Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

selam kızlarr...
ee sonuçlar nasıl kaçıncı olduk ben hiç anlaymadım da...

iyi akşamlar kızlarr
sinir oldum kk ya bir türlü giriş yapamadım
ezgicim kilonu sabit geçtik malesef
çünkü en geç 4 e kadar paylaşım alanına ekleniyor son ana da bırakmak olmazdı

kızlar biri bizim listeye bakabilirmi bilgisayarcıya götürdüm pcyi ve şuan zor girebildim ve çıkmam lazımda biri listeyi halledip paylaşıma koyabilirmi karemel anlarmısın kuzum 4.ve 2.takımdanda yardım alabilirsin 70 kiloyum ben

kızlar hayırlı akşamlar biri 7.takıma yardımcı olabilir mi?
paylaşımlarını yapamamışlar
bende anlamıyorum
acil yardımınıza ihtiyacları var

ben anlasam yardım ederdim ama anlamıyorum malesef...
bu arada bu gün öğleden sonra kk da sorun vardı ben de giremedim... belki sizin kızlar da girememiştir...

hımmm yüzdesi yüksek olan kazanıyor öyle mi...
bu durumda %86 ile 6. takım mı birinci oluyor...

evet tatlım
canımya yeni görüyorum msj ını bugün o kadar zor oldu ki kk ya girmek
sen msj yazdığında da çıkmıştım

bende gırmekte problem yasıyorum lısteyı dahı 20 dk da zor paylastım kızlar sımdı zorla gırebıldım neden boyle oldukı hatta yenı format attıgım ıcın acaba dedım yanlısmı yukledım ama demekkı sadce bende degılmıs sorun

kızlar etap 2 cısı olmusuz bu arada 5lere baktım eger 3 arkadasımız kılo bıldıırmınde bulunmus olsaydı bırıncılık bızımdı ama saglık olsun bundan boyle fazla gecıktırmeyız bıldırımlerımızı dımı kızlar

kılo veren herkese tesekkur edıyorumm ve bu haftanın hedef kılolarınızı bıldırıyorumm

makeup ( 73.6/ 72.6
teodase ( 73.5 /72.5
jnaz ( 71.5 / 70.0
giz3mmm( 68.0/67
cumbo ( 61.4 /60.4
merıspek( 82.7 / 81
ezgıılknur( 77.4/ 76
mai beyaz( 61.9 / 61

hugocuk baslangıc kılonuzu eklermısınız kılza

gızemm baslangıc kılonu eklermısın

Son düzenleme:
kardiş takımım tebrik ediyorum ikinci olmussunuz haftaya 1. takım olarak etap birincisi olarak sizi ikinci bizi görmek istiyorum o listede sonradan yer değişiriz kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

makeupcuğum benim başlangıç kilom 83 kiloydu. boyum 170. şimdi 70 kiloyum ama artık tartılmayacağım diyetisyenle öyle anlaştık. 6 haftada bir diyetisyen ölçüm yapıyo. o yünden ben listeye girmesem daha iyi olur.

sorma canımya o kadar sinir oldum ki bende sitede sorun vardı
evet tatlım benimde aklıma ilk o geldi hatta ilknur bildirimi erken yapabilseydi kesindi
ama sağlık olsun
hedef kilom içinde inşallah diyorum çünkü bende bugün onu hedef koydum kendime
kardiş takımım tebrik ediyorum ikinci olmussunuz haftaya 1. takım olarak etap birincisi olarak sizi ikinci bizi görmek istiyorum o listede sonradan yer değişiriz kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
sağol canımm
ama haftaya ne olur bilmem :icecream:

hugocum çok iyi kilo vermişsin
listede olmasanda lütfen hep gel çok faydalanıyoruz senden
özelliklede ben yazdıklarını okuduktan sonra aklım başıma geldi diyebilirim
sayende de karbonhidrat ve şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ve çok rahat yapıyorum diyetimi
üzerimde halsizlik falan da yok

iyi akşamlar kızlar....
hugocum ben gelmeni çok isterdim canım... neyse bakalım belki motivasyonun açısından böylesi daha iyidir...

ben de cumaya kadar tartılmıcam bu hafta... çok sıkı bi diyet yapıcam inşallah...

iyi geceler kızlarr
sporumu yaptım geldim ama kimsecikler yok maleseff
hatta spor yaparken hedefimide belirledim haftaya kesinlikle 70 olmam lazım çünkü bayrama 6 lı rakamlarla girmek istiyorum
bugün yediklerime gelince kahvaltıyı saymıştım
öğlen dünden kalan kısırım vardı onu yedim
akşamda bir kase tarhana çorbası yağsız ve tuzsuz oğluma yaptığımdan
2 su bardağı ayran
gün içinde 2 kupa yeşil çay ve 1 kupa beşi bir yerde çayı
1 mil leslie
650 adım stepper
20 mekik
10 çömelme
yatmadan öncede 100 ip atlayacağım

evet şekeri ve tatlı şeyleri ben de çıkardım tamamen.. sadece haftada 2 gün neskafe içiyorum... şekeri kesince iştahım daha kapalı olmaya başladı...

iyi akşamlar maicim
inşallah gelir hugo
bende çarşambaya kadar tartılmayacağım
ve bu hafta 1,5 kilo vermek istiyorum
ama karar veremedim daha acaba k fleks 2 öğün 2 kase yi mi denesem ?

iyi akşamlar maicim
inşallah gelir hugo
bende çarşambaya kadar tartılmayacağım
ve bu hafta 1,5 kilo vermek istiyorum
ama karar veremedim daha acaba k fleks 2 öğün 2 kase yi mi denesem ?

hadi bakalım inşallah canım...k fleks hiç yemedim ben fikrim yok...
ben 2 kilo hedefledim 60 a düşmek istiyorum bu hafta bayrama da 50 lerde girmeyi istiyorum...
ben sabah akşam keten tohumu yoğurt karıştırıp yicem... arada sırf elma... elma diyeti yapıcam i nşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…