benim de iki tane aralarında 10 ay var... biri 15 biri 25 aylık...
küçük 7 aylık doğdu... doğumdan sonra beyne oksijen gitmemiş beyin kanaması geçirmiş... beyin şu an felçli... 15 aylık ama oturmayı yeni öğrendi... gözleri de görmüyor... 3 kat fazla ilgi istiyor.. büyük de bebek daha o ayrı ilgi istiyor...
zor oluyo ama allah sabrını veriyo çok şükür...
ikiside bebekmiş daha tatlım Allah kolaylık versinbenim de iki tane aralarında 10 ay var... biri 15 biri 25 aylık...
küçük 7 aylık doğdu... doğumdan sonra beyne oksijen gitmemiş beyin kanaması geçirmiş... beyin şu an felçli... 15 aylık ama oturmayı yeni öğrendi... gözleri de görmüyor... 3 kat fazla ilgi istiyor.. büyük de bebek daha o ayrı ilgi istiyor...
zor oluyo ama allah sabrını veriyo çok şükür...
afiyet olsun gizemcimsabah kahvaltı edemedim .
okuldan sonra arkadaşla işlerim vardı eve gidemedim o yüzdenn
biraz çubuk kraker. 5 tane kepekli büskvi ve 1 tane light ice tea
eve gelince yarım elma
bol salata
akşam 2-3 tane balık salata yedim yarım dlim çavdar ekmeği
bu arada çok hastayım kzlar fena grip olmuşum . kilomdada değişiklik yoktu . hala 68 im
malesef teo cum malum ben bütün gün evdeyim o yüzden fırsat bulabiliyorum eğer oğlum sakinseSAATLERİMİZ NE YAZIKKİ HİÇ DENK GELMİYOR, AKŞAM YEMEĞİ FASLI YENİ BİTTİ BİZDE, İKİ ÇOCUK KENDİMİ DOYURAYIM DERKEN BU SAAT OLDU, 1 TAVUK BUT, SALATA YEDİM AKŞAM YEMEĞİNDE, SPOR YAPAMADIMM kafamçokkarıştı
cumbocum afiyet olsun canımselam arkadaşlar dün giremedim çok yoğundum , bugün de ancak işte , biraz okuyabildim geçmişi, herekes iyi gidiyor diyette ,
sabah 1 dilim atm buğday ekmei, 1kk peynir
öğle 1 kase mercimek çorbası, salata
ara 1 nescafe, ara 1 elma
akşam 2 yemek kaşığı tavuk sote 2 yemek kaşığı patlıcan, 1 kk peynir, 1 dilim ekmek
1 parça da çikolta yedim minicik ama
öffffffff sıkıldım bu diyetten öfffffffffffff
nedense daha fazla eksilme bekliyordum canım o yüzden hayal kırıklığı olduÇookk zor işlerr çookk, hastane lafı bile beni geriyoor, bir ara hayatım hastanede geçti, neyse anlatmayayyımm çok yaram var , Allah yardımcın olsun...
neden sevinmedin canım bilmiyorumkismile
herkese merhaba...
biz sabahtan beri hastanedeyiz...kıza ayakkabı yaptıracağız diye uğraşıyoruz... ne zormuş bu işler...
sabah erkenden çıktık kahvaltıyı dışarıda yapalım diye... ama fırsat bulamadık bu saate kadar aç kaldık...
daha yeni bişeyler atıştırdım...
bu arada sabah 200 gr daha vermişim 62.3 olmuşum...
offf gitti benim birincilik...kaydirigubbakcemile3
inşallah halledersiniz canım şu hastane işini.
kilo vermişsin bgnde ne güzel =)
maşallah sana herşeye koşturuyosun . yemenede dikkat ediyosun bravo canım
hiç bişey yemiyorum ki.. :gitme:sabah-akşam yoğurt ve keten tohumu karıştırıp yiyorum... öğlene de bi gün öncesinden kalan yemeklerle geçiştiriyorum... aralarda da elma yiyorum...
keten tohumu baya tok tutuyor... ama fgünde 2 yemek kaşığını geçmemek lazımmış...
