Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

Allah yardımcın olsun canımm, hem bebeklerinle ilgileniyosun hem de kendinle, ne diyeyimm helal olsun, gerçekten hayran oldum sana a.s

iyi geceler kızlarr

ikiside bebekmiş daha tatlım Allah kolaylık versin
küçük bebişine de çok geçmiş olsun canım inşallah zamanla daha iyi olur

afiyet olsun gizemcim
çok geçmiş olsun ayrıca dinlenmeye çalış ve ıhlamur iç canım
malesef teo cum malum ben bütün gün evdeyim o yüzden fırsat bulabiliyorum eğer oğlum sakinse
afiyet olsun
cumbocum afiyet olsun canım
ha gayret az kaldı senin
Çookk zor işlerr çookk, hastane lafı bile beni geriyoor, bir ara hayatım hastanede geçti, neyse anlatmayayyımm çok yaram var , Allah yardımcın olsun...

neden sevinmedin canım bilmiyorumkismile
nedense daha fazla eksilme bekliyordum canım o yüzden hayal kırıklığı oldu

kızlar günaydın.evdeki tadilat sinir bozucu bir hal aldı.dün giremedim.bugün akşam mutlaka gireceğim.isveç diyeini bıraktım.sabah kahvaltısı yok öyle diyet mi olur çok sinir bozucuydu.

gunaydın hanımlar

gozum bugun daha ıyı gerılımın ortasındayım nette fazla gıremıyorum pc ye bugun format atıcam herkesın bılgısıne

sabah 1 tane peynırlı poca yedım dıyeyımm ve kızın banaa hahaha

merhaba kızlar. bugn okula gtmedim öğlen kahvaltı edebldm ancak .
2 dlim ekmek 1 yumurta domates salatalık peynr roka yedim
şimdi beşibiyerde içcem snra elma yerim

herkese merhaba...
biz sabahtan beri hastanedeyiz...kıza ayakkabı yaptıracağız diye uğraşıyoruz... ne zormuş bu işler...
sabah erkenden çıktık kahvaltıyı dışarıda yapalım diye... ama fırsat bulamadık bu saate kadar aç kaldık...
daha yeni bişeyler atıştırdım...
bu arada sabah 200 gr daha vermişim 62.3 olmuşum...
offf gitti benim birincilik...kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim teodosa ve jnaz...Rabbim inşallah şifasını verecek...
sabahtan beri çok yorulduk çocuklar uyurken ben de yatayım biraz...

inşallah halledersiniz canım şu hastane işini.
kilo vermişsin bgnde ne güzel =)
maşallah sana herşeye koşturuyosun . yemenede dikkat ediyosun bravo canım

inşallah halledersiniz canım şu hastane işini.
kilo vermişsin bgnde ne güzel =)
maşallah sana herşeye koşturuyosun . yemenede dikkat ediyosun bravo canım

hiç bişey yemiyorum ki.. :gitme:sabah-akşam yoğurt ve keten tohumu karıştırıp yiyorum... öğlene de bi gün öncesinden kalan yemeklerle geçiştiriyorum... aralarda da elma yiyorum...
keten tohumu baya tok tutuyor... ama fgünde 2 yemek kaşığını geçmemek lazımmış...

az önce stepperda 600 adım çalıştım... aslında daha devam edecektim hazır çocuklar uyurken ama ayağım karıncalandı korktum...

zorlama kendini o kadar . 600 işte süper. ben hiç spor yapamıyorm

kahvaltıdan sonra 1 fincan yeşil cay ve 1 fincan beşibiyerde içtm
1 saat snra fln 4 - 5 tane kepekli bskvi yedim 1 tanede mandalina
1 fincan yeşilcay yine
akşam patlıcan yemği yedim 3-4 kaşık. 2 kaşık kadar makarna 1 dlim ekmek.
yatmadan meyve yerim süt içerim . yeter bugnlük

pc ye format attım kızlarr gereklı yuklemelerı yapım gelıcem bu arada msn sıfremı unuttum hahhahah otomatıkden acmaya alıstıgımdan sımdıı acamıyomm bakım bı caresını bulucam artık

iyi akşamlar kızlarr
bugün nete hiç giremedim oğlum yeni uyudu bende açtım pc yi
sabah keyif yapayım biraz dedim tabii aralarda uyandığımı saymıyorum 11 gibi çıktım yataktan sonra bebeğimin kahvaltısıydı banyosuydu eşimdi derken saat 1 i buldu. bebişimi uyuttum dip köşe temizlik ve ütü yaptım . sonrada uyandı oğlum hiçbir şey yapmama izin vermedi şimdi uyudu da rahatladım
yediklerime gelince
kahvaltıda yarım dilim börek 1 çay bardağı kadar süt
öğlen 1 kase çorba
ikindide 4 yemek kaşığı pilav
az öncede canım sıkıldı biraz hemen mutfağa attım kendimi bi baktım dolabın kapısını açmış aranıyorum ne oluyor dedim kaç gündür gr gr verdiklerini almak mı istiyorsun
bir parça peynir ve 5-6 tane yaban mersini 3 tane de mavi yeşil çubuk kraker yedim
bugün pek suda içmedim şimdiye kadar 1 lt içtim 1 fincanda beşi bir yerde
su koydum 1 fincan daha içeceğim
malesef yeşil çayım bitmiş yarın alırım artık

