- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 814
- 448
- 44
ya bnm annem çok güzel bi kadın ya . yeşil göz bide. e kiloluda değil 55 - 60 gidip gelir. fstk gibi valla. ablamda kardeşimde 55-60 gidip gelirler bi ben böyleyim lanet olsunn
ya bnm annem çok güzel bi kadın ya . yeşil göz bide. e kiloluda değil 55 - 60 gidip gelir. fstk gibi valla. ablamda kardeşimde 55-60 gidip gelirler bi ben böyleyim lanet olsunn
harikasın canım darısı başımaa
neden yanlış anlayalımki tatlım
valla rabbim onunda yokluğunu göstermesin ama dediklerinde çok haklısın
eee anne kalbi şekerim annemde öyleydi eskiden
ama şimdi o beni arayıpta zayıflama ile ilgili formüller veriyor hele tv de bişey duymasın benneyaptımki
iyi geceler canımhepinize iyi geceler kkızlar. yatayım artık yarın okul varr =) öptüm hepinzi
bela okuma gece gce ay bu pek bı degıstı kızzz evranın yerıne goz dıktın sen cadı koltugunda gozunmu vardırrr nedırrr hımmm sende ol 55 ne varkı suncacık kıloyu veremeyıp :roflol::roflol:
dımı ama anne kalbı ısteee bende gıdımla hergun konusuyomm ay bı sarkılar ogrenmır karga seslı hergun bagıra bagıra soyluyoooo delikafaduldendelikafadulden
oyy onun dillerini yerim ben ne tatlıdır şimdi
make benim oğluşumda de de diyor hiç susmadan :)
dede mı dedıı hadı masallah kız gerısıde gelır bak 1 2 aya ne dıller ne cılveler olur masllah kuzuma dısler cıktımı annesıı
dıs bugdayı doktunmu dokmedıysen hemen gelımm cok severımdeesempatiksalakcinni
ay sorma tatlım hiç susmuyor ki zaten babamda havalarda ilk dede dedi diye:)
dişte 1 tane çıktı teyzesi altta öyle şeker ki
diş buğdayı dökmedim güzelim eğer annemler burda olsaydı istiyordum ama burda hiç tanıdığım yok eşimin ailesiylede görüşmüyorum
esının aılesındemı ıstanbul ay kıyamam ya yakın olsaydık gelırdım dokerdık ne guzel bıde yerdıkkk :roflol:
yok güzelim onlar burdalar hatta aynı mahalledeyiz:)
ahh keşke dökerdik tabii ama onu dağıtırdık malum biz diyetteyiz ben sana güzel güzel şeyler yapardım sağlıklı :)
hım ozel konu ok canımm bilmiyorumkismile
he yaa ne guzelolurdu dımııı sempatiksalakcinni ıyıde ben pek uslu sayılmam ama pesın dııım sana laelaelaelaelae
1. TAKIM 178. ETAP
makeup ( 74.0 / 74.0/0.0 / 0.00% )
sevorane ( 58.5/ 58.5 / 0.0 / 0.00%) gerı donmek uzere ayrıldı
teodase ( 74.6 / 74.9/+0.3/+0.40%)
jnaz ( 72.5 / 72.0 / 0.5 / 0.69%)
giz3mmm( 67.5 / 68.0/+0.5/+0.74%/
cumbo ( 63.0 / 62.0 / 1.0 / 1.59%)
merıspek( 83.5 / 82.7 / 0.8 / 0.96%)
ezgıılknur(77.6 /
1.TAKIM TOPLAM KILO ( 512.7 /
günaydın canımkızlar günaydın.dün giremedim hemen gireyimde kilomu yazıyım dedim.82.7 olmuşum.sinirden ağlıcam ya.sadece 800 gr.bu hafta çok fazla vermem lazım,80 olcam bu hafta.olmaz böyle ya çok sinirliyim çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?