az önce stepperda 600 adım çalıştım... aslında daha devam edecektim hazır çocuklar uyurken ama ayağım karıncalandı korktum...
canım isveç diyetini bıraktığın çok iyi olmuşkızlar günaydın.evdeki tadilat sinir bozucu bir hal aldı.dün giremedim.bugün akşam mutlaka gireceğim.isveç diyeini bıraktım.sabah kahvaltısı yok öyle diyet mi olur çok sinir bozucuydu.
bizde inandıkk:umursamaz:gunaydın hanımlar
gozum bugun daha ıyı gerılımın ortasındayım nette fazla gıremıyorum pc ye bugun format atıcam herkesın bılgısıne
sabah 1 tane peynırlı poca yedım dıyeyımm ve kızın banaa hahaha
gizemcim afiyet olsun canımmerhaba kızlar. bugn okula gtmedim öğlen kahvaltı edebldm ancak .
2 dlim ekmek 1 yumurta domates salatalık peynr roka yedim
şimdi beşibiyerde içcem snra elma yerim
merhaba maicim halledebildiniz mi bari işlerinizi?herkese merhaba...
biz sabahtan beri hastanedeyiz...kıza ayakkabı yaptıracağız diye uğraşıyoruz... ne zormuş bu işler...
sabah erkenden çıktık kahvaltıyı dışarıda yapalım diye... ama fırsat bulamadık bu saate kadar aç kaldık...
daha yeni bişeyler atıştırdım...
bu arada sabah 200 gr daha vermişim 62.3 olmuşum...
offf gitti benim birincilik...kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım inşallahhteşekkür ederim teodosa ve jnaz...Rabbim inşallah şifasını verecek...
sabahtan beri çok yorulduk çocuklar uyurken ben de yatayım biraz...
kahvaltıdan sonra 1 fincan yeşil cay ve 1 fincan beşibiyerde içtm
1 saat snra fln 4 - 5 tane kepekli bskvi yedim 1 tanede mandalina
1 fincan yeşilcay yine
akşam patlıcan yemği yedim 3-4 kaşık. 2 kaşık kadar makarna 1 dlim ekmek.
yatmadan meyve yerim süt içerim . yeter bugnlük
pc ye format attım kızlarr gereklı yuklemelerı yapım gelıcem bu arada msn sıfremı unuttum hahhahah otomatıkden acmaya alıstıgımdan sımdıı acamıyomm bakım bı caresını bulucam artık
selam kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim.farklı arkadaşlar edinirim aranızda
akşam yemeğimde 8 yemek kaşığı haşlanmış karnıbahar yedim üzerine 1 su bardağı yoğurt ekledim sarımsaklı. yanında 1 dilim çavdar ekmeği, 4 yemek kaşığı bulgur pilavı yedim ve bolca yeşil salata. yemeklerime birer kaşık yağ ekledim çünkü günlük yağ hakkım 4 yemek kaşığını geçmeyecek diyetisyen öyle verdi çünkü. yemekten sonra 3 saat boyunca su hariç bişey yemek içmek yasak çünkü vücut zayıflatıcı bişey salgılıyo dedi diyetisyen. akşam yemeğimi 6 da yedim. saat 9 gibi1 muz yiyeceğim. günlük 3 porsiyon meyve hakkım var. 2 tane mandalina 1 porsiyon ediyor ve muz yenilecekse eğer yerli muz olmalı orta boy yani ithal muzlar büyük oluyo. saat 10 gibde yarım yağlı sütten yapılmış 1 su bardağı şekersiz sütlü türk kahvesi içeceğim. nescafe yasak çünkü. şeker ve tatlıda tamamen yasak. sakarin gibi yapay tatlandırıcılar yasak. doktor şekerli sakız bile çiğnemeyeceksin tatlıyı şekeri ağzına sürüp tadını hatırlamayacaksin dedi. 2 ay bitti şekeri tatlıyı bırakalı çok rahat ettim
selam kızlar benide aranıza alırsanız sevinirim.farklı arkadaşlar edinirim aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?