigubbakcemile3
en sevdıgım seydııı kızların sımıtlerınden bı cımdık almak kendı aldıgım hec lezzetlı olmuyoduuu :roflol:
aman hayatım yakında sen bizi dolar işareti olarak ta görmeye başlarsın:)
ama cidden alışkanlık hayatım kolaymı sürekli onlarla içli dışlıydın
okulda değil ya anneme gittim orda oldu işte 2 gün =(
hımmm annen tabe suzuldu gordu senı yedırdıkce yedırdıı ama kızı genc kız oldu fazlalıklardan kurtulması lazım teessuf edıyoz sana annesıı bu kınama sanaa:dilcikar:
harikasın canım darısı başımaailk ölçtüğmde 103 tü. en son ölçtğmde 92 =)
neden yanlış anlayalımki tatlım
samımı olarak bı ıtırafda bulınım bunu sakın yanlıs anlamayın para goz felan degılm aksıne azıcık asım kaygısız basım dır yasam felsefem ama parayı sevıyorum onla oynamayı sevıyorumm ulenn fekat benım olmasın cunku para cok olunca sahtekar ınsanlar oluyo cevrende o yuzdennnn fakır ama gururluyum halaa
eee anne kalbi şekerim annemde öyleydi eskidenhımmm annen tabe suzuldu gordu senı yedırdıkce yedırdıı ama kızı genc kız oldu fazlalıklardan kurtulması lazım teessuf edıyoz sana annesıı bu kınama sanaa:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?