Cuma Zayıflama Yarışması 1. Takım

85 oldum yeniden ama cok sıkılıyorum bu halimden 38 yasımda bu kiloda ileriyi düşünmek bile istemiyorum

85 kılosun boy kac canım ege 170 ın altındaysan off cok fena

neyse sımdı su dakıkdan ıtıbaren takıma aıtsın ve takıma hergun ugrayacagına her lokmanı buraya yazacagına ve takıma karsı sorumlulugunu hedef kılona ulasana kadar tum samımıyetınle devam ettırecegıne soz verısen senı erırıtırız memnunıyetle

bızım yaglardan 5 tane hatun cıkar kızlar hahah fazladan

kilo verme süresini ne kadar ayarlıyorsunuz ne kadar verirsemmi haftada saglıklısı atiyorum 3 kilomu

canım duzenlı beslendıgınde zaten vucudn kendı kılo vercektır bazen cok verırısın 1 2 kılo obur hafta vermezsın bu tamamemn kısının kendı vucuduna metobolızmasına baglı tabe yaptıgı spora yada gun ıcındekı actıvıtesıne

o yuzden bole net bısey soylemek ımkansız ama 1 kılo 7700 kalorı ve gunluk 1500 ıla 2000 arası kalorı yakıyo vucudumuz yanı dıyetını 1500 kalorının altında tutmalısın

Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 01.11.10 ]

burdan hesaplama nı yapabılrıısn ama yedıgını yarı yarıya azalt ve ekmegı sekerı azalt hatta kesebılıyosan kes zaten etkısını goruceksınn

megılara hosgeldın cıcımm
nerelerdesın cok az ugruyosun canım kaynasamadınmıı

gel bakım senı bı kaynastırım bennn

ne yedın bakım bugun heee

herkese merabalar
evet kızlar sonunda pil buldum ve malesef 69,5 kiloyum
bugün itibariyle 1200 kal.lik bir diyete başladım
günde en az 3 bardak yeşil çay içiyorum
tatlı asla yok

haftada 3 gün spor salonuna gideceğim
bugün başladım(20dk yürüyüş 45 yarım mekik ve diğer muhtelif hareketlerden 90ar tane,15 dk eliptik bisiklet,10 dk bisiklet)
canım çıktı ama
:18:
diğer 2 gün aerobik
bakalım ne kadar işe yarayacak ya da ben ne kadar dayanabileceğim :))

valla programın super bebbemmm ama ıradene sahıp olursan kısa surede kılo verırsınn hedefın kac bakım

megılara hosgeldın cıcımm
nerelerdesın cok az ugruyosun canım kaynasamadınmıı

gel bakım senı bı kaynastırım bennn

ne yedın bakım bugun heee

aslında hergün uğruyorum cnm da muhabbetin arasına sıvışamadım bir türlü
bugün yediklerime gelince
sabah: 2dilim çavdar ekmek-1 ince dilim peynir
ara: 1 orta türk kahvesi malesef
ara2: 1 simit
öğlen: 3 kaşık bulgur pilavı ve yarım armut

nasıl?

turkuaz 85

megılara 69,5
megıcım daha once takımdan ayrılırken kılon kactı ve kılo alma nedenın ne malum cuma lıstede olucaksın hamılelık vs mı

baska yenı uyemız yok galıba dımıı hugocuk

geldıgını goruyorum ıste gırmen konusunda beklentı ıcındeydım

sımdık burası herkesınn bı kere benımsemek lazım o yuzden gır muabbetın bı yerınden ve emın ol takımdakı butun kızlar cok cıcıler zaten zmanla sende bu fıkrıme katılacaksın

hatta sole yapalım turkuaz bıze yesıl cay yapsınnn hehehe nede olsa en son turkuaz geldı son gelen cayı yapar

şimdi 2,takıma ilk girdiğimde 70dim (70 olma sebebim hamilelikti) sonra 60 olup mezun oldum ama zayıfalamaya takviye haplardan almıştım,onlar sayesinde hızla kilo verip
sonrasında da hızla geri aldım işte malesef((şuan da hedefim tekrar 60 olmak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…