maicim takımların yüzdelerine bakıp hesaplayabiliriz ben de daha bakmadım
kızlar biri bizim listeye bakabilirmi bilgisayarcıya götürdüm pcyi ve şuan zor girebildim ve çıkmam lazımda biri listeyi halledip paylaşıma koyabilirmi karemel anlarmısın kuzum 4.ve 2.takımdanda yardım alabilirsin 70 kiloyum ben
evet tatlımhımmm yüzdesi yüksek olan kazanıyor öyle mi...
bu durumda %86 ile 6. takım mı birinci oluyor...
canımya yeni görüyorum msj ını bugün o kadar zor oldu ki kk ya girmekkızlar biri bizim listeye bakabilirmi bilgisayarcıya götürdüm pcyi ve şuan zor girebildim ve çıkmam lazımda biri listeyi halledip paylaşıma koyabilirmi karemel anlarmısın kuzum 4.ve 2.takımdanda yardım alabilirsin 70 kiloyum ben
sorma canımya o kadar sinir oldum ki bende sitede sorun vardıbende gırmekte problem yasıyorum lısteyı dahı 20 dk da zor paylastım kızlar sımdı zorla gırebıldım neden boyle oldukı hatta yenı format attıgım ıcın acaba dedım yanlısmı yukledım ama demekkı sadce bende degılmıs sorun
evet tatlım benimde aklıma ilk o geldi hatta ilknur bildirimi erken yapabilseydi kesindikızlar etap 2 cısı olmusuz bu arada 5lere baktım eger 3 arkadasımız kılo bıldıırmınde bulunmus olsaydı bırıncılık bızımdı ama saglık olsun bundan boyle fazla gecıktırmeyız bıldırımlerımızı dımı kızlar
kılo veren herkese tesekkur edıyorumm ve bu haftanın hedef kılolarınızı bıldırıyorumm
sağol canımmkardiş takımım tebrik ediyorum ikinci olmussunuz haftaya 1. takım olarak etap birincisi olarak sizi ikinci bizi görmek istiyorum o listede sonradan yer değişiriz kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
makeupcuğum benim başlangıç kilom 83 kiloydu. boyum 170. şimdi 70 kiloyum ama artık tartılmayacağım diyetisyenle öyle anlaştık. 6 haftada bir diyetisyen ölçüm yapıyo. o yünden ben listeye girmesem daha iyi olur.
sorma canımya o kadar sinir oldum ki bende sitede sorun vardı
evet tatlım benimde aklıma ilk o geldi hatta ilknur bildirimi erken yapabilseydi kesindi
ama sağlık olsun
hedef kilom içinde inşallah diyorum çünkü bende bugün onu hedef koydum kendime
sağol canımm
ama haftaya ne olur bilmem :icecream:
hugocum çok iyi kilo vermişsin
listede olmasanda lütfen hep gel çok faydalanıyoruz senden
özelliklede ben yazdıklarını okuduktan sonra aklım başıma geldi diyebilirim
sayende de karbonhidrat ve şekeri tamamen çıkardım hayatımdan ve çok rahat yapıyorum diyetimi
üzerimde halsizlik falan da yok
iyi akşamlar kızlar....
hugocum ben gelmeni çok isterdim canım... neyse bakalım belki motivasyonun açısından böylesi daha iyidir...
ben de cumaya kadar tartılmıcam bu hafta... çok sıkı bi diyet yapıcam inşallah...
iyi akşamlar maicim
inşallah gelir hugo
bende çarşambaya kadar tartılmayacağım
ve bu hafta 1,5 kilo vermek istiyorum
ama karar veremedim daha acaba k fleks 2 öğün 2 kase yi mi denesem ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?