kızlar günaydın.evdeki tadilat sinir bozucu bir hal aldı.dün giremedim.bugün akşam mutlaka gireceğim.isveç diyeini bıraktım.sabah kahvaltısı yok öyle diyet mi olur çok sinir bozucuydu.
canım isveç diyetini bıraktığın çok iyi olmuş
bizde inandıkk:umursamaz:
merhaba kızlar. bugn okula gtmedim öğlen kahvaltı edebldm ancak .
2 dlim ekmek 1 yumurta domates salatalık peynr roka yedim
şimdi beşibiyerde içcem snra elma yerim
gizemcim afiyet olsun canım
merhaba maicim halledebildiniz mi bari işlerinizi?
maşallah sana ne güzel vermişsin bende dünden bu yana 100 gr vermişim sadece:gitme:
teşekkür ederim teodosa ve jnaz...Rabbim inşallah şifasını verecek...
sabahtan beri çok yorulduk çocuklar uyurken ben de yatayım biraz...
rica ederim canım inşallahh

bugün çok iyi beslenmişsin gizemcim
bide şu var şimdiye kadar çok iyi kilo verdin o yüzden bu aralar kilo vermen durdu diye düşünüyorum
sıkma canınıolumunekankayizsmile

pc ye format attım kızlarr gereklı yuklemelerı yapım gelıcem bu arada msn sıfremı unuttum hahhahah otomatıkden acmaya alıstıgımdan sımdıı acamıyomm bakım bı caresını bulucam artık

kaydirigubbakcemile3
halledersin sen canım bende 1 avuç leblebi yiyorum şimdi

selam kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim.farklı arkadaşlar edinirim aranızda

selam kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim.farklı arkadaşlar edinirim aranızda

merhaba canım hoşgeldin aramıza
bende az önce diğer topikte senin yazdıklarını okuyordum laf aramızda sırf senin bilgilerinden faydalanmak için bakıyorum oraya:)
kek tarifinide aldım en kısa zamanda deneyeceğim
sen kepekli un demişsin onun yerine tam buğday unuda olur sanırım evde o varda

akşam yemeğimde 8 yemek kaşığı haşlanmış karnıbahar yedim üzerine 1 su bardağı yoğurt ekledim sarımsaklı. yanında 1 dilim çavdar ekmeği, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim ve bolca yeşil salata. yemeklerime birer kaşık yağ ekledim çünkü günlük yağ hakkım 4 yemek kaşığını geçmeyecek diyetisyen öyle verdi çünkü. yemekten sonra 3 saat boyunca su hariç bişey yemek içmek yasak çünkü vücut zayıflatıcı bişey salgılıyo dedi diyetisyen. akşam yemeğimi 6 da yedim. saat 9 gibi1 muz yiyeceğim. günlük 3 porsiyon meyve hakkım var. 2 tane mandalina 1 porsiyon ediyor ve muz yenilecekse eğer yerli muz olmalı orta boy yani ithal muzlar büyük oluyo. saat 10 gibde yarım yağlı sütten yapılmış 1 su bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi içeceğim. nescafe yasak çünkü. şeker ve tatlıda tamamen yasak. sakarin gibi yapay tatlandırıcılar yasak. doktor şekerli sakız bile çiğnemeyeceksin tatlıyı şekeri ağzına sürüp tadını hatırlamayacaksin dedi. 2 ay bitti şekeri tatlıyı bırakalı çok rahat ettim

afiyet olsun
sayende daha bilinçli yapacağız bu işi
dieytisyeninde iyiymiş. bende haziranda gitmiştim diyetisyene ama çok ketum biriydi ve sormadan bişey anlatmıyordu. verdiği de klasik listelerdendi
o dönemde oğlum çok küçüktü ve bende hem emzirip hemde sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyordum ama malesef yeme düzenim yoktu o yüzden kilo alıyordum zaten
bebeğim daha 2-3 aylıktı ve ona göre ayarlıyordum herşeyimi birde tek olduğum için bir sn bile yalnız bırakamıyordum o dönemlerde çok sorunluydu
bende 2 kere gittim bıraktım 1 haftada 1,100 gr vermiştim 900 gr yağ 200 gr da kastı
sonrada devam etmediğim için geri aